sudio-gezichtje-in-ears
Artikelen, Feestdagen, Gadgets, Kerst, Lifestyle, Reviews

Sudio- Draadloze Vrijheid (cadeau idee voor de kerst!)

Wie heeft er al kerstcadeautjes in huis gehaald? Ik heb al 2 kleinigheidjes gekocht en omdat ik niet zeker ervan ben of zoonlief mijn blog leest kan ik het nog niet vertellen. En ik heb één groot cadeau. al gebied eerlijkheid mij te zeggen dat ik dat niet zelf heb gekocht maar via een samenwerking heb gekregen. Mooi design, I ♥ design!

sudio-VASA-BLA

 

Wij willen draadloos (en bolletje)

Draadloos klinkt toch geweldig? Doe mij maar alles draadloos. Bij Ikea is alles draadloos, kijk maar eens in die knus ingerichte kamers. Wat zie daar vooral niet? Juist, draden. Hier hebben wij provisorisch met tie- rips veel draden samengebonden. Achter plinten wegwerken kan ook, maar wij hebben de rare gewoonte om minstens één keer per jaar onze huiskamer om te gooien. Dus televisie naar de andere muur en dan gaan de banken, lampen weer naar een andere plek. Dan hebben wij even het idee dat wij in een nieuw huis wonen. Alles wordt dan extra goed schoongemaakt en iedere keer roepen wij: “Hadden het maar eerder zo neergezet! Veel leuker! Meer ruimte!”

Om een jaar later alles weer te verplaatsen en je raadt het al: “Veeeel beter zo!”

Tom ik worden griebelig als wij onze smartphone oortjes eindelijk goed geplaatst hebben en dan vervolgens een beweging maken waardoor wij die draden een zwiepert geven (denk aan een das omdoen, je haar achter je oor doen etc) . Hup, oortje er weer uit, heel irritant.

sudio-vasa-bla

Ik weet ook nooit hoe ik het slimst die draad kan laten lopen. Onder mijn das en jas door, of eroverheen. Hmmm… maar als je dan je jas in de trein wilt uitdoen dan gaan die draden weer overal naartoe.

Doe mij maar draadloos!

sudio-sweden

SUDIO VASA BLÅ – DRAADLOZE VRIJHEID

Rose Gold Black Earphones

Sudio Vasa Blå in ear

Studiokwaliteit geluid, een elegant ontwerp en 8 uur vrijheid, daar staat de Vasa Blå voor. Link de Vasa Blå aan je telefoon en je neemt gemakkelijk de telefoon op door de ingebouwde microfoon en met de afstandsbediening kun je je telefoon besturen. De Vasa Blå is geschikt voor alle Bluetooth apparaten.

Kijk eens wat een prachtig design! Sudio is een Zweeds merk  en zij weten hoe je zonder overbodige draden kan leven. En genieten.

Wij  hebben voor zwart met roségoud gekozen, super chique. Je hebt ze ook in Rose Gold White, Blue en Pink.

Het setje bestaat uit:

  • – Vasa Blå oortelefoon met 4 paar extra dopjes
  • – Handleiding en Kwaliteitsverklaring
  • – Echt leren draagtasje om de oordopjes in te bewaren
  • – Een metalen clip
  • – Oplaadkabel
  • – Batterij

Sudio Vasa Blå in ear

 

De geluidskwaliteit:

Ja, goed!

Sudio Vasa Blå in ear

Een mooi gedefinieerd geluid, waarbij de hoge en lage tonen perfect tot hun recht komen. Er zit geen mega-bass in, maar een mooie eerlijke lage bas, lekker vol zonder dat het een brij wordt. Het hoog is helder en transparant en gelukkig niet schel. Ik luister graag naar mijn muziek zoals de artiest het bedoelt heeft, dus zonder gebruik van equalizer enzo, en ik moet zeggen dat de SUDIO VASA BLÅ hier heel geschikt voor is. Ik heb niet het gevoel dat de oortjes bepaalde frequenties “vergeten” en hoewel ik geen expert ben, denk ik dat de SUDIO VASA BLÅ de bedoeling van de artiest volledig tot zijn/haar recht laat komen.

sudio-in-ear

 

 

Deze prachtige SUDIO VASA BLÅ  is te koop bij SudioSweden.com (check ook even hun koptelefoons, die zijn echt heel stylish!)

Als je ook zo een mooie  draadloze hoofdtelefoon wilt bestellen met 15% korting, voer dan de kortingscode beautybybabs in!

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
4 jaren geleden

Hele mooie oordopjes en altijd handig;) Ik vind ze ook echt heel mooi vorm gegeven!

Deb
Deb
4 jaren geleden

Mooi, ook qua vormgeving (love rose goud, maar dat wist je denk ik al) .. ja het oor.. ehh oog wil ook wat 😉 Dat draadloze spreekt mij ook erg aan. Wanneer ik mijn koptelefoon in de auto draag en uit wil stappen, zit het draad vaak om mijn gordel heen waardoor ik ’em af en toe bijna stuk trek.

Annette
4 jaren geleden

Handig ik heb altijd knopen in mijn draad hoe netjes ik het ook probeer op te bergen 🙂

YuSt
4 jaren geleden

Hebbe! Ik sport nu met een draadloze koptelefoon en ik lijk elke keer uit mijn raketje te zijn gestapt,… groundcontrol to Mayor Tom! Cool!

Debbie
4 jaren geleden

Mooi zeg! Ik zou ze op mijn wishlist kunnen zetten als ik in ears prettig zou vinden. But I don’t … ik ga wel eens op hun site naar de andere exemplaren kijken. (Het is Zweeds he … dat is altijd goed :-))

Anna Gerrie
4 jaren geleden

Erg handig zonder al die draadjes inderdaad! Ik luister alleen muziek via de radio of YouTube, dus heb daar geen last van 🙂

Loïs' Blog
4 jaren geleden

Fijn zijn ze he! Ik heb ze in het wit.

chucky1012
4 jaren geleden

Mooi en o zo handig!
Fijn dat ik niet de enige ben die geen headphone gebruikt aan een mobiele telefoon.
Maar deze design headset is dat nooit meer een probleem.

Susan
4 jaren geleden

Wat zien ze er alleen al prachtig uit! En dat het ook nog eens goed werkt: top!

Charel
4 jaren geleden

Heel erg mooi! En super handig ook zonder draad! Echt een geschikt kerstcadeau voor mannen !