keek op de week 13 2018
Artikelen, Feestdagen, Keek op de Week, Pasen

KeeK op de WeeK 13- Pasen, 1 April en een Kikker in mijn Bil?

Fijne Pasen! En 1 april! Wie is vandaag al gefopt en wie gaat er straks van een echt paasontbijtje genieten? Gek eigenlijk, dat wij op dat soort dagen plots dingen anders doen dan “normaal”. Ik maak mij er ook schuldig aan, het is wel een mooi excuus om lekker even de tijd te nemen. Ik geef een kort kijkje op mijn week, want ik denk dat jullie vandaag wellicht liever iets “Pa-ser-igs” willen gaan doen dan achter de laptop zitten.

keek op de week 13 2018

Foto: Shutterstock

Gordijnen

Van de vorige bewoners hingen er nog bruine gordijnen, niet mijn smaak, maar kwalitatief een heel goede stof, maar toen ik spreekwoordelijk struikelde over een paar witte gordijnen in de tweedehands winkel gingen ze direct mee naar de kassa… Ik was €10 kwijt, en zien er nog goed uit!

Het staat direct een stuk frisser, vind ik.  (Wel een lamme arm van het overplaatsen van al die haakjes)

Kikkers/padden

Ik was de tuin aan het herinrichten (voorjaarskriebels) en toen ik de stoel weg trok zag ik deze lieverds… Moeder en zoon?

Ik denk direct aan 1 april, kikker in je bil! Maar deze wonen echt in onze tuin. (en mijn niet in mijn bil natuurlijk ;))

Marie en Toulouse

Ik had bij AliExpress deze zwemmende visjes besteld. Kosten ongeveer €1,50 per stuk. Marie en Toulouse vonden het wel vreemd maar ook heel leuk! Helaas was één visje al snel kapot, die zat niet helemaal dicht, en zonk naar de bodem…

toulouse visje

Let niet op mijn oude schoenen, ik heb nog steeds geen nieuwe sneakers kunnen kopen…

Gelukkig hebben we de foto’s nog 😉

vis

En een filmpje!

Slaaaaappp…

Katten zijn ook echte nachtdieren. Alleen ‘s morgens willen ze even naar buiten , en ‘s nachts moeten de buurt grondig verkend worden, maar overdag liggen ze heerlijk te slapen…

marie 1

 

slaap

Dat tandje!

Maar dit is ook spannend… Bovenop de kast zitten!

En naar buiten kijken!

uit raam kijken

Fijne Pasen! En tot de volgende KeeK!

Ga jij nog iets speciaals doen met Pasen? (ik ga lekker in de tuin rommelen, en bloggen natuurlijk)

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Astrid
4 jaren geleden

Hey Babs,

Hele mooie gordijnen! En die zwemmende visjes zijn echt geweldig haha. Moeten we denk ik voor Link ook maar eens gaan halen, ben wel benieuwd hoe hij erop gaat reageren haha.
Wij zijn heerlijk uit gaan eten met mijn ouders die 40 jaar getrouwd zijn. En verder hebben we niet iets speciaals gedaan met Pasen.

Liefs!

Rory
4 jaren geleden

Wij hebben gisteren een paasbrunch ‘gegeven’ (hoe zeg je dat eigenlijk?) voor Oma en Opa. Mila heeft allemaal naamkaartjes gemaakt, en een paasslinger en ze heeft ook nog samen met H. de tafel versierd. Schattig en leuk hoe dit soort dingen weer een heel andere dimensie krijgen als je ze samen met een klein kind beleeft. Vandaag gaan we trouwens naar … Oma en Opa 😉 Zij maken / doen / geven ook een Paasbrunch. Dan zijn H.’s twee halfbroertjes er ook bij. En diens vriendinnen en Mila’s jongste neefje. Ook gezellig.

Deb
4 jaren geleden

Fijne Paasdagen, Babs! Ik zat vandaag inderdaad weinig achter de PC 😉 Mooie gordijnen, wat een mazzel dat je ze voor een tientje hebt kunnen scoren. Moest je ze nog vermaken of hadden ze al de goede maat? Ik zou dat (vermaken) dus echt niet kunnen en zou daar dus al een flink bedrag aan kwijt zijn ;-). Leuk die padden 😉 Hier in het dorp was afgelopen vrijdag een ware paddentrek.. al deze diertjes kwamen opeens uit hun winterslaap en wilden hier de drukke Dijk oversteken. Ben bang dat een flink aantal het niet gered heeft. Ik probeerde er… Lees verder »

Natascha - BeautyOpinie
4 jaren geleden

Wat een koopje die gordijnen! Wij hebben net zoiets hangen en als ik eraan denk wat dat gekost heeft dan heb ik toch iets goed fout gedaan 😉 Hele fijne paardagen Babs! Geniet ervan.

Annette
4 jaren geleden

Wat grappig die visjes. Fijne paasdagen!

Jolanda
4 jaren geleden

Vrolijk Pasen! Wij hebben twee dagen familiebezoek.

Hennie
4 jaren geleden

Mooie gordijnen, Babs! Geeft gelijk een hele andere sfeer. Ik doe niet veel aan Pasen. De kinders zijn beiden thuis voor een paasbrunch, maar voor de rest is het eigenlijk meer genieten van twee dagen geen wekker. En lekker series kijken enzo.

chucky1012
4 jaren geleden

Zo een leuk filmpje!

Vrolijk Pasen Xoxo