Review Catrice herfst en winter make-up 2019 9 catrice herfst winter 2019 Review Catrice herfst en winter make-up 2019
Artikelen, Blush, Catrice, Highlighter, Lipstick, Make-up, Mascara, Merken, Nagels, Oogschaduw, Reviews, Wenkbrauwen

Review Catrice herfst en winter make-up 2019

Catrice heeft een nieuwe, sprankelende herfst en winter make-up collectie en wat mij betreft gaat de tijd veel te snel. Ik ben nog lang niet klaar met de zomer, maar aan de andere kant is het ook weer leuk om uit te kijken naar alle nieuwe producten. Ik laat jullie o.a een wenkbrauwpen, een oogschaduw palette, 3 lipsticks en nog veel meer leuks zien. Sommige producten zou je alleen al toevoegen aan je stash vanwege de prachtige verpakkingen!

Review Catrice herfst en winter make-up 2019 11 catrice herfst winter 2019 Review Catrice herfst en winter make-up 2019

BROW COMB PRO MICRO PEN

Hier was ik echt het meest benieuwd naar. Qua idee is het natuurlijk slim. Een wenkbrauwpen met 3 puntjes waarmee je handig en snel “haartjes” kan schetsen… Ik had op het internet al wat tutorials bekeken over dit soort “wenkbrauwpotloden” en dat zag er goed uit. Maar je voelt hem al… Ik kan er niet meer overweg. Op mijn hand maakt hij redelijke streepjes, maar op mijn wenkbrauw geeft hij nauwelijks kleur af.

Review Catrice herfst en winter make-up 2019 13 catrice herfst winter 2019 Review Catrice herfst en winter make-up 2019

Volgens het persbericht heeft het een verbeterde textuur en punt. Ik had de vorige “editie” ook gekocht en dat lukte mij ook niet… helaas. Misschien jij wel, mocht je hem hebben en lukt het? Tips zijn welkom!

Review Catrice herfst en winter make-up 2019 15 catrice herfst winter 2019 Review Catrice herfst en winter make-up 2019

Verkrijgbaar in 5 tinten.

CRYSTALLIZED EYESHADOW PALETTE

Het op rozenkwarts geïnspireerde palet symboliseert het mysterie van vriendschap en liefde – de boodschap is  ‘Share your best stories!’ om jouw creativiteit als een gepassioneerde make-up artiest te onthullen. Elk palet bevat tien hoog gepigmenteerde, zacht smeltende metallic kleuren en romige, matte tinten die gezamenlijk voor een krachtig resultaat zorgen.

Review Catrice herfst en winter make-up 2019 17 catrice herfst winter 2019 Review Catrice herfst en winter make-up 2019

Wat vind ik ervan?

Wat een mooie namen hebben de kleuren.

Review Catrice herfst en winter make-up 2019 19 catrice herfst winter 2019 Review Catrice herfst en winter make-up 2019

De pigmentatie is redelijk. Alleen de lichtste kleuren zie je nauwelijks. Maar dat zal jullie vast niet verbazen.

BLUSH BOX GLOWING & MULTICOLOUR  € 3,59

Deze meerkleurige blush voorziet je van een prachtige, subtiele glow voor een stralend frisse huid. Drie verschillende tinten in een spannend patroon met twee verschillende kleurcombinaties; het perfecte beautyproduct voor een mooie glans op de wangen.

Review Catrice herfst en winter make-up 2019 25 catrice herfst winter 2019 Review Catrice herfst en winter make-up 2019

Wat vind ik ervan?

Ik vind hem mooi! Deze kleur past goed bij mij. De pigmentatie is goed, en je kan hem ook prima opbouwen. Dit zijn van die producten die je wat mij betreft niet van een high end merk hoeft te kopen. Het doet wat het moet doen voor een prettig prijsje!

Review Catrice herfst en winter make-up 2019 27 catrice herfst winter 2019 Review Catrice herfst en winter make-up 2019

DEMI MATT LIPSTICK €3,99

De perfecte match: een combinatie van de meest comfortabele feel good formule en een matte finish.

Een sensuele semi-matte lipstick die moeiteloos over de lippen glijdt als een balsem. De langhoudende lipstick combineert ultieme dekking met een extreem licht gevoel op de lippen. De formule is verrijkt met avocado- en olijfolie en biedt een toegankelijk kleurenpalet van rood en roze tot nude. De lipstick heeft een nieuwe CATRICE designerverpakking.

