shaping-highligting-kit-lip-primer-en-lipscrub
Artikelen, Blush, Etos, Foundation, Lipstick, Make-up, Merken, Reviews

Review- Etos CC Radiance Cream, Shaping & Highligting kit, Lip Scrub en Lip Primer

De Etos heeft steeds meer leuke beautyproducten in haar assortiment. Zij zijn ook heel betaalbaar, denk maar eens aan die prachtige nieuwe nagellakjes die ze nu verkopen. In het persbericht van de herst/winter collectie zag ik dat Etos een nieuwe cc cream, een lip scrub en lip primer hadden. Ja, dan wil ik die testen!

etos-shaping-highligting-kit-1

Etos CC radiance cream SPF 15

Ik begin met de nieuwe cc cream. CC staat voor color correcting dus altijd interessant om te zien hoe dat uitpakt op mijn huid. De tube vind ik al mooi, zachtroze met een zilverkleurige dop.

De CC radiance cream is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een product dat de huid verzorgt, een mooie glow én medium dekking geeft. Deze hightech formule laat een doffe of vale teint weer stralen. Dankzij de licht-weerkaatsende pigmenten ontstaat  er een optisch anti-rimpeleffect. Het anti-blemish complex ondersteunt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid, stimuleert de collageen aanmaak en beschermt, conditioneert en hydrateert de gevoelige huid.

Ik kreeg light versie toegestuurd.

Het doseren gaat fijn. Er zit een een smal uitlopend gedeelte waardoor je niet snel teveel crème eruit spuit. (wat dat betreft zou ik van die  kleine reis potjes moeten aanschaffen, ik vind het altijd zo zonde als je het teveel weg gooit)

De crème verdeelt heel goed over de huid, en ik zie dat het daadwerkelijk een egaal effect geeft. Ik vind de dekking zelfs meer dan medium, maar dat kan komen omdat ik meestal een lichte dekking kies bij foundations.

cc-cream-etos

Deze foundation geeft een heel mooie glow, al moet ik zeggen dat ik deze cc cream wel graag af poeder, anders vrees ik dat ik hem zo van mijn gezicht af veeg.

Ook verkrijgbaar medium en dark €5,99 (30ml)

 

Shaping & Highligting kit

Deze kit bevat een highlighter, contouring powder en blush in één. Kortom: alle musthaves voor het perfect contouren, shapen en highlighten.

Ik ben geen held met contouren, maar de blush is zeker mooi! Goede pigmentatie. De lichtste kleur heeft een mooie glow, maar ik kan het niet op een foto vastleggen. Het voelt ietwat creamy aan en op de huid worden ze poederig. Prima setje voor een prima prijs.

Verkrijgbaar in light en medium €6,99

Etos Lipscrub Bubblegum

Onmisbaar tijdens de koude dagen, een goede scrub. Velletjes verdwijnen en  je lipstick zit weer flawless. Ik koos voor bubblegum omdat ik het idee had dat mint wellicht een beetje een bijtend gevoel op kapotte lippen zou geven. Stom dat ik juist die niet getest heb, om bovenstaande reden, want zo kom je er nooit achter. En mint is natuurlijk ook wel lekker fris. (leermomentje voor mijzelf)

lip-scrub-en-lip-primer-etos

Ik denk dat ik ook de lipscrub van Lush in mijn achterhoofd had, die lekkere zoete roze . Deze scrub is niet mierzoet, hij ruikt een beetje zoet, maar daarmee is alles gezegd. In de scrub zit duidelijk ook een olie die je lippen ook heel goed verzorgd. Het verschil is wel dat ik bij Lush het idee heb dat je de scrub rustig op kan eten en bij deze scrub lijkt het mij niet verstandig. (Ik kan ook geen inci lijst vinden, en ik ben zo een blogger die het liefst niet bij andere bloggers gaat zoeken of zij meer informatie hebben, want ik wil puur mijn eigen visie in mijn hoofd houden).

