keek op de week 39 2017
Artikelen, Keek op de Week, Kleding, Marie en Toulouse

KeeK op de WeeK 39- Speed Daten met een Gouden Kalf en een Push Up Look

Hi lieve KeeKer vrienden!

Deze week: Naar Utrecht, een mini shoplog, gratis highlights bij de kapper, een speed date en foto’s van onze insluiper. Een druk weekje achter de rug, en daarna kan ik nogal in elkaar klappen. Moe, grieperig, dat is de tol die ik altijd betaal als ik een dagje weg ben geweest. Maar positief blijven, het was een hartstikke leuke week! Nieuwe samenwerkingen, een event en ik heb nu echt mijn haar bij de kapper laten highlighten!

keek op de week 39 2017

Foto: Shutterstock

Utrecht

Ik lees altijd de oproepjes op Facebook groepen en toevallig zag ik ditmaal als eerste een oproep voorbijkomen voor een haarmodel om te highlighten. Gratis, omdat je dan een oefenmodel bent. Het was in Utrecht bij kapsalon Haarhoek op de Voorstraat. Mooi excuus om weer eens naar Utrecht te gaan!

voorstraat

 

Wij hadden om 18.30 uur afgesproken en ik had de trein gepakt van 14.45 uur, dan had ik ook nog even de tijd om lekker rond te kijken in de stad.

KeeK op de WeeK 39- Speed Daten met een Gouden Kalf en een Push Up Look 8 speed date KeeK op de WeeK 39- Speed Daten met een Gouden Kalf en een Push Up Look

Wat is Hoog Catharijne veranderd! Veel beter, het ziet er heel chique uit, HC was nogal verouderd.

bijenkorf doek

Ik ben bij o.a de Zara geweest, Kiko en Flying Tiger en ook wat rondgekeken voor nieuwe laarzen.

KeeK op de WeeK 39- Speed Daten met een Gouden Kalf en een Push Up Look 11 speed date KeeK op de WeeK 39- Speed Daten met een Gouden Kalf en een Push Up Look

Het filmfestival in Utrecht was er weer, kijk, het gouden Kalf

gouden kalf

 

Bij de C&A ben ik geslaagd voor een zwarte broek, die zocht ik al een tijdje. Weet je dat de zogenaamde skibroeken weer terug komen? Zelfs met van die bandjes onder je voeten?

 

 

Hij zit heerlijk! Leuk met gympen, laarzen of pumps. Wel gevaarlijk, die stretch broeken, dan voel je niet snel dat je vol zit na het eten….Oeps..

Push Up Look?

push up look

Deze broek heeft een een push up look… Hij is nergens extra verstevigd en toch ziet mijn “behind” er toch best uit in die broek. Misschien door het optische push up stiksel?

achterkant broek

Omdat ik toch te vroeg was ben ik wat rondjes gaan lopen. Memory Lane…Wat is er veel veranderd en ook weer veel herkenbare plekken!

gracht utrecht

 

Highlights in mijn haar

Mijn kapster was Puck, een super aardig meisje. Er wordt goed overlegd hoe de kleuring gedaan wordt met de top styliste van de kapsalon erbij. Eerst wilde ik heel lichte plukken, maar dat was niet zo een slim plan, dan zou het contrast veel te groot worden… De kapster zag dat ik thuis al met kleuringen had zitten werken… De onderlaag achter had een heel andere kleur. Thuis verven blijft toch frutten. zeker als je veel lagen in je (dikke) haar hebt zitten.

Ik laat jullie zien wat ik zelf eerst had gedaan met mijn haar met thuiskleuringen

Op de linkerfoto zie je de kleur toen het net kort geknipt was, op de rechter foto had ik het zelf gekleurd…

En als ik het door Puck laat doen ziet het er een stuk mooier uit 🙂

 

Hierboven zie je de highlights! Volgens mij heeft ze wel meer dan 20 folies in mijn haar gedaan. Ik was echt superblij met het resultaat!

 

Tia Maria

Ik dacht Jeroen te kunnen verrassen met een spuitzak voor slagroom, je ziet van die handige weggooi zakken ()ik vind dat wel heel raar klinken) bij Heel Holland Bakt, dus dacht ik dat ik in Utrecht wel zou slagen. Nou, mooi niet! Ik ben best veel winkels afgeweest, behalve de Xenos (die hebben wij hier ook) en de Bijenkorf. Maar geen zak gezien. Dus maar een mini flesje Tia Maria meegenomen. Juist, je raadt het al, voor de bonbons!

tia maria

 

Beauty Speed Date

MooiPR had een Deauty Speed Date deze week. Kennismaken met 20 beauty merken, zo leuk!Hoe het precies ging vertel ik in een apart artikel.

