VSM introduceert VSM Derma Wondgel 9 VSM VSM introduceert VSM Derma Wondgel
Artikelen, Gezondheid, Lifestyle

VSM introduceert VSM Derma Wondgel

Voor een natuurlijke behandeling van kleine snij-, schaaf- en brandwonden

Kijk, dit zijn van die berichten die ik interessant vind. Toen Tom met zijn hoofd tegen de garagedeur aanliep, had hij een geniepige wond op zijn voorhoofd die wij nu gekscherend zijn “Harry Potter stempel” noemen. Je ziet er gelukkig nu nauwelijks niets meer van en zijn haar hangt er ook meestal voor. Maar toch. Een litteken is een hardnekkig en ontsierend souvenir. Zeker als deze in je gezicht zit.

VSM-DERMA-WONDGEL

Ik had een behoorlijke dure crème (€44,95, niet een merk die je op mijn website ziet, overigens) besteld en tja… het is lastig om te onderzoeken of de wond sneller en mooier geneest dan als je helemaal niets gebruikt zou hebben, want je hebt geen vergelijkingsmateriaal.

Dus moet je uitgaan van goede ingrediënten en wat vertrouwen. In de crème die ik gekocht had, zaten veelbelovende ingrediënten, maar of deze crème beter werkt dan deze nieuwe wondgel van VSM?

En ik ga deze wondgel aanschaffen voor het geval dat. Ja, zoiets wil ik gewoon in huis hebben. En voor de prijs hoef ik het niet te laten…

Alkmaar, 12 augustus 2015

VSM komt met een nieuw merk voor verzorging van de huid: VSM Derma®. Met dit nieuwe merk legt VSM de focus op de natuurlijke samenwerking tussen het zelfherstellend vermogen van de huid en de huidproducten die dit nieuwe merk aanbiedt. De lancering van het merk gaat van start met de introductie van VSM Derma wondgel, voor een natuurlijke behandeling van kleine snij-, schaaf- en brandwonden.

De huid is het grootste orgaan van de mens. De belangrijkste functie van de huid is bescherming tegen invloeden van buitenaf. De huid heeft ook een functie bij het afscheiden van overtollig vocht, de regulering van de lichaamstemperatuur en de aanmaak van vitamine D. Door vallen, stoten, snijden, schaven of verbranden kan de huid beschadigen en is deze vatbaar voor infectie.
VSM-DERMA-WONDGEL

Natuurlijke behandeling
Voor de behandeling van kleine snij-, schaaf- en brandwonden gebruik je VSM Derma wondgel. Dankzij de Actieve Medische Ingrediënten Spirucal-Active™ en Olile-Active™ creëert de gel een beschermend laagje op de huid om het risico op infecties te verkleinen, het vermindert jeuk, bevordert de natuurlijke wondgenezing en voorkomt littekenvorming.

De adviesverkoopprijs van VSM Derma wondgel is €9,95 (20 ml) en is te koop bij elke adviesdrogist. Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

VSM geeft je kracht uit de natuur

VSM-logo-pay-off-2015
Je kiest bewust om op een natuurlijke manier voor je gezondheid te zorgen. VSM begrijpt dat. VSM is een bedrijf met een groen hart. Voor jou ontwikkelen en produceren wij producten die hun oorsprong vinden in de natuur en die je gezondheid ondersteunen. Dit doen we al meer dan 100 jaar op een veilige, verantwoorde en milieuvriendelijke manier. Zo geeft VSM je kracht uit de natuur.

Wat hebben jullie standaard in de medicijnkast liggen, iets wat je altijd bij de hand wilt hebben? 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
chucky1012
6 jaren geleden

Lijkt me zo handig omdat ik soms een klein wondje heb.

Veertig Plus
6 jaren geleden

Ik heb vroeger veel van VSM gebruikt. Vooral de tijd dat de kinderen nog klein waren. Chamodent was erg prettig en werkt goed.