Prima scrub, al heeft deze meer een verzorgend gevoel dat heel voelbare (grote) scrubkorrels.

Verkrijgbaar in de smaken munt en bubblegum €3,99

 

Lip primer

De Lip primer dient als basis voor gekleurde lipproducten. De primer neutraliseert de kleur van de lippen waardoor de lipstick intenser lijkt. Het product zorgt daarnaast voor een egalere, langdurige dekking en voorkomt dat de aangebrachte lipstick uitloopt. 

 

Op de middelste foto heb ik expres een dot primer op mijn lippen gedaan zodat je de kleur ziet.

Hier was ik het meest benieuwd naar! Ik was best verbaasd dat deze primer een tintje had, zoals een concealer/foundation.  Je lippen worden egaal huidkleurig.

Maar het is een ietwat stugge crème en het verdelen gaat wel lastig. Op zich logisch dat hij wat ruw aanvoelt, hij moet natuurlijk de lipstick goed vasthouden en zo voorkom je ook uitloop. Ik zie niet heel veel verschil dat de kleur intenser wordt. Maar de lipstick blijft wel beter zitten!

€3,99

Al met al weer mooie make-up van de Etos.  De lip primer vind ik zeker wel iets voor mij, zo ook de shaping & highlighting kit. De CC cream vind ik ook heel fijn, ietwat te romig maar zoals ik al eerder zei: daarna gewoon een poedertje en dan is het perfect!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
4 jaren geleden

Hihi hele leuke review en wat een producten! Ik ben zelf ook al heel lang benieuwd naar lipprimers. Lijkt me wel heel fijn heel lang mijn lippen niet bij te hoeven werken. Wel jammer dat hij een beetje stug aanvoelt. Maar je moet er soms wat voor over hebben denk ik dan hihi

Eva
4 jaren geleden

Je hebt mij nieuwsgierig gemaakt naar de primer! Leuk product! Etos is heel goed bezig de laatste tijd.

Astrid
4 jaren geleden

Hey Babs,

Die cc cream ziet er wel goed uit, ik poeder sowieso altijd mijn foundation etc af 🙂 . En ik ben ook wel benieuwd naar de lip scrub, die van LUSH is inderdaad echt fijn. Ben wel benieuwd of ik deze ook fijn ga vinden hihi.

Liefs!

priscilla
4 jaren geleden

Oooh ik ben de producten ook heerlijk aan het uittesten. Etos is goed bezig de laatste tijd 🙂

Mylou
4 jaren geleden

De shaping & highlighting kit ziet er goed uit! De CC cream lijkt me ook wel wat voor mij. Binnenkort toch maar eens naar de Etos, ik ben ook heel benieuwd naar die rosé gouden collectie die ze hebben voor de feestdagen!

Annette
4 jaren geleden

De Etos zit nog niet zo in mijn systeem voor make-up omdat ik het de afgelopen jaren niet zo denderend vond. Maar ik heb nu de mascara’s die ik heel fijn vind en de nagellak is ook goed dus toch eens wat vaker in het schap kijken. Leuke items laat je zien in elk geval.

Susan
4 jaren geleden

Vooral de blush vind ik er goed uit zien!

Jolanda
4 jaren geleden

Mooie producten zijn het he. Ik vind de lipscrub zo fijn!!

Iris
4 jaren geleden

Hmmm ik ben niet heel erg overtuigd moet ik zeggen, misschien is de shaping kit wel mooi, maar de bronzer is voor mij al snel te oranje. Wel leuk dat ze nu een lip scrub hebben, die vind je niet zo snel!

Iris
4 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Misschien zei ik het ook niet handig: ik bedoel natuurlijk ‘de producten overtuigen me niet’, haha! Contouren blijft ook lastig, het is denk ik de kwast die meestal het verschil maakt 🙂

Charel
4 jaren geleden

Mooie producten! Het setje met de highlighter bronzer en blush lijkt me een goed setje voor die prijs! Bedankt voor je review hier heb ik zeker wat aan!