charwhite-teeth-whitener-50-ml-2
Artikelen, Tandverzorging

Yaviva exclusief importeur van Charwhite, voor natuurlijk witte tanden

Stralend witte tanden en een mooie lach, zónder toepassing van chemische middelen. Het lijkt ondenkbaar, maar Charwhite bewijst het tegendeel! Charwhite is 100% natuurlijk, veganistisch en niet schadelijk voor je tanden. Eco cosmetica groothandel Yaviva is exclusief importeur van dit bijzondere merk.

charwhite-teeth-whitener-50-ml-4

 

Yaviva is inmiddels bij velen bekend als de nummer 1 distributeur van natuurlijke en biologische cosmetica. Charwhite is de nieuwste aanwinst in de portefeuille. Een bijzonder eco merk met een prachtig verhaal.

100% natuurlijk witte tanden

Je gebit is als een visitekaartje. Met een stralende lach en witte tanden maak je direct een goede indruk. Veel mensen hebben echter last van verkleuring of vlekken op de tanden. Deze konden tot voor kort uitsluitend verholpen worden met chemische bleekmiddelen die ook veel nadelen en risico’s met zich meebrengen. Charwhite brengt daar verandering in. Dit whitening poeder is veganistisch en gaat uit van de kracht van plantaardige ingrediënten. Dat is duurzaam voor het milieu en veel gezonder voor de tanden!

charwhite-teeth-whitener-50-ml-1

 

 

Charwhite Natural Teeth Whitening Powder

Moeder Natuur weet heel goed wat ze doet. Daarom neemt Charwhite 100% natuurlijk erg serieus. Er worden geen giftige, synthetische of genetisch gemodificeerde ingrediënten gebruikt. ‘Wie mooi wil zijn moet pijn lijden’ gaat niet op. Niemand heeft pijnlijke chemicaliën nodig en niemand zit te wachten op de overgevoeligheid die vaak samengaat bij het gebruik van conventionele bleekmiddelen. Charwhite zorgt voor witte tanden zonder pijn.

charwhite-teeth-whitener-50-ml-2

Meer dan alleen witte tanden

Charwhite is meer dan alleen mooie, witte tanden. Met elke Charwhite die verkocht wordt, wordt een vicieuze cirkel van armoede van een gezin doorbroken. Kinderen kunnen naar school gaan en leren lezen en schrijven. Minder mensen sterven aan vervuild water. Charwhite maakt de wereld een beetje mooier.

 

 

 

Charwhite is onder andere verkrijgbaar bij Shizo en SoloBioMooi.

De adviesverkoopprijs bedraagt € 34,95 (potje bevat poeder voor ongeveer 150 poetsbeurten).

Ik ga het testen voor jullie!  

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
5 jaren geleden

Dit wil ik al zo lang testen haha. Ik heb er wel eens reviews van gelezen en het lijkt me zo’n gek product. Soms vraag ik me echt af hoe ze het verzinnen;)Ik ben benieuwd naar je review!

Annette
5 jaren geleden

Heel benieuwd naar!

Kim
5 jaren geleden

Wat een bijzonder concept. Fijne missie hebben ze!
Ben benieuwd of het ook daadwerkelijk werkt want deze lady zou heeel graag wat wittere tanden willen 😉

chucky1012
chucky1012
5 jaren geleden

Ik ben erg benieuwd naar je review!