KeeK op de WeeK 41- Kraagje, Unbelievable en Kat in het Bakkie? 9 keek op de week KeeK op de WeeK 41- Kraagje, Unbelievable en Kat in het Bakkie?
Accessoires, Artikelen, Events, Films en series, Huisdieren, Keek op de Week, Lifestyle

KeeK op de WeeK 41- Kraagje, Unbelievable en Kat in het Bakkie?

Hallo KeeKers! Deze week ben ik naar een onwijs leuk foodevent van Aviko geweest en had de dag erop een beauty event. Naar deze laatste ben ik niet geweest, toen ik thuiskwam van het food event was ik rillerig en wat grieperig. Het is ook zulk baggerweer, de regen kwam “bij Aviko” met bakken uit de lucht dat wij onderweg naar huis onze snelheid aan moesten passen want je zag geen mallemoer meer op de weg. Verder het vervolg op de poging om de kat Panter te vangen, een fashion tip en natuurlijk mogen Marie en Toulouse niet ontbreken.

KeeK op de WeeK 41- Kraagje, Unbelievable en Kat in het Bakkie? 11 keek op de week KeeK op de WeeK 41- Kraagje, Unbelievable en Kat in het Bakkie?

Panter

Zondagavond kwam het bazinnetje van Panter langs om te kijken of zij Panter zover kreeg dat hij met haar mee ging. Ik had het reismandje klaar gezet met wat lekkers erin maar Panter is gewoon te schuw en te snel. Hij laat zich niet pakken. Wel accepteerde hij eten uit onze hand maar bij iedere beweging vluchtte hij weer weg.

Maandag heeft zij haar eigen kattenmandje gebracht wat natuurlijk handiger is als ik Panter daarin kan vangen…

KeeK op de WeeK 41- Kraagje, Unbelievable en Kat in het Bakkie? 13 keek op de week KeeK op de WeeK 41- Kraagje, Unbelievable en Kat in het Bakkie?

Nu is het ook duidelijk waarom Panter zijn huis niet terug kon vinden. Panter woonde op in een flat (en was ontsnapt) en dat beestje snapt natuurlijk niet waar de ingang is. Het bazinnetje had hem overigens uit het asiel en koos Panter omdat hij de minste kans had op een warm mandje vanwege zijn vreemde uitstulping bij zijn buik. Dat is lief. Wij denken ook dat Panter voor zijn asiel tijd geen leuk huisje/ baasje had waardoor hij zo schuw is.

UPDATE! Zaterdagavond lukte het mij om Panter te vangen! Hij vond het niet leuk, maar het moest even… Zat zo zielig te miauwen, maar blazen kan ie ook als de beste. Daarvoor had ik hem op bed zien liggen, ik denk dat hij deze week vaker binnen is gaan slapen. Ik heb hem deze week ook gelokt met eten (wat ik in het mandje zette) en hem gewoon alles heb laten opeten, zodat hij niet zo bang was. Zo werd hij minder schuw en liep zelfs de kamer in.

Het bazinnetje kwam hem direct halen en nu is hij op zijn nieuwe adres. Super blij voor Panter! Ik wens hem lekker eten en het warme mandje van harte toe. Eind goed, al goed!

Aviko

Donderdag waren Jeroen en ik bij het Food event van Aviko. Vorig jaar waren wij er ook bij en toen was het stukken mooier weer rond die tijd. Maar het was reuze gezellig en heel leuke mensen ontmoet. Zeker als je met zijn allen aan een lange tafel gaat zitten raak je al snel in gesprek met andere mensen. En samen eten verbroedert, het is een cliché, maar het klopt zeker. Iedereen houdt van lekker eten en lekker was het absoluut!

KeeK op de WeeK 41- Kraagje, Unbelievable en Kat in het Bakkie? 15 keek op de week KeeK op de WeeK 41- Kraagje, Unbelievable en Kat in het Bakkie?

Ik ga nog een apart artikel wijden aan dit event. Wordt vervolgd!

Gegeten:

Broccoli met kalkoen. De kerriesaus heeft Jeroen zelf gemaakt. Ik ben nooit zo dol op kerrie sausjes maar dit smaakte stukken beter!

KeeK op de WeeK 41- Kraagje, Unbelievable en Kat in het Bakkie? 17 keek op de week KeeK op de WeeK 41- Kraagje, Unbelievable en Kat in het Bakkie?

Serie Netflix: Unbelievable

Based on the true story of Marie, a teenager who was charged with lying about having been raped, and the two female detectives who followed the path to the truth. Bron: IMDB

Super goede serie! En gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Momenteel kijken we weer naar Peaky Blinders, heerlijk dat ze weer terug zijn! En ik las dat serie 4 van Money Heist (La Casa de Papel) in januari weer komt, jippie!

Handig los kraagje

Mijn grote bloggersfout is dat ik soms ervan uit ga dat veel mensen wel weten wat Vitamine C, hyaluronzuur en o.a collageen is. Of dat iedereen wel zo een los kraagje kent. Wrong! Ik ben een echte folder lezer en daar ontdek ik vaak dit soort dingetjes, zoals een los kraagje die je onder de trui kan dragen in plaats van een blouse. Op Instagram las ik dat niet iedereen bekend is met dit soort kraagjes, dus bij deze nogmaals de tip. Hou je niet van een blouse onder je trui, dit soort kraagjes zijn ideaal! Je kan ze soms kopen bij Wibra en Kruidvat en volgens mij had Action ze ook een keer.

