MEXX for her and him
Artikelen, Parfum

Nieuwe levendige geuren voor hem en haar van Mexx

Life is Now.

Jouw kleine grote momenten. Nieuwe levendige geuren voor hem en haar van Mexx

Het leven begint toch op vrijdagavond? Life is Now zorgt elke dag voor dat weekendgevoel. Voor Mexx vindt het leven niet alleen plaats in het weekend of op feestdagen.

Kleine geluksmomenten kun je op elk moment beleven: een vrije plaats in een overvolle trein, je favoriete liedje op je afspeellijst, een kaartje van een goede vriend.

MEXX-FOR-HIM

Life is now, de nieuwe geur voor hem en haar van Mexx, bevat verrassende combinaties van bestanddelen die je zintuigen zullen prikkelen om deze kleine grote momenten die elke dag langskomen te kunnen beleven. Zo voelt elke dag alsof het weekend is.

De nieuwe geuren zijn vanaf nu verkrijgbaar in een nieuw, strak, modern design dat past bij de nieuwe visuele uitstraling van het merk.

Life is Now: De geuren

De bloemige fruitige geuren voor hem en haar prikkelen de zintuigen en creëren te koesteren momenten dankzij een aparte combinatie van urban levendigheid en verfrissende energie.

Met een vleugje Life is Now ´s ochtends word je de hele dag verrast door kleine grote momenten.

Life is Now Woman van Mexx

MEXX-FOR-HER

Life is Now Woman van Mexx is de nieuwe geur die je zintuigen stimuleert met vers fruit in de topnoot en vrouwelijk-tere bloemen in het hart van de geur. De verrassende combinatie van exotische guave en delicate viooltjeswortel voegt raffinement toe aan de kleurrijke mix. Laat de frisse kleuren van Life is Now jouw kleine grote momenten creëren!

De topnoten onthullen al een exotische extravagantie met heerlijk fruit zoals peer, guave en sinaasappel. Delicate viooltjeswortel in het hart nodigt uit om alles uit het leven te halen, jasmijnblaadjes en witte lelie geven de vreugdevolle compositie een zachte vrouwelijke touch. Vanille, cederhout en muskusachtige noten in de basis completeren de geur met kleine verrassende momenten.

Life is Now Man van Mexx

MEXX-FOR-HIM

Life is Now Man van Mexx is een mix van vers fruit, aangevuld met mannelijke kruiden en houtachtige noten die zorgen voor een mengeling van vreugde en raffinement. De geur nodigt uit om het moment nu te ervaren met de levendigheid van bijzondere specerijen en het verfrissende akkoord van een zeebries.

De opvallende combinatie opent met frisse appel en verkwikkende ananas, samen met kruidige noten van kardemom en pittige bergamot. In het hart zorgen akkoorden van fresia en lavendel voor een levendige diversiteit in de compositie. Een verfrissend akkoord van een zeebries verwijst naar de opgewekte start. Sandelhout en patchoeli komen samen in de basisnoot om deze geur die jouw momenten onvergetelijk maakt, af te ronden.

De campagne Terwijl Life is Now consumenten inspireert om de kleine grote momenten te zien, worden ze ook vereeuwigd doordat ze op de foto zijn vastgelegd. Voor de nieuwe Life is Now-campagne vraagt Mexx de consumenten om hun kleine grote momenten te delen via de #mexxperience. Met een emotionele digitale plot op basis van zwart-witfotografie moedigt Mexx fans aan om deze kleine grote momenten te appreciëren die het waard zijn om elke dag vastgelegd te worden: Life is Now toch?

De nieuwe TVC vertelt het verhaal van een spontane ontmoeting tussen twee mensen in een fotohokje. “I don’t care ’bout tomorrow, I only live for today…” is niet alleen een regel uit de hit Boon and Bane in de nieuwe TVC, maar past ook perfect bij het motto van de campagne. De opkomende Indiepop-band COSBY is een echte tip van insiders. Als groep van vier vrienden die allemaal gek zijn van muziek maken, hebben ze talloze verhalen te vertellen over de kleine momenten die overal kunnen plaatsvinden – zelfs in een drukke bus. Met Kimberley Marren en Freddie Lund als hoofdrolspelers in de nieuwe TVC heeft Mexx twee talenten ingezet die de campagne veel energie en een verfrissende levendigheid geven.

Een glimlach zegt alles: het ontwerp van de verpakking

De verpakking van Life is Now vertegenwoordigd de nieuwe Mexx-beeldtaal: een frisse look met een persoonlijke touch, overgebracht door middel van zwart-witportretten op de buitenverpakking. Met een spontane glimlach prikkelen de feel-good foto’s meteen de nieuwsgierigheid. Het holistische design van de fles is in lijn met Mexx Energizing en Mexx Ice Touch, maar wordt aangevuld met een stevig blauw (mannelijk) en magenta (vrouwelijk) kleurenblok. Het doorzichtige glas en de fraaie zilveren dop van de flacon verwijzen naar de verfrissende werking van de Mexx-geuren.

Life is Now is vanaf nu verkrijgbaar bij parfumeries en warenhuizen

Mexx Life is Now – de line-up*

 

Mexx Life is Now WomanEau de toilette 15 ml€17,50
Eau de toilette 30 ml€25,-
Eau de toilette 50 ml€33,-
Douchegel 150 ml€8,95
Bodylotion 150 ml€8,95
Deodorantspray 75 ml€12,-
Mexx Life is Now ManEau de toilette 30 ml€17,50
Eau de toilette 50 ml€25,-
Eau de toilette 75 ml€33
Aftershave lotion 50 ml€20,50
Douchegel 150 ml€8,95
Deodorantspray 75 ml€12,-

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
chucky1012
7 jaren geleden

Lijkt me een heerlijke geur de dames parfum.