rvb lab lifting foundation
Artikelen, Foundation, Make-up, Reviews, RVB LAB

Een mooie foundation van RVB LAB- Review

Na de make-up workshop bij Beauty Center Tiel kreeg ik in mijn goodiebag een prachtige foundation mee die ik nog steeds met veel plezier gebruik. RVB LAB zal voor velen onbekend in de oren klinken maar daar komt verandering in als je hoort wat een goede foundations zij hebben. Ik ga jullie er alles over vertellen.

rvb lab

Diego Dalla Palma richtte RVB LAB op aan het einde van de jaren 70 in Milaan. Nu zal zijn naam misschien jullie niet veel zeggen maar kijk maar eens bij Douglas hoeveel make-up er is van Diego Dalla Palma.

RVB LAB is een professionele make-up  met hoogwaardige ingrediënten en een goede prijs/kwaliteitverhouding. De producten zijn vrij van zware metalen zoals nikkel, lood, chroom en zijn daarnaast gluten- en dierproefvrij. De nagellakken bevatten geen formaldehyde, harsen, tolueen, kamfer of ftalaten.

Foundations zijn verkrijgbaar als compact, vloeibaar of creamy, geschikt voor een goede dekking of als lichte accenten.  De ogen worden prachtig dankzij de hi-tech eyeliners en “super pigmented” mascara’s.  Long-lasting lipstick comfortabel en met voedende ingrediënten. De nagellakken zijn verkrijgbaar in 27 kleuren met een langdurig en super glossy effect.  In the New York Times werd Diego dalla Palma gedefinieerd als “De Italiaanse make-up profeet”. 

rvb lab the make-up

Lifting Effect Foundation

Eigenschappen:

  • Crème foundation
  • Liftend effect
  • Vermindert zichtbaar oneffenheden met een natuurlijke finish
  • Verrijkt met hibiscusextract, myoxinol en bijenwas

Ik kreeg de lifting foundation in kleurnummer 61 mee in de goodiebag. De foundation zit in een luchtledige plastic flacon met pomp dispenser. De fles is niet rond maar hoekig van vorm. Nooit verder over nagedacht maar het ligt wel heel lekker in de hand!

De foundation is lekker “creamy” en verdeelt zich goed over de huid. Hij bedekt mijn rode vlekjes perfect zonder al te dekkend of cakey te zijn. Deze foundation voelt zo comfortabel aan, geweldig! Niet dat gevoel dat je dicht geplamuurd bent, dat vind ik echt vreselijk bij een foundation.

rvb lab the make-up

In eerste instantie lijkt de kleur veel te licht als je hem op mijn hand ziet, maar op mijn gezicht valt het wel mee. Ik moet er wel bij vertellen dat ik deze foundation kreeg voordat de zomer echt begon en ik zie nu dat mijn huid nu ietsje meer kleur heeft dan begin juni. Hij is dus perfect voor mijn bleke winterhuidje!

Hier zien jullie het effect…

De foundation camoufleert goed zoals jullie zien. Of het echt een lifting effect geeft… ? Maakt niet uit, ik vind hem mooi!

RVB LAB is verkrijgbaar bij Beauty Center Tiel en online.  Prijs: 30 ml/ €46

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Daphne - verdraaidmooi
2 jaren geleden

Hij staat je echt heel mooi en het ziet er heel natuurlijk uit!

Rory
3 jaren geleden

Wow, je ziet inderdaad dat de vlekjes gecamoufleerd zijn. Ik ben nog steeds geen expert op foundation-gebied. Al ben ik nu beauty pearls aan het testen (poeder wat een heel mooi effect heeft op je huid) en dat vind ik al heel wat. Ik kreeg vorige week nog een compliment dat mijn huid een ‘satin’ gloed had, zonder dat het inderdaad een laag of masker leek. Maar foundation dus. Staat op mijn lijstje om dat toch iets vaker te proberen. Ik heb per slot van rekening mijn foundation van Filorga nog… (gebruik ik ook zo nu en dan. Maar ik… Lees verder »

Mariska
3 jaren geleden

Ik vind het er ook wel mooi uitzien. Een geplamuurd effect vind ik sowieso echt vreselijk, bij een ander maar ook bij mezelf. Het moet gewoon net midden dekkend zijn denk ik, zoiets.

Tessa
3 jaren geleden

Wat een mooie tint en dekking!Fijn dat het geen glazen flacon, de kans op ongelukjes is dan ook veel kleiner

chucky1012
3 jaren geleden

Prachtige teint in zo een mooie flacon 👌🏽
Ik ben o zo onhandig en als dit van glas is en ik laat het vallen dan ik heb duizenden kleine stukjes glas 😪😥😪😥
Is de dure foundation meteen op.

Xoxo