collage dr pierre ricaud
Artikelen, Dr. Pierre Ricaud, Haarverzorging, Make-up, Merken, Nagels, Oogschaduw, Reviews, Wenkbrauwen

Dr. Pierre Ricaud: make-up, nagellak en haarverzorging- Review

Ik ontving weer zo een prachtig pakket van Dr. Pierre Ricaud! Met make-up in herfst tinten plus een twee haar versterkende producten. Ik laat ze jullie weer zien!

collage dr pierre ricaud

 

Wenkbrauwpotloden

Ik zaten 2 wenkbrauwpotloden in het pakket, een donkerbruin/taupekleurige kleur en een lichtbruin potlood.

wenkbrauwpotlood donkerbruin

Dit handige potlood is speciaal voor de wenkbrauwen. Het trekt een scherp en niet vet lijntje dat niet uitloopt. De wenkbrauw wordt mooi geaccentueerd, ziet er voller uit en maakt de oogopslag groter of dieper. Het ultra handige borsteltje vervaagt het potlood en maakt het resultaat natuurlijk.

wenkbrauwpotlood lichtbruin dr pierre ricau

Meteen resultaat*:
– Het potlood corrigeert onvolmaaktheden van de wenkbrauwboog (92% van de vrouwen)
– De blik is gesublimeerd (88% van de vrouwen)

Na enkele uren*:
– De kleur blijft lang mooi (100% van de vrouwen)

*Getest bij 25 vrouwen bij een gebruik van 3 weken.

Swatch!

swatch wenkbrauwpotloden

Het donkerbruine potlood past perfect bij de kleur van mijn wenkbrauw! Het potloodje is hard genoeg om wat extra streepjes te zetten en vult mijn wenkbrauwen netjes op.

Het lichtbruine potlood is wat te licht voor mij. Of ik bewaar hem als ik nog grijzer word (oh, nee!) of ik stop hem bij de producten die ik een keer ga verloten. Mooie kleur voor blondines!

Wenkbrauwpotlood €5,40 per stuk

 

Oogpotlood en oogschaduw Stick- Vieux Rose Mat

Dit oogpotlood en oogschaduw stick zorgt voor het makkelijk aanbrengen van kleur op de oogleden. De heldere goud-roze kleur zorgt voor een licht en natuurlijk resultaat. Makkelijk en snel aan te brengen en heeft een gladde textuur die niet in de lijntjes gaat zitten.

Dr. Pierre Ricaud: make-up, nagellak en haarverzorging- Review 10 dr. pierre ricaud Dr. Pierre Ricaud: make-up, nagellak en haarverzorging- Review

Ik vind het een prachtige kleur! Eigenlijk gebruik ik nooit potloden in stickvorm, vaak gingen ze in mijnrimpeltjes en in mijn crease zitten. Vooral toen ik nog overhangende oogleden had.

Dit potlood glijdt smooth over mijn huid, en is ook mooi om als basis te gebruiken.

Oogpotlood en oogschaduw Stick: €8,40

 

Matin Radieux Hydraterende Spray

Een bijzonder frisse spray met 3 bloemenwaters die uw huid onmiddellijk hydrateert, verstevigt, kalmeert en zuivert. Na dit verfrissende, vitaliserende bad is de huid klaar voor de gebruikelijke dagelijkse verzorging.

matin radieux dr. pierre ricaud 1

 

Ik hou van  dit soort sprays. Het is verfrissend en het scheelt je ook nog watjes. Maar je kan natuurlijk ook de spray eerst op een  watje doen en daarna over je huid verdelen. Ik had de beschrijving nog niet gelezen maar begrijp nu wat ik ruik, een heel zachte bloemengeur, lekker!

Dr. Pierre Ricaud: make-up, nagellak en haarverzorging- Review 13 dr. pierre ricaud Dr. Pierre Ricaud: make-up, nagellak en haarverzorging- Review

Matin Radieux Hydraterende Spray €10

 

Versterkende Anti-Haarbreuk Shampoo

Claim

1-De haren worden sterker, krachtiger en de kwaliteit verbetert.
2- De haren hebben meer weerstand en breken minder snel af.
3- 89% minder haarbreuk tijdens het kammen.

Versterkende Anti-Haarbreuk Shampoo

Een fijne shampoo, schuimt goed en de geur is lekker. Na het wassen voelt mijn zacht aan, zonder dat ik een conditioner nodig heb, pluspunt! Maar het meest opvallende is dat ook een volume effect geeft, mijn haar krijgt meer body. Heel tevreden over deze shampoo!

250ml/€5,90

 

Anti-Haaruitval en Groei-Stimulerende Booster

Werking en ingrediënten:

1- Een tweevoudige werking tegen tijdelijke en chronische haaruitval: remt de uitval en bevordert de haargroei. De haardos oogt voller.
2- KERABOOST-complex: COMPLEX MET 3 ACTIEVE BESTANDDELEN DIE HAARUITVAL TEGENGAAN.
Zonder parfum. Niet-vette textuur.

*Effectiviteitstest onder 33 vrijwilligers. Gemiddeld aantal haren in de groeifase per cm² = tien in 12 weken en dertien in 16 weken. Na 12 weken: 6000 extra haren in de groeifase*

anti hairloss

De Anti-Haaruitval en Groei-Stimulerende Booster zit in een flacon met daarbij een los geleverde doseerknop. Je haalt het dopje eraf en zet de doseerknop erop. De spray die eruit komt voelt lekker fris aan op je bolletje.

