clarins beauty flash balm
Artikelen, Clarins, Huidverzorging, Merken, Win!

Clarins Baume Beauté Eclair winnen? (gesloten)

Na mijn laatste winactie met 2 winnaressen beloofde ik dat ik nu 3 mensen gelukkig mag maken.

In samenwerking met  Belissima.nl – Clarins advies & webshop mag ik 3 tubes Baume Beauté Eclair verloten.

 

Deze echte ‘beauty flash’ wist onmiddellijk alle vermoeidheidstekenen uit: de gelaatstrekken zien er direct meer ontspannen en gladder uit. Deze baume zorgt voor een stralende teint en een sprankelende make-up met een ongekende houdbaarheid. Ideaal voor het uitgaan of als u een lange dag voor de boeg heeft.

Gebruiksaanwijzing:

s Ochtends en/of ‘s avonds een dun laagje aanbrengen op gezicht, hals en oogcontour, zonder te wrijven. U kunt zich direct daarna opmaken. Kan tevens 2 à 3 keer per week als masker worden gebruikt.

Ingrediënten en werking: 

Olijf- en hamamelisextract: verstevigend, voor een stralende teint, algenextract: stimuleert de celvernieuwing, bisabolol: verzachtend, maakt de huid minder gevoelig, rijstzetmeel: zuiverend.

Het zijn travelsize verpakkingen, dus een tube bevat 15 ml.

Wat moet je doen?

Ik ga eens kijken hoe creatief mijn lezers zijn, dus maak de volgende zin af:

BeautyByBabs is mijn favoriete blog, want…

Succes!

handtekening Babs

 

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Elle de Jonge
7 jaren geleden

BeautyBYBabs is mijn favoriete blog want alles komt uit de eerste hand….

CJM de Kok
CJM de Kok
7 jaren geleden

BeautyByBabs is mijn favoriete blog, want… er worden precies die items besproken waar ik interesse in heb!

Tessa
Tessa
7 jaren geleden

BeautyByBabs is mijn favoriete blog, want sinds ik dit blog volg ziet mijn huid er veel beter uit, omdat ik de tips graag ter harte neem. Voorheen deed ik niet zoveel aan verzorging maar dat vind ik nu des te belangrijker.

Ilsiee prins
Ilsiee prins
7 jaren geleden

Heeej hahah hele leuke actie! Ik ben helaas niet zo creatief maar heb de zin gewoon afgemaakt met het eerste wat in mijn gedachte opkwam…

BeautyByBabs is mijn favoriete blog, want…ik ben altijd reuze benieuwd wanneer er weer een leuke post komt. Ik heb zeker veel aan je blog, leuke artikels en handige tips! Ik zeg ga zo door! hihi

Groetjes ilsiee

Anna
Anna
7 jaren geleden

BeautyByBabs is mijn favoriete blog, want…
Eerlijke & heldere reviews voor vrouwen die goede producten zoeken, dat geeft een band!

Sonja
7 jaren geleden

Ik heb net al heerlijk shoptegoed gewonnen dus ik speel de bal door! Mooi product!

Shopverslaafd ( lisa
Shopverslaafd ( lisa
7 jaren geleden

Beautybybabs is mijn favoriete blog omdat.. Het een blog is voor de wat volwassenere vrouwen
Zeer interessant vanwege de huidprodukten daar op gericht en ik lees hier wat ik bijna niet op andere blogs lees

Annette - Ann Ages Gracefully

BeautybyBabs is mijn favoriete blog want ik heb het gevoel dat er eerlijke reviews worden geschreven en er zijn vaak persartikelen te zien van producten die niet op alle andere blogs al te zien zijn en je dus soms goede ideetjes op kunt doen voor fijne producten.

Nynke B
Nynke B
7 jaren geleden

want het geeft me elke dag veel inspiratie en dat is een echte traktatie.

chucky1012
7 jaren geleden

BeautyByBabs is mijn favoriete blog, want… er worden veel fijne reviews geplaatsd van producten die ik niet ken zodat goed uitgelegd wordt waarvoor iets gebruikt kan worden en wat het kost. Hoe men een beautyproduct kan gebruiken. Ik lees hier dagelijks fijn posts en ben nu zo blij dat ik dit blog volg want daardoor ga ik vaker naar de drogisterij om als eerste te kijken of een product wat ik hier gezien heb te koop is in een parfumerie winkel. Dus dit blog kan ik niet missen ook omdat het voor dames is van middelbare leeftijd. Het wil niet… Lees verder »