marley spoon pancakes met bacon
Artikelen, Feestdagen, Food & Drinks, Lifestyle, Marley Spoon, Marley Spoon, Pasen, Reviews

Food: Marley Spoon Pancakes met Bacon- Onze Paasbrunch!

Weten jullie nog dat ik vertelde over de nieuwe Paasbox van Marley Spoon? Met de kans op een gouden ei in de box? Wij hebben zitten smullen van 2 heerlijke brunch gerechten, waarvan de pancakes met bacon de eerste is die ik laat zien. Waarschuwing! Kans op watertanden!

marley spoon

Marley Spoon heeft nu een speciale box voor de Paasdagen. Helaas zitten er (nog) geen eieren in, maar dat mag de pret niet drukken. Wij hebben altijd wel eieren in huis. En anders zijn ze zo gekocht.

ingrediënten marley spoon paasbox

Het eerste gerecht wat wij maakten: Luchtige pancakes met bacon, blauwe bessencompote & een frisse shake

Ik voel mij net Annette van “Koken met Van Boven” als ik alle ingrediënten klaar leg op het aanrecht. Al het fruit, groenten en andere producten zien er zo mooi en fotogeniek uit. Prachtige kleurcombinaties, vers en gekoeld aan huis afgeleverd. En het valt mij steeds weer op dat ik mijn foto’s nauwelijks hoef te bewerken, met beauty producten heb ik dat veel sneller. Ik hoef ze alleen te verkleinen, al die kleuren zijn zo sprekend!

 

Je ziet ook direct dat alles biologisch is. Neem bijvoorbeeld de citroenen die erbij zitten. De schil glanst niet zo onnatuurlijk zoals die citroenen uit de supermarkt. Ik vermijd liever dat giftige waslaagje wat om fruit heen zit, zeker als je citroenschil in een gerecht nodig hebt. Laatst zei Annette in haar programma dat je het eraf kon wassen, maar bij de Keuringsdienst van Waarde hadden zij dat op alle mogelijke manieren geprobeerd, zonder resultaat.

Gezond!

marley spoon pancakes met bacon (21)

Bacon…

spek

In de oven…

marley spoon pancakes met bacon (21)

Lekker knapperig!

marley spoon pasen

Het beslag…

Blauwe bessen…

Je maakt de compote met de blauwe bessen en de ahornsiroop, kaneel, citroenrasp en citroensap (en eventueel suiker naar smaak)…

Mooi ingedikt…

marley spoon pancakes met bacon (21)

De Shake…

Sinaasappelrasp, sap, honing en karnemelk, shake it baby!

Pannenkoekjes bakken…

Pannenkoekjes stapelen…marley spoon pancakes met bacon (21)

Ideaal hoe Marley Spoon ook de opmaak voor op de borden beschrijft!

Food: Marley Spoon Pancakes met Bacon- Onze Paasbrunch! 24 marley spoon Food: Marley Spoon Pancakes met Bacon- Onze Paasbrunch!

De bacon, bessen en ahornsiroop als laatste stap eroverheen doen en klaar!

marley spoon pancakes met bacon (9)

Een combinatie van zoet (de pancakes), zout (de spek) en een zuurtje( de vruchten). Amai, wat een lekkere combinatie! Wij hebben er van gesmuld, alleen de shake was niet zo een succes. Ik drink wel eens karnemelk maar ik denk dat je iets verwacht wat zoeter is. En de mannen hier drinken nooit karnemelk, dus de shake maar gelaten voor wat het was.

Smullen!

marley spoon paasbrunch babs

Ik kan wel wennen aan deze manier van boodschappen doen en koken, haha. Ideaal dat het kakelvers thuis gebracht wordt, en alle porties zijn perfect afgemeten zodat je niets weg hoeft te gooien. ik ben geen keukenprinses maar de handleiding in woord en beeld is zo makkelijk te volgen, dat dit kind de was, ehm… het gerecht kan maken. Helaas zat er geen gouden ei in… Maar ik hoop dat ze het volgend jaar weer doen!

P.S Wij hebben de pancakes als avondmaaltijd genuttigd, het vult als een malle!

Wil je meer weten over Marley Spoon (marleyspoon.nl) of wil je kijken wat voor gerechten ik nog meer heb gemaakt?

 

Misschien een leuk idee om met moederdag iets lekkers te maken met Marley Spoon!

-Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen-

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
Deb
3 jaren geleden

Ziet er heerlijk uit! Ik dacht toevallig laatst nog om een keer pancakes te bakken.. maar met bessen en spek ziet het er wel heel lekker uit, heerlijke combi! Dus je brengt me op een idee! Heel fijn dit soort boxen. Je hoeft zelf niet te verzinnen wat je gaat eten.. af en toe heb ik gewoon 0 inspiratie, je hoeft er de deur niet voor uit en het is ook nog eens om te smullen.

Annette
3 jaren geleden

Leuk gerecht, ik ben zelf geen blauwe bessen fan maar je kunt vast ook ander fruit gebruiken 😉

bychristiana
3 jaren geleden

Ah Babs, wat ziet dit er lekker uit zeg. Jum jum, en zo makkelijk om te maken lijkt mij ook. Ik bedoel , volgens mij kan IK dit zelfs, en dat zegt heel wat. Ik eet eigenlijk altijd blauwe bessen in de yoghurt, nooit bedacht dat het ook op een pannenkoekje kan. Bedankt dus voor de tip:-)

Bianca
3 jaren geleden

Ohhh zo lekker! Dit ga ik eens proberen te maken (ik zeg proberen omdat ik alles behalve een keukenprinses ben haha) x

Rory
3 jaren geleden

Zo! Wat een goede foto’s. Ik houd enorm van bacon (maar eigenlijk alleen bij hotel-ontbijtjes) en dan met name als het ontzettend donker, knapperig en crispy is. Zo ziet het er zeker uit bij jullie. Mjam. En blauwe bessen eten we bijna iedere dag (een handjevol in de Griekse yoghurt met walnoten, kiwi, banaan en muesli). Heerlijk!

Lianne
3 jaren geleden

Ohhh, lekker lekker! Ik ben helemaal niet weg van pannenkoeken, maar dit ziet er verrukkelijk uit! 🙂

Vanessa
3 jaren geleden

Fijn om te horen dat het jou heeft gesmaakt! Ik vind het altijd een beetje raar om te zien hoe jullie in Nederland pannenkoeken eten. Wij doen er gewoon suiker op en niets van beleg :-). Wij hebben heerlijke ontbijtkoeken gegeten met Pasen.

Fabienne, enjoyyourownbeauty

Ziet er heerlijk uit! Haha de shake zou ik denk ik ook laten. Karnemelk vind ik echt niet lekker..

chucky1012
3 jaren geleden

De pancakes zien er zo heerlijk uit!
Leuke foto van jou.

Xoxo

Hennie
3 jaren geleden

Wat ziet dat er heerlijk en inderdaad fotogeniek uit, zeg! Ideaal, zo’n maaltijd box. Is toch veel lekkerdere en gezonder dan een thuismaaltijd in de magnetron proppen (waar ik me af en toe schuldig aan maak…)