jeroen 1 my girlfriend is a blogger
Artikelen, Over mij

Tag- My girlfriend is a blogger

Dit is een repost uit 2017. Omdat ik het vaak over Jeroen heb in mijn KeeK’s vond ik het wel leuk om deze tag te reposten. “My girlfriend is a blogger” vond ik toen bij Marushi Lifestyle … Veel leesplezier!

Tag- My girlfriend is a blogger 6 blogger Tag- My girlfriend is a blogger

WAT VIND JE VAN MIJN BLOG?

Qua uiterlijk mooi strak en overzichtelijk, daar hou ik van.

WAT VIND JE ERVAN DAT IK EEN BLOG HEB?

Ik weet dat je – ondanks de ergernissen die het soms oplevert – erg veel plezier in je blog hebt. Je stopt er veel in, maar krijgt er ook veel voor terug. Je wordt er vrolijk van en dat vind ik leuk.

WAT VIND JE VAN DE ONDERWERPEN WAAR IK OVER SCHRIJF?

Zoals je weet liggen mijn interesses niet bij anti-aging, huidverzorging ed. Tandpasta, scheerschuim, shampoo en zeep zijn mijn “beautyproducts” en dat werkt goed voor mij. Ik ben vaak genoeg met je mee geweest naar verschillende beautysalons om te weten dat mijn huid in prima conditie is, zonder al die middeltjes. Aan de andere kant ben ik nieuwsgierig als maar kan en vind ik de hele beauty-scene (ik noem het weleens een kwakzalvers-scene), het idee achter de producten (wat beloven ze, werkt het of niet), de psychologie,de marketing etc. van deze miljarden branche bijzonder interessant.

Tag- My girlfriend is a blogger 8 blogger Tag- My girlfriend is a blogger

VIND JE DAT IK WEL EENS TE VEEL MET MIJN BLOG BEZIG BEN?

Absoluut, je besteed soms echt teveel tijd aan je blog. Dagen van 12 uur of meer komen vaak genoeg voor en dat zou niet zo moeten zijn.

ZOU JE HET LEUK VINDEN ALS IK JE MEER BIJ MIJN BLOG ZOU BETREKKEN?

Ik denk dat ik al genoeg bij je blog betrokken ben, nog meer hoeft voor mij niet.

VIND JE DAT EEN BLOG HOUDEN MIJ VERANDERD HEEFT?

Nope

WAT ZIJN VOLGENS JOUW DE MIN EN PLUS PUNTEN VAN EEN BLOG HOUDEN.

Pluspunten: de producten die je krijgt om te testen, de “werkbezoeken” bij salons of zoals laatst bij Nugi in Schiedam, de persevents en natuurlijk de leuke contacten met andere bloggers.

Minpunten: tijd, het kost gewoon heel veel tijd om een goede blog bij te houden.

ZOU JE ZELF EEN BLOG WILLEN BEGINNEN. ZO JA, WAAR ZOU DEZE OVER GAAN?

Nee, ik denk niet dat ik de discipline heb om dagelijks een blog bij te houden over een bepaald onderwerp. Het maakt niet uit hoe breed dat onderwerp ook kan zijn, op een gegeven moment heb ik dan het gevoel dat ik bezig ben met een herhaling van zetten.

Groente,

Jeroen

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
3 jaren geleden

Wat heerlijk open, direct en eerlijk. Daar houd ik van. Ik heb ooit weleens gezegd – toen ik nog in loondienst werkte – dat ik véél liever bij een garagebedrijf ofzo zou willen werken. Gewoon alleen maar mannen die lekker zeggen waar het op staat. Niet dat geroddel en om de dingen heen draaien zoals vrouwen dat zo goed kunnen. Yep, is een oordeel maar ook een persoonlijke ervaring. Ik denk dat H. zich ook zeker zal herkennen in de antwoorden.

bychristiana
3 jaren geleden

Ik vind Jeroens antwoorden erg leuk om te lezen, ik denk dat Andre op veel vragen hetzelfde zal antwoorden, vooral dat een blog onderhouden (veel te!!!) veel tijd kost haha. Maar gelukkig staan die mannen al-tijd achter ons;-)

Irene
3 jaren geleden

Hahaha wat leuk om te lezen. Ik denk dat hier vergelijkbare antwoorden zouden komen. Al heb ik natuurlijk geen beautyblog.

Deb
3 jaren geleden

Hihi hij blijft leuk! Denk dat mijn hubbie grotendeels hetzelfde zou antwoorden. Ik ben er teveel mee bezig en hij hoeft er niet meer bij betrokken te worden (liever minder gok ik zelfs hihi)

chucky1012
chucky1012
3 jaren geleden

Leuk om deze tag weer terug te kunnen lezen 👌

Xoxo

Sonja
5 jaren geleden

Leuke antwoorden van Jeroen! Altijd fijn als de partner achter je blog staat.
Ik denk dat Paul een flink gezoute minpunt zou hebben… ja die heeft wel eens tussen een gekat in moeten springen. Dat die persoon hem zelfs op zijn werk mailadres lastig viel.
Daar is hij dus echt niet van gediend, de jaloezie tussen mensen.

annette
5 jaren geleden

Wat leuk Babs en leuk om eens de man achter/naast Babs te zien 🙂

Aileen
5 jaren geleden

Super leuk om te lezen dat jouw man het nu ook heeft geschreven. En al die tijd die we er in stoppen hé, dat is ook heel veel. Maarja, hij stopt vast in andere dingen belachelijk veel tijd 😉

Josine
5 jaren geleden

Wat ontzettend leuk om te lezen. Ik herken mijn vent ook wel in deze antwoorden, helemaal omdat hij meestal mijn foto’s (moet) maken hihi! Liefs, Josine

Deb
5 jaren geleden

ps. en die foto van je man vind ik geweldig met die kwasten!! Heel gaaf dat ie eraan mee heeft gewerkt