Win de onna-onna Camboy en €500 shoptegoed! 9 onna-onna Camboy Win de onna-onna Camboy en €500 shoptegoed!
Artikelen, Lifestyle, Win!

Win de onna-onna Camboy en €500 shoptegoed!

Een diamanten ring, belangrijke documenten, andere kostbaarheden…
Waar berg jij ze op? onna-onna komt met een kluisservice en geeft een persoonlijke huisbeveiliger weg.

De donkere dagen zijn weer in aantocht. Gezellig, maar ook een gunstige tijd voor inbrekers. onna-onna begrijpt als geen ander dat jouw persoonlijke eigendommen enorm kostbaar zijn. Of het nu gaat om een dure armband, een harde schijf met foto’s of een souvenir met emotionele waarde: de woonverzekering van onna-onna biedt jou een veilig gevoel. Heb je desondanks behoefte aan wat extra zekerheid? Lees dan verder..

onna-onna-camboy-in-huis

 

Win de onna-onna Camboy!

onna-onna tilt persoonlijke service naar een nieuwe hoogte. De komende weken maak je kans op Camboy, de persoonlijke huisbeveiliger met camera. Terwijl jij met €500,- shoptegoed een lekker dagje onbezorgd van huis gaat, houdt Camboy je op de hoogte van de thuissituatie. Even kijken hoe het met de kat gaat? Check. Raam in de keuken dicht? Check. Met live contact heb je alles onder controle. Klant of geen klant, doe mee!

Managing Director onna-onna Geneviève Meerburg: “Aan mijn schoencollectie heb ik door de jaren heen veel geld uitgegeven en het is fijn dat dat is meeverzekerd. Maar qua emotionele waarde winnen schoenen het niet van foto’s, mijn bul en die familie ring. Mijn oma vertelde mij ooit hoe zij al haar fotoalbums was verloren in een brand. Wat mij betreft hoort die externe harde schijf waar ik al mijn foto’s op bewaar dus thuis in een brandwerende kluis. Dat geeft mij een rustig gevoel.”

kluis

Verzekeren volgens vrouwen

onna-onna is een verzekeraar die specifiek vrouwen de helpende hand biedt bij het verkleinen van financiële risico’s en het vergroten van zelfstandigheid. Om dat te bereiken worden relevante verzekeringsproducten en bijpassende diensten aangeboden.

Bij het afsluiten van een woonverzekering gelden – zoals bij elke onna-onna verzekering – fijne vrouwenextra’s. Je sieraden zijn meeverzekerd tot een bedrag van €10.000,- en er geldt 3 jaar lang een nieuwwaarde garantie op je garderobe en schoenen. Zo kun je jouw favoriete look in geval van schade gewoon opnieuw aanschaffen!

huis

Overige verzekeringen

Naast de inboedel- en opstalverzekering kan je bij onna-onna ook een auto-, fiets-, doorlopende reis-, aansprakelijkheids- en gezinsongevallenverzekering afsluiten. Dat kan zowel online als telefonisch.

Echte onna-onna voordelen:
♥      Persoonlijke service, oog voor detail, deskundigheid en transparantie
♥      Dagelijks opzegbaar
♥      Eenvoudige polisvoorwaarden

 

 

Overige verzekeringen

Naast de inboedel- en opstalverzekering kan je bij onna-onna ook een auto-, fiets-, doorlopende reis-, aansprakelijkheids- en gezinsongevallenverzekering afsluiten. Dat kan zowel online als telefonisch.

Zijn jullie goed verzekerd? Enne… ik ga wel een andere dag shoppen als camboy langskomt! (krijgt ie een kopje koffie van mij 😉 )

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
5 jaren geleden

Hahahaha geniaal dit. Ik denk ook dat ik niet weg ga om te shoppen als deze camboy langskomt. Daar moet ik wel even bij blijven haha. Wat een super leuk idee als win actie. Ik denk dat bijna geen een vrouw dit zou kunnen weerstaan.