lucardi slavenarmband kristal klavertje
Accessoires, Artikelen, Fashion, Lifestyle

Mijn Lucky JUST.D armband van Lucardi

Op de website van Juwelier Lucardi  staat: “Armbanden zijn een van onze favorites, draag ze trendy, klassiek of stoer”. Ik ben het daar helemaal mee eens.

Het is weer tijd voor wat fashion op mijn blog en in dit geval… een prachtig sieraad voor om je pols.

Lucardi armband

Over Trendy JUST.D Daydream

De mooie sieraden van het merk Just.D Daydream zijn helemaal trendy. Een musthave voor elke vrouw!

Mix & Match deze schitterende exclusieve sieraden met de overige sieraden van Lucardi!

Ik zeg het eerlijk: Ik draag niet vaak sieraden, ik vergeet het soms gewoon. Maar als er een speciale gelegenheid is, dan vind ik het leuk om mijn outfit net even wat oemph te geven. Dat kan met een ketting of mijn favoriete zilveren armband.

Toen ik benaderd werd om een blogpost met fashion te gaan doen en ik de slavenarmbanden zag  van Just. D Daydream was ik direct verkocht.

En dan is het pakjes tijd!

Wat is eigenlijk een slavenarmband?

 

lucardi streepjesblouse

 

Een slavenarmband wordt al gedragen sinds de Romeinse tijd. Een slavenarmband is nauwelijks buigbaar en wordt daarom een veel gevallen van een scharnieren sluiting voorzien. De armband kan gemaakt zijn van zilver of goud, maar ook val goedkopere metaalsoorten. Bij deze goedkopere uitvoeringen is meestal geen scharnieren sluiting aanwezig. Je kunt de armband dan heel licht buigen en hem om je pols schuiven. te hangen.

 

Waarom juist deze?

!- Strakke vormgeving

2- Het klavertje 4 voor geluk.

Ik ben half -Iers en als ik een klavertje zie dan denk ik direct aan mijn moeder. Aan het mooie Ierland, rood haar, sproeten, kabouters, regenbogen en potten met goud. Maar ook aan de gastvrije mensen.

En toen ik zag dat aan de andere kant van klavertje ook nog deze woorden las : Luck…!

Lucardi armband

Yes, that’s me! Veel mensen weten dat ik de afgelopen jaren wat rough times heb gehad, waar je niet 1-2-3 uitkomt. Dus wat geluk kan ik zeker wel gebruiken. Ook ben heerlijk bijgelovig. Als kind liep ik onder een ladder van een glazenwasser en kreeg toen keihard een bal tegen mijn gezicht. Au!

Deze slavenarmband vind ik echt supermooi. Het kristallen klavertje glittert je tegemoet. Ik kan hem dragen bij een basic shirt, maar hij is ook prima geschikt voor een avondje glitter en glamour. Ik dacht ook direct aan de kerstdagen.

lucardi spijkerbroek

 

Wat dat betreft ben ik ook stiekem een beetje een kraai, al die shiny glittertjes… blijf daar maar eens van af.

De Armband

 

Het is een stevige armband en hij zit ook lekker. Ik heb wat armbanden (met elastiek) die steeds losser gaan zitten, zodat ze half over mijn hand hangen. Dat vind ik echt zo’n irritant gevoel. Dus die verdwijnen weer in de la.

Deze armband zit niet in de weg, super! Hij zit perfect.

Ik had even wat moeite met het open klikken, maar dat is meer mijn angst dat ik hem kapot zou maken. Je duwt het ene deel wat naar beneden en hup… open.

Je kan, afhankelijk waar je zin in hebt of wat je draagt, het klavertje draaien. En dan staat er luck, luck en nog meer luck… 🙂

Vind je bijvoorbeeld slavenarmband een hartje, een letter, het cijfer 8 (infinity), een ster of een los bedeltje eraan mooier? Die zijn ook verkrijgbaar.

 

Lucardi armband
Deze dame heb ik overigens zelf geschilderd…

 

Enne… Als hij mij wat geluk brengt, dan horen jullie het natuurlijk! (dat ik deze armband uit mocht kiezen is eigenlijk al geluk, lucky me ;))

Meer mooie sieraden vinden jullie op de website van Lucardi (en het is ook nog Sale!) en zoek je een ander model armband, kijk dan op deze pagina.

Informatie over de Just.D Daydream collectie:

Mix, match and combine! Kies een leuke armband of ketting, vind het bedeltje wat bij jou past en creëer zo je eigen persoonlijke sieraad. Of het nou een speels symbooltje is waar jij blij van wordt of een speciale letter, je kunt alle hangers met de armbanden en kettingen combineren. En een extra touch: bij de symbooltjes staat op de achterkant een bijpassend tekstje! De hele collectie is te krijgen in rosé- en zilverkleurig staal.
handtekening Babs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette - Ann Ages Gracefully

Echt helemaal leuk, helemaal in mijn straatje ook. Superleuk item heb je gekozen. Ik doen behalve mijn oorbellen mijn sieraden nooit af 😉 horloge wel maar armbandjes houd ik om. Ik denk dat ik dit soort wel af zou doen maar ik draag een aantal hele dunne dus dat gaat prima

Miss Sentinelli
7 jaren geleden

Hey Babs,

Wat een super mooie slavenarmband zeg! Die zou ik ook wel willen hebben :). Klavertje vier is echt mooi en mooie betekenis! Lucardi heeft trouwens altijd wel mooie sieraden :).

Liefs!