Dit is natuurlijk een perfect product voor vrouwen die last hebben van haaruitval. En dat schijnt behoorlijk vaak voor te komen. Ik heb er gelukkig geen last van, maar daar heb ik een mooi proefkonijntje voor, namelijk Jeroen. Hij heeft laatst de tondeuse er maar op gezet, hij was zijn vlassige haar helemaal zat.

Jeroen is het nu aan het testen. Ik heb wat voor foto’s gemaakt en als de flacon leeg is dan zal ik mijn (en zijn) bevindingen laten weten en zien! Ik hoop echt dat het werkt, de kaalheid zal niet verdwijnen maar als zijn haar sterker en voller wordt is dat al heel wat gewonnen!

Update: Wij hebben het idee dat zijn haar nu al voller is!

€22,50 (met 50% korting)

 

Nagellak Rose Bouquet & Vieux Rose

Een hightech formule die snel droogt en lang houdt voor prachtig gladde en glanzende nagels. In verschillende kleuren, van natuurlijk tot intens schitterend, voor oogverblindende nagels.

Dr. Pierre Ricaud: make-up, nagellak en haarverzorging- Review 17 dr. pierre ricaud Dr. Pierre Ricaud: make-up, nagellak en haarverzorging- Review

Wat een prachtige nieuwe nagellak heeft Dr. Pierre Ricaud in zijn najaarscollectie! Je moet echt even doorklikken naar de webshop, voor €4,50 heb je een heel mooie en goede nagellak die eigenlijk al dekt in een laag. Ik heb 2 laagjes opgebracht omdat ik wat oneffenheden zag, maar dat heeft meer met mijn nagels dan met mijn lak te maken.

 

Rose Bouquet

 

Vieux Rose

Last but not least! Mijn nieuwe tas!

Als je een bestelling doet bij Dr. Pierre Ricaud ontvang je altijd een extra cadeau. En  die cadeau’s zijn werkelijk de moeite waard. Mooie handtassen, shopping bags, beauty producten of een verrassingscadeau! Momenteel heeft Dr. Pierre Ricaud als cadeau een prachtige portemonnee en horloge!

Ik ontvang altijd de uitgebreide folder in de bus en mijn blik wordt altijd gevangen door het cadeau wat je krijgt als je een bestelling doet. De tas die ik ontving heeft een rode herfst/winterkleur, veel vakken en is een plaatje om te zien! Ik was ook direct verkocht toen ik hem zag! En die krijg je gewoon gratis erbij, amazing toch?

Dr. Pierre Ricaud: make-up, nagellak en haarverzorging- Review 31 dr. pierre ricaud Dr. Pierre Ricaud: make-up, nagellak en haarverzorging- Review

Het mag geen geheim zijn dat ik fan ben van Dr. Pierre Ricaud. Ik kan geen minpuntjes vertellen over hun producten (en jullie weten dat ik dat helaas bij sommige merken/producten wel eens moet doen, omdat ze niet voldoen aan de claims/verwachtingen). Betaalbare prijzen, goede producten die ook nog eens een luxe uitstraling hebben.

Nieuwsgierig naar meer? Check  de webshop van Dr. Pierre Ricaud voor nog meer mooie spullen!

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
katia
katia
3 jaren geleden

inderdaad een aangenaam merk met heel wat aangename produckten die hun werking doen en aangename geur enz gebruik al meerdere jaren Pierre Ricaud en echt tevreden van alles !! en inderdaad leuke geschenken maar bij mij is de kwaliteit van de produkten hoofdzaak

Will
Will
4 jaren geleden

Wow, wat een fijne make-up artikelen.
Ik kijk altijd naar wenkbrauwpotloden.
Die heb ik altijd nodig, omdat ik weinig wenkbrauwharen heb.
Dat borsteltje eraan lijkt mij erg handig, anders wordt het zo’n harde lijn en dat vind ik niet mooi.
Trouwens wat een mooie blitse tas heb je erbij gekregen, mooie kleur.

Marielle
4 jaren geleden

Mooie producten! Vooral de nagellak!

Elke
4 jaren geleden

Wat een leuke producten vooral die nagellak en spray spreken me aan! En de gratis tas is echt geweldig! Staat je leuk!

Deb
4 jaren geleden

Wat een heerlijk pakket!! Nagellakjes zien er mooi uit, vooral rose bouquet vind ik erg mooi. Perfecte kleur voor dit seizoen! En ik ben heel benieuwd hoe Jeroen de Anti-Haaruitval en Groei-Stimulerende Booster bevalt. Zelf heb ik helaas ook van tijd tot tijd last van haaruitval (echt super irritant!) en misschien is het ook wel iets voor mij.

Annette
4 jaren geleden

Ik ben de haarproducten ook druk aan het testen, heb net als jij het idee dat spray mijn haar echt wat dikker laat aanvoelen. Ik ben blij tot nu toe en dat oogschaduw potlood is echt super favoriet bij mij.

Yust
4 jaren geleden

Mooie swatches! Ik ben de shampoo aan het testen! En de anti-haarbreuk. Tja na zoveel verfbeurten was deze zeer welkom!

Ivon
4 jaren geleden

Ik ken het merk eerlijk gezegd helemaal niet! Maar de Rose Bouquet nagelijk is erg mooi!
Enne, we gaan er niet vanuit de je grijzer wordt he haha 😉

chucky1012
4 jaren geleden

Zeer mooie producten en prachtige bag 😉

Vanessa
4 jaren geleden

Mooie producten en superleuk dat je zo’n mooie tas cadeau hebt gekregen!