solligne-wimper-en-wenkbrauwverf
Artikelen, Reviews, Wenkbrauwen

Review- Solligne wimper en wenkbrauwverf

Heel af en toe verf ik mijn wimpers. Iets vaker mijn wenkbrauwen. Helaas zijn mijn wenkbrauwen niet zo mooi en vol dat ik ze met alleen verf niet meer hoef bij te tekenen, ze zijn enorm bleek-rood van kleur geworden. Dus wat meer kleur is een betere basis. Mijn wimpers verf ik nooit eigenlijk, maar dit keer waag ik toch weer eens een poging. Met Solligne wimper en wenkbrauwverf.

 Solligne wimper en wenkbrauwverf

 

Over Solligne:

Solligne is een lijn (ligne) die is geïnspireerd op de Scandinavische natuur, met slimme beauty oplossingen die de laatste trends en innovaties nauwlettend volgt.

In 2015 is Solligne in Nederland ontwikkeld door experts met meer dan 30 jaar ervaring in de cosmetica branche. De producten van Solligne bevatten geen waterstofperoxide, wat vanaf 2016 wettelijk verboden is en niet meer mag worden toegepast in behandelingen die direct met de huid in contact komen.

Pluspunt: De verf hoeft niet meer gemengd hoeft te worden en binnen 3 minuten, als je een beetje vaardig bent, kan het erop zitten. Met de Snor en baardverf  moet je het wel mengen en dan is het afwachten of de verhouding exact klopt.

Inhoud verpakking:

Eén kleurgel (5ml), een mascara borsteltje, twee wattenstaafjes, tien wimperblaadjes, een beschermende crème en een naald om de tube te openen plus gebruiksaanwijzing.

 Solligne wimper en wenkbrauwverf

Mijn wenkbrauwen heb ik wel vaker geverfd, weliswaar met een snor en baardverf (why not) maar mijn wimpers vind ik een beetje tricky. Daarom heb ik toch maar de hulp van Jeroen ingeroepen. Verf bij mijn ogen vind ik toch best eng. En iemand moet een foto nemen, dat gaat heel lastig met 2 dichte oogleden!

Gebruiksaanwijzing:

  1. Reinig wenkbrauwen en/of wimpers met water en zeep
  2. Breng met een wattenstaafje de beschermende crème aan rondom de wenkbrauwen en/of ogen en open de tube kleurgel met de bijgeleverde naald
  3. Plaats, bij het verven van wimpers, een wimperblaadje onder de wimpers op de huid
  4. Breng met een wattenstaafje de activator aan op wenkbrauwen en/of wimper en wacht 2 minuten
  5. Verdeel de kleurgel over het mascaraborsteltje en breng dit aan op wenkbrauwen en/of wimpers en wacht 30 seconden
  6. Gel residu afspoelen met water en zeep

De sjablonen blijven overigens goed zitten, volgens Jeroen ging het prima, alleen een beetje een kliederboel, hahaha!

met-verf

 

Al met al prima gelukt. Mijn wenkbrauwen zijn donkerder, en bij mijn wimpers zie ik het minder helaas. Dat kan natuurlijk komen omdat mijn wimpers van nature al donker zijn en de kleur van de verf is zwart-bruin.

Ik had deze kleur ook aangevraagd, een koele kleur bruin. Zwart is te hard voor mij en bruin-zwart is perfect. Een mooie natuurlijke kleur bruin, zonder warm rood erin!

De verf is verkrijgbaar in drie kleuren:
  • Bruin
  • Bruin-zwart
  • Zwart
De verf blijft ongeveer 2 tot 3 weken zitten en de verpakking is goed voor circa 6 behandelingen. Deze verf is geschikt voor de allergiegevoelige huid.
 €14 Verkrijgbaar bij o.a Douglas en Bol.com

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Debbie
4 jaren geleden

Goeie! Ik wil mijn wenkbrauwen wel eens zelf proberen te verven. Wimpers zou ik niet durven denk ik!

Annette
4 jaren geleden

Ziet er goed uit hoor, mooi resultaat

Iris
4 jaren geleden

Klinkt goed! Ik gebruik zelf Refectocil voor mijn wenkbrauwen, mijn wimpers durf (en kan) ik helaas niet zelf. Ik vond ook dat de kleur van mijn wimpers er wel heel snel af ging, maar ik reinig dan ook twee keer per dag. Ik ben benieuwd hoe dat met Solligne zit 🙂

Natascha
4 jaren geleden

Ik vind het effect op je wenkbrauwen wel mooi! Ik wist niet dat het ook geschikt is voor een allergiegevoelige huid joh! Dat is voor mij een reden dat ik dit nog nooit geprobeerd heb. Maar zelfs met deze claim weet ik het nog niet helemaal haha, blijft wel eng als je voor veel dingen allergisch bent.

Deb
Deb
4 jaren geleden

Het resultaat ziet er mooi natuurlijk uit. Ik zou dit persoonlijk thuis niet aandurven. Laat ik (net als het verven van mijn haar) liever aan een professional over want ik ben wat dat betreft echt onhandig .. ik zou de verf zeker in mijn ogen krijgen 😉

foryourstyle.nl
4 jaren geleden

Fijn zeg! Zeker voor die prijs leuk om te proberen!

Gonny
Gonny
4 jaren geleden

Ik gebruik Refectocil.
Die hebben voortaan ook zonder waterstofperoxide. Nog niet gekocht.
Ik breng altijd een laag vaseline aan. Boven en onder mijn ogen.
En ga dan voorzichtig met een oude mascara roller, met verf, mijn haartjes aan tikken.
Gaat goed zonder de wimperblaadjes. Wel oppassen met knipperen.
Mocht ik knoeien haal ik dat gelijk weg met een nat wattenstaafje.

O ja… ik gebruik wel een vergrootspiegel. 😉

Gonny
Gonny
4 jaren geleden
Reply to  BeautyByBabs

Dat zou handig zijn. Een bril in combi met wimpers verven is uiterst onhandig!

Melike
4 jaren geleden

Ik verf ook regelmatig mijn wenkbrauwen;) Toch fijn, want zo lijken ze net iets dikker, doordat de minder zichtbare haartjes ook wat donkerder worden. Dit lijkt me ook echt een fijne optie. Ik vind het verven op de wimpers altijd zo eng hihi. Je hebt het goed opgelost zie ik. Jammer dat dat effect iets minder zichtbaar was, maar ik zie wel dat je wenkbrauwen echt goed gelukt zijn!

Jolanda
4 jaren geleden

Leuke review! Ik ga hem proberen voor mijn wenkbrauwen. Ben benieuwd!!

chucky1012
4 jaren geleden

Zo leuk en wist niet dat men wenkbrauwen kan verven.