Review Catrice herfst en winter make-up 2019 29 catrice herfst winter 2019 Review Catrice herfst en winter make-up 2019

Wat vind ik ervan?

Ik kreeg de kleur 020 Petal Pink. Roze is niet mijn kleur voor een lipstick maar omdat deze mat is vind ik hem toch best kunnen voor af en toe. Hij voelt heel comfortabel aan en zeker voor een matte lipstick lekker zacht. Je voelt hem bijna niet zitten en dat vind ik super fijn. Wat vinden jullie? Past deze roze kleur bij mij?

Review Catrice herfst en winter make-up 2019 31 catrice herfst winter 2019 Review Catrice herfst en winter make-up 2019

LIP GLOW GLAMOURIZER € 4,99

Deze lipbalsem intensifieert de natuurlijke kleur van de lippen en geeft ze een subtiele roze tint, afhankelijk van de individuele pH-waarde van de lippen.
De subtiel gouden pareltjes zorgen voor een stralende glans op de lippen – voor draagbare looks met net dat beetje extra.

Review Catrice herfst en winter make-up 2019 33 catrice herfst winter 2019 Review Catrice herfst en winter make-up 2019

Wat vind ik ervan?

Deze lipbalsem ruikt heel lekker! De kleur is 010 One Gold Fits All. Hij glanst ook heel mooi.

Ik heb alleen op de links mijn oogmake-up aangebracht. (rechts op de foto)

LUMINICE GLOW PALETTES €6,99

Deze paletten zorgen niet alleen voor een geweldige glow, ook de verpakking ziet eruit als een designerstuk. Twee highlighters en een blush of bronzer en een geïntegreerd spiegeltje creëren samen het perfecte palet; het ideale beautyproduct voor vrouwen ‘on the go

Review Catrice herfst en winter make-up 2019 39 catrice herfst winter 2019 Review Catrice herfst en winter make-up 2019

Wat vind ik ervan?

Ik kreeg kleurnummer 020- Feel Gold. Het doosje is ook van karton, maar de zwart met gouden marmer print maakt een hoop goed. Het ziet er prachtig uit. De pigmenten zijn prima en de textuur is ietwat romig. Hartstikke mooi, ik kan niet anders zeggen.

Review Catrice herfst en winter make-up 2019 41 catrice herfst winter 2019 Review Catrice herfst en winter make-up 2019

Review Catrice herfst en winter make-up 2019 43 catrice herfst winter 2019 Review Catrice herfst en winter make-up 2019

Review Catrice herfst en winter make-up 2019 45 catrice herfst winter 2019 Review Catrice herfst en winter make-up 2019

GOLD EFFECT NAIL POLISH €3,59

Wat denk je ervan om een beetje glamour toe te voegen aan je nagels? Deze nieuwe lijn effectlakken geeft beauty addicts de mogelijkheid prachtige nagels te creëren met een luxueus glinsterend effect. De lijn bestaat uit acht kleuren met twee verschillende effecten – kleur op kleur en meerkleurig met goud, allemaal met een licht reflecterende en glanzende finish. Dankzij het waaiervormige kwastje is de lak eenvoudig aan te brengen, waarbij twee dunne laagjes volledige dekking geven.

Review Catrice herfst en winter make-up 2019 47 catrice herfst winter 2019 Review Catrice herfst en winter make-up 2019

Wat vind ik ervan?

Ik kreeg de kleur 02 Fascinating Grace die mij doet denken aan rosé champagne. Met een goede topcoat bleef de lak zo een dag of 5 wel zitten. Een heel mooie kleur!

EYECONISTA LASH MILLIONIZER VOLUME MASCARA WATERPROOF €4,99

De nieuwe EYEconista lijn krijgt een waterproof variant. Met hetzelfde borsteltje als haar non-waterproof zusje en de lash millionizer textuur verandert deze mascara
het uiterlijk van de wimpers dramatisch. 180% meer volume en 24 uur waterproof maakt deze mascara tot een ware all-rounder. (Onderzoek onder 30 vrouwen. Het wimpervolume is gemeten door middel van foto-analyse na gebruik).

Review Catrice herfst en winter make-up 2019 49 catrice herfst winter 2019 Review Catrice herfst en winter make-up 2019

Wat vind ik ervan?

Prima mascara zoals jullie op de foto’s van mij hierboven zien. In hoeverre is deze mascara waterproof? Een dagje openluchtmuseum (zie mijn volgende KeeK!) heeft hij overleefd, zelfs toen het wat begon te regenen.

