boots N07 hydra luminous
Artikelen, Huidverzorging, Merken, N0 7, Reviews

Review! No7 Hydraluminous Day Lotion SPF 15

No7 Hydraluminous Day Lotion is speciaal ontworpen om de huid een flinke hydratieboost te geven en dat sprak mij natuurlijk direct aan. Mijn ervaring met de No7 Hydraluminous Day Lotion (met SPF15!).

Review! No7 Hydraluminous Day Lotion SPF 15 6 no7 Review! No7 Hydraluminous Day Lotion SPF 15

Wat is nu precies een droge of vochtarme huid?

Je kan een droge huid of een vochtarme huid hebben. Een droge huid heeft een tekort aan vet/talg en een vochtarme huid een tekort aan vocht. De cellen in die huidlagen horen 10% vocht te bevatten. Als dat minder is noemen we de huid vochtarm. Een vochtarme huid heeft een tekort aan water, een droge huid aan vet (talg). Maar een vette huid kan ook vochtarm zijn. Een vochtarme huid kan tijdelijk zijn, denk aan de wisseling van de seizoenen. Een droge huid is een huidtype, je hebt die of je hebt die niet.

Wat kan je eraan doen?

Bij een vochtarme huid moet je de barrièrelaag herstellen zodat er minder vocht verdampt en vocht vastgehouden wordt. Niacinamide, Vitamine C en ceramiden zijn goede herstellende stoffen.

Ik heb in de winter het meest last van een vochtarme huid. Ik zit heel vaak binnen en de centrale verwarming zal daar zijn steentje ook aan bijdragen. Dus deze dagcrème zou mij zeker kunnen helpen!

Review! No7 Hydraluminous Day Lotion SPF 15 8 no7 Review! No7 Hydraluminous Day Lotion SPF 15

De Hydraluminous lijn van No7 heeft twee belangrijke eigenschappen namelijk:

  • HydraDrench Complex

Dit unieke complex zorgt direct voor een hydratatieboost, die de huid verzacht en kalmeert en de hydratatie met 50% verbetert. De huid voelt tot 72 uur goed gehydrateerd aan.

  • Pollution Shield Technology™

Hiermee creëren we een onzichtbare en gewichtloze barrière die voorkomt dat
vervuilende microdeeltjes de huid binnendringen en de huid beroven van haar natuurlijke glans. Met daarnaast een krachtige mix van de antioxidanten Vitamine C,
Moerbei en Vitamine E om de natuurlijke afweerfunctie van de huid te versterken.

Review! No7 Hydraluminous Day Lotion SPF 15 10 no7 Review! No7 Hydraluminous Day Lotion SPF 15

Claim: Binnen 1 week zou het moeten zorgen voor een frisse en stralende huid.

Wat vind ik ervan?

De No7 Hydraluminous Day Lotion komt in een blauw-witte flacon met pompje. Toch wel fijn dat er SPF 15 in zit, ik merk dat ik soms het helemaal vergeet om apart een SPF te gebruiken. En gemak dient de mens, toch?

De geur is lekker, een frisse “crème geur” noem ik het maar even. Als ik deze crème blind zou moeten testen en mij zou verteld worden dat dit een of ander high end merk is, dan zou ik dat direct geloven. Soms ervaar je gewoon een enorm luxe gevoel bij een heel betaalbare crème.  En dat is ook bij deze Day Lotion het geval.

De textuur is licht en hij trekt goed in mijn huid. En inderdaad, ik heb echt het idee en gevoel dat mijn huid erdoor gehydrateerd wordt. Ik doe altijd graag de handen-test. Mijn craquelé huidje op mijn ene handrug zie ik dan instant mooi glad worden, zonder dat ze vet zijn. Like!

No7 is te koop bij Boots. Wellicht kennen jullie Boots alleen als apotheek maar zij verkopen ook heel mooie cosmetica merken!

50ml/ €15,99

-deze producten heb ik gekregen-

Heb jij een droge of vochtarme huid?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
2 jaren geleden

Klinkt als een fijne lotion, vind ém ook goed betaalbaar.. Ik vind het ook super handig wanneer dagverzorging SPF bevat. Ik gebruik er momenteel een zonder, maar heb de voorkeur voor met SPF. Ps. Mooie foto’s!

Rory
2 jaren geleden

Ja! Daar heb ik samples van gebruikt en ik heb zelfs ook nog een fulltime exemplaar liggen. Heerlijk! En dat van die SPF is hartstikke fijn. Jeetje, ik moet binnenkort echt de tijd nemen om mijn ‘home office’ wat beter door te spitten en in te delen. Je begrijpt dat ik wat achterloop met uitzoeken, opruimen en overzichtjes maken. Ik hoop daar de komende periode wat meer ruimte voor te krijgen en / of nemen.

Petra
2 jaren geleden

Bedankt voor de fijne review. Lijkt me een heel goed product!

bychristiana
2 jaren geleden

Ik heb een vochtarme huid en gebruik dan ook standaard producten met hyaluronzuur in mijn skincare routine. Momenteel heb ik producten van La Roche posay, L’Occitane en Dermasence in gebruik.

Annette
2 jaren geleden

Ziet er fijn uit. Ik zweer inmiddels bij Niacimide heeft echt veel goeds gedaan voor mijn huid. Dit ziet er uit als een lekkere lichte crème inderdaad. Fijn hoor.