Etos

 

Insluiper

s’ avonds krijgen wij steevast visite.. s’ nachts ook. Deze dief eet dan alle brokjes op. Snel een foto gemaakt en hoop binnenkort een duidelijkere foto te kunnen maken van het beestje. Zou het een zwervertje zijn of is ie gewoon van de buren? Hij eet overigens al een malle… Ik weet het niet, gek is dat hij altijd in de avond zich laat zien en nooit overdag.

 

Tot slot nog dit…

Deze aflevering zag ik van de week weer van Modern Family. ik vind dit de meest briljante aflevering!

KeeK op de WeeK 39- Speed Daten met een Gouden Kalf en een Push Up Look 31 speed date KeeK op de WeeK 39- Speed Daten met een Gouden Kalf en een Push Up Look

Nog een slaperige knuffel van Marie en ik duik zo mijn bed weer in, voel mij sinds vrijdag grieperig..

Marie

Tot de volgende KeeK!

handtekening Babs

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

23 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Bianca
4 jaren geleden

Wat een leuk overzicht weer! En die highlights in je haar zien er heel mooi uit xxx

Natascha
4 jaren geleden

Wat tof dat je was uitgenodigd voor de speeddates Babs! En wat is je haar mooi geworden, chique heur. En dat voor niks 🙂 Je wilt niet weten wat ik laatst moest afrekenen, helemaal met mijn lange haar. Ik hoop voor je dat je snel weer opknapt, niet de griep te pakken krijgen hoor! <3

Irene
4 jaren geleden

Wat is je haar mooi geworden! Heel herkenbaar, ik ben vaak ook helemaal niet lekker als ik teveel heb gedaan, om die reden kan ik ook midden in de zomer verkouden zijn. Grappig dat jullie een andere kat in huis hebben, maar ik zou me ook wel zorgen maken. Die kat moet toch ook wel een familie hebben.

Rory
4 jaren geleden

Utereg me stadsie, roep ik maar even. Geboren en getogen. Nou ja, getogen deels in Nieuwegein. Zagen wij tieners destijds als een enorme slaapstad. Heb er toch wel hele leuke tijden gehad. HC is inderdaad echt heel erg veranderd. Of het alleen maar positief is weet ik niet hoor. Ik hield wel van het kleine, kneuterige en gewoon gezellige.
Te gek die speeddate bij MOOI PR! Ontzettend leuk. Ik ben benieuwd naar je artikel. En supermooi de highlights trouwens! Beterschap!

Deb
4 jaren geleden

Wat leuk dat je in Utrecht was deze week! Hoog Catharijne is mooi geworden he, ziet er heel chique uit. Je haar vind ik prachtig geworden, hele mooie warme tinten heeft ze gebruikt en wat een mooie glans heeft het. Hoe zijn de bon bons met tia maria geworden? Ik ben heel benieuwd!

Debbie
4 jaren geleden

Mooi zo je haar Babs! Ben benieuwd hoe die boek zit. Skibroeken met bandjes komen terug? OMG! Die heb ik vroeger ook gedragen hahahaha.
Enne, die poes die komt door het kattenluikje naar binnen of zo?

Annette
4 jaren geleden

Mooi je haar Babs, ik moet ook hoognodig weer eens naar Utrecht ben er jaren al niet meer geweest.

Kayla
4 jaren geleden

Leuke foto’s weer! Utrecht is zo’n leuke stad. Ik ben benieuwd naar je verslag van de Beauty Speed Date!

Sonja
4 jaren geleden

Jammer van mijn hak, anders had ik ook gespeeddate… kreeg nog een mail dat ik ff contact moest opnemen. Echt balen.
Mooi die highlights… ik ben weer grijs af, want mijn man vond het niks!

Gonny
Gonny
4 jaren geleden

Wat leuk je haar! Je hebt er een gezellig uitje van gemaakt
Raar dat ze nergens spuitzakken hadden
Bij Bol en Fonq hebben ze er genoeg.
Fijne zondag en beterschap!
Xxx