Review Catrice herfst en winter make-up 2019 51 catrice herfst winter 2019 Review Catrice herfst en winter make-up 2019

Maar toen wij bij de uitgang de gemaakte foto’s bekeken heb ik zo hard gelachen dat de mascara toch wel doorliep. Ik denk dat als ik een andere mascara op had gedaan dat mijn wangen helemaal zwart zouden zijn geworden en nu was het alleen vlak onder mijn oog wat zwart.

Adviesprijs € 4,99

GENERATION PLUMP & SHINE LIP GLOSS

Ga voor Goud! In de uitbreiding van deze lijn gaat het om krachtige goudeffecten. De hoogglanzende lipgloss met lichte tot medium dekking en romige textuur heeft een zichtbaar plumping effect en zorgt voor een glamourous parelmoereffect. En nog longlasting en niet plakkerig ook.

Review Catrice herfst en winter make-up 2019 53 catrice herfst winter 2019 Review Catrice herfst en winter make-up 2019

Wat vind ik ervan?

Als je van lipgloss houdt is dit wel een hele mooie, er zit zo een gouden glansje in. Ik merk niet veel van het plumping effect maar een gloss maakt je lippen vaak optisch ook voller. Hij ruikt overigens ook heel lekker. Ik gebruik hem nu vaak even tussendoor als mijn lippen wat verzorging nodig hebben.

Van links naar rechts: De Plump & Shine Lipgloss, de Lip Glow Glamourizer en de Demi Matt Lipstick.

Review Catrice herfst en winter make-up 2019 55 catrice herfst winter 2019 Review Catrice herfst en winter make-up 2019
Adviesprijs € 3,99

De lipsticks vind ik heel mooi, zo ook het Glow Palette. Jammer dat de wenkbrauwpen voor mij niet werkt. Maar al met al, keuze genoeg voor aanstaande herfst en winter! En er is natuurlijk veel meer in de winkels!

Wat vind jij het leukst uit deze collectie?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Daphne - verdraaidmooi
3 jaren geleden

Die producten zijn echt mooi! Ik had de matte lipstick in de winkel op gedaan om te testen en uren later zat het er nog op!

Sylvia
3 jaren geleden

De producten die jij nu laat zien? Die heb ik toch al een tijdje hoor. Dit merk is echt mijn holt grail. Ik gebruik het al jaren, goed en goedkoop! De wenkbrauwpotlood werkt bij mij wel, ik sla er altijd een paar van in. Ik denk dat je te zacht erop drukt en ik sla er altijd even mee naar beneden, zodat het product naar de haartjes toe kan. De lipgloss? Tintelt bij mij en dat is goed, en hoe raar het ook klinkt, mijn lippen worden iets voller. De oogschaduw? Teveel pigmenten vind ik zelf, dus weg gegeven 😉… Lees verder »

Petra
3 jaren geleden

Ziet er een mooie collectie uit!

Robin
3 jaren geleden

Catrice is mijn favoriete budget make-up merk ik vind vooral hun concealers en poeders erg fijn.
X Robin

Mariska
3 jaren geleden

De nagellak en de mascara vind ik wel heel erg fijn, net als het glow palette. Het product voor de wenkbrauwen werkt voor mij niet zo. Als ik dagcrème op mijn gezicht heb gesmeerd en het zit een beetje op de plek van mijn wenkbrauwen, dan is het te vet en geeft het geen kleur meer af. Wel zonde.

Irene
3 jaren geleden

Nu alweer de herfst/winter collectie! Zitten een hoop mooie producten tussen! Ik vind die lipstick je goed staan hoor. Ik moet zeggen dat ik wel fan ben van die nagellak 02 Fascinating Grace. Vind het een heel bijzonder kleurtje.

Sarah
3 jaren geleden

Jeetje de herfst/winter collectie alweer! Zo jammer van de Browpen want ik heb ze vaker voorbij zien komen en het zag er altijd heel goed uit. De Petal Rosé lipstick staat je trouwens heel mooi!

X Sarah

Marsha
3 jaren geleden

Oeww!! Wat een mooie producten zeg! <3

Tessa
3 jaren geleden

ik ben groot fan van de blush, de lipstick en highlighter palette

Annette
3 jaren geleden

Ik vind de lipsticks je prima staan hoor, vaak als ze lichter zijn wordt het niet zo mooi maar dit zijn prima kleuren. De blush vind ik ook mooi maar wel wat veel glitter volgens mij?