Door de bandjes aan de onderkant blijft hij goed op zijn plaats zitten. Je hebt ze ook in tijgerprint en jeans-achtig. Er zijn vast meer variaties!

Marie en Toulouse

Met Marie gaat het goed gelukkig. Haar vachtje is nu ook heel mooi en fluffy. Zou ze een langere tijd niet lekker in haar vel gezeten hebben?

Toulouse is altijd nieuwsgierig…

Wat zit daar nu?

En chillen kan ie als de beste!

 

KeeK op de WeeK 41- Kraagje, Unbelievable en Kat in het Bakkie? 37 keek op de week KeeK op de WeeK 41- Kraagje, Unbelievable en Kat in het Bakkie?

Tot de volgende KeeK!

KeeK op de WeeK 41- Kraagje, Unbelievable en Kat in het Bakkie? 39 keek op de week KeeK op de WeeK 41- Kraagje, Unbelievable en Kat in het Bakkie?

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

19 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
2 jaren geleden

Dat losse kraagje ken ik wel! Is alleen niet helemaal mijn ding (kraagjes ‘in general’ overigens. Maar dat geldt voor mij natuurlijk). Fijn van Panter, maar wel een gedoe zeg. Daar heb je best veel werk aan gehad. Hebben we elkaar vrijdag gemist? Zou je ook in het Veaudeville Theater zijn?

Natascha
2 jaren geleden

Je hebt me geinspireerd met je kraagje Babs! Ik heb er ook nog 2 liggen en vind het jou zoooo leuk staan dat ik de mijne deze week sowieso ook weer wil gaan aantrekken 🙂

Annette
2 jaren geleden

Blij dat Marie weer de oude aan het worden is en dat panter hopelijk nu een beetje op de flat blijft haha maar ja, katten zijn eigenwijs dus wie weet zie je haar binnenkort weer?! Skoet krijgt ook echt haar wintervacht merk ik, zij ziet er wat voller uit (de ingevallen flanken vallen minder op) en net wat jij zegt een stuk ‘fluffier’. Fijne zondag Babs.

Daphne - verdraaidmooi
2 jaren geleden

Wat een goede daad heb je verricht met Panter! Wat een prachtige foto’s van je eigen kat. Echt een mooi beestje!

Deb
2 jaren geleden

Wat fijn dat je Panter alsnog hebt kunnen vangen en hij nu weer terug is bij zijn baasje. Heeft is nog best lang bij jullie gebivakkeerd 😊. Er zijn slechtere adresjes.. straks staat ie weer op de stoep 😉. Fijn dat z’n baasje ’em ook meteen kwam halen. Ik kreeg de indruk dat ze ’em liever kwijt dan rijk was 😂.Is het bij jullie ook weer wat rustiger. Wat fijn dat het goed gaat met Marie, inderdaad haar vacht ziet er super mooi en heerlijk aaibaar uit. Is ook weer een flinke zorg minder. Fijne zondag lieve Babs 😘. Ps.… Lees verder »

Tessa
2 jaren geleden

Fijn dat panter nu een goed huis heeft gekregen. Jammer dat het zulk slecht weer was bij het event. Dat kraagje is erg handig. Ik had er ook nooit van gehoord

Irene
2 jaren geleden

Wat fijn dat je Panter hebt kunnen vangen! Is voor hem ook beter. Hoop dat hij in zijn nieuwe huisje op zijn plek is. Wat een tof event ben je geweest! Ik kende dat kraagje wel, maar draag nooit zulke dingen. Ik wist niet dat Toulouse zoveel tekentalent had 😂

bychristiana
2 jaren geleden

Haha, nou ik kende zo’n los kraagje dus ook niet hoor Babs! Dus ik heb ook weer iets geleerd. Wat ik ook wel interessant vond te lezen was deze zin; Mijn grote bloggersfout is dat ik soms ervan uit ga dat veel mensen wel weten wat Vitamine C, hyaluronzuur en o.a collageen is. Ik loop hier namelijk ook tegenaan! Ik schrijf natuurlijk best veel s.o.s. beauty artikelen en dit soort artikelen worden bij meer erg goed gelezen, doen het ook goed in Google. Ik ben alleen soms bang dat ik vaak in herhaling val als ik nog een keer het… Lees verder »

Wendy
Wendy
2 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Zo fijn dat panter een nieuw huis heeft gevonden.
Hoed dat marie zich veel beter voelt. Wat heb je toch fotoginieke katten

Mariska
2 jaren geleden

Ah wat fijn dat je hem hebt kunnen vangen. Ik zag al een filmpje voorbij komen volgens mij. Denk dat ie zo ging blazen en mauwen omdat hij natuurlijk gewoon bang was. Logisch. Hopelijk gaat het helemaal goed komen met hem.

chucky1012
2 jaren geleden

Balen van al die regen…….
Leuke foto’s.
D e losse kraag zo chique en jou staat het prachtig……
Fijn dat jij deie kat had gevang.en .👌🏽👏👏👏😴😴

Xoxo