keek op de week 44
Artikelen, Huisdieren, Keek op de Week, Marie en Toulouse

KeeK op de WeeK 44- Bloederige Vingers, Haunted Houses en een Vrouw met “Foutjes”…

Hi KeeKers! Het is alweer november, volgende maand alweer Sinterklaas en Kerst en dan kan ik een nieuwe afbeelding voor de KeeK gaan zoeken. In deze KeeK: De niet zo perfecte vrouw, enge geluidjes en bloederige vingers….

keek op de week 44

Pound cake by hanabiyori/Shutterstock

Werk in uitvoering

Momenteel ben ik weer bezig met een nieuwe creatie. Een pastel tekening van een mooie dame. Mijn vorige tekening, van dat schattige kindje is, zoals ik al voorspelde, niks geworden. Misschien ben ik te streng voor mijzelf maar hoe langer ik aan een tekening werk, hoe lelijker het wordt. Dit wordt ook geen kunstwerk, maar ik vind haar gezicht wel een leuke uitstraling hebben. Ook omdat alles niet klopt, de ogen zijn verschillend qua grootte en de mond? Die zit scheef. Maar ach, de meeste mensen hebben geen symmetrisch gezicht.

Ik ben er nog mee bezig, de dagen zijn gewoon te kort, en ik heb daglicht nodig om te tekenen… als het eindresultaat mooi is dan laat ik het natuurlijk aan jullie zien.

Creatief met chocoladeletters

Bij de Jumbo waren de vakkenvullers weer creatief bezig….

jumbo chocoladeletters

Toetje! Trifle met Bastogne, banaan en chocolade

Toen ik dit heerlijke toetje zag bij de Zoetekauw, moest ik hem direct maken. Makkelijk te bereiden en zowwww lekker!

Het recept vind je uiteraard op de Zoetekauw 🙂

trifle met bastogne banaan en chocolade

Tip! Je kan natuurlijk wat variaties maken, zoals diverse noten of er nog een lekkere koffielikeur erdoorheen? De volgende keer ga ik dat ook doen, wordt ie nog lekkerder.

Halloween

Nog steeds niet uitgepakt, deze grappige panties… Jeroen bracht ze mee toen hij bij de LIDL was geweest.

Halloween panty

Ik zag deze bloederige vingers bij een andere blogger… (naam vergeten, oeps, roep maar als je het leest). Vond het zo grappig dus ook zelf gemaakt.

halloween knakworst bloederige vingers

Marie en Toulouse

Marie is een beetje het baasje over de slaapplekken in huis. Vaak wil Toulouse lekker bij haar kruipen maar madammeke hecht veel waarde aan haar private space…

KeeK op de WeeK 44- Bloederige Vingers, Haunted Houses en een Vrouw met "Foutjes"... 11 vrouw KeeK op de WeeK 44- Bloederige Vingers, Haunted Houses en een Vrouw met "Foutjes"...

Is het geen dotje?

Soms lukt het wel (als Marie diep slaapt) en dan liggen ze weer gebroederlijk bij elkaar.

marie toulouse

Serie The Haunting of Hill House

Deze kippenvel trekkende serie gaat over een gezin die oude huizen opknapt en weer doorverkoopt. De vader en moeder beloven hun kinderen dat zij na dit allerlaatste project ik hun stay? home gaan wonen en niet meer hoeven te verhuizen.

Onze “eigen” Michiel Huisman speelt een geweldige rol in deze thriller/ horror serie. Ik kreeg overigens deze tip van Deb van Beautygoddess, super! Het verhaal is spannend, heel eng met af en toe verschrikkelijke schrik momenten die ik niet zag aankomen. Ik vind horror vaak niet echt griezelig, maar suspense en horror…brrrr… Het verhaal zat zo goed in elkaar, ik moest af en toe denken aan HET van Stephen King. Je zag steeds door de film heen ook flashbacks van wat er aan voorafging en in de laatste aflevering werd alles, voor zover je een fantasy verhaal duidelijk kan vinden, helder.

Die kleine kindjes die de rol van de kleine Nell en Stevie spelen, wat een schatjes zijn dat! Ik vind het zo knap hoe kinderen kunnen acteren. Het lijkt mij behoorlijk lastig om te “pretenden” alsof je enge dingen ziet die er helemaal niet zijn.

Haunted houses zijn natuurlijk geliefde onderwerpen in films, Ik zou graag in een groot huis willen wonen maar zo eentje sla ik met alle liefde af.

Ik heb genoten van deze serie maar zo vlak voor het slapen gaan was het niet echt slaap-bevorderlijk voor mij. Ik lette plots op allerlei geluidjes, iets wat ik met de meeste horrorfilms niet heb. Dus zeker indruk gemaakt! Stiekem was ik blij dat de laatste aflevering daar was. Ik slaap nu weer wat rustiger…

Dat was het weer voor deze KeeK. Volgende week vertel ik jullie over de Krea Doe beurs, want zaterdag ben ik er met de lieve Irene geweest!

Welke horror film/serie/boek vonden jullie zo eng dat je er bijna niet van kon slapen? 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
3 jaren geleden

Was erg gezellig gisteren 😀 benieuwd al naar de volgende keek. Ik vind het echt bizar hoe goed jij mensen kunt tekenen. Die ogen zijn zo sprekend. Je zou het echt meer moeten doen. Ik moet bekennen dat ik ook al chocoladeletters heb gekocht. En ook pepernoten. Ik wil altijd het liefst voorletters, en als je dan te lang wacht zijn er alleen paar letters P en S. Die foto’s van de katten, zo schattig. Weet je waaraan ik dacht, bij de eerste foto van Marie? Dat ze in een box zit. Weetjewel zo’n box voor baby’s 😅 baby Marie… Lees verder »

Jouvence
3 jaren geleden

Mooie tekening! Wij vonden the Haunting of Hill House ook echt een superhoede serie. Hopen dat er een seizoen 2 komt.

Jouvence
3 jaren geleden
Reply to  Jouvence

*supergoede

Natascha - Beautyopinie
3 jaren geleden

Wauw, Babs, je hebt echt talent hoor! Niet zo streng zijn voor jezelf, ziet er prachtig uit!

Rory
3 jaren geleden

Wij hebben net de Netflix-hit ‘Bodyguard’ afgekeken en zijn nu ineens weer bij ‘The Fall’ (derde seizoen) beland. Ook een hele spannende. Geen horror, want daar houdt H. echt niet van (ik dan wel weer, maar alleen kijken komt niet zo vaak meer voor sinds hij minder reist voor zijn werk). Die vingers vind ik doodeng trouwens, brrrr. Oh ja, een serie die we heel eng hebben gevonden (en heel goed) was Stranger Things…

Annette
3 jaren geleden

Ik lees dus altijd thrillers maar ernaar kijken kan ik echt niet hahaha spannende series kan ik nog net handelen al heb ik het daar soms ook moeilijk mee als er echt iets onverwachts gebeurd hahaha laat mij maar lezen dat is beter. Fijne zondag.

Deb
3 jaren geleden

The Haunting is goed he! Bij om te horen dat jullie er ook van genoten hebben en nog bedankt voor het noemen 😘. Zo jammer dat we er alweer doorheen zijn.. nu wachten op Stranger Things, maar dat wordt pas volgend jaar denk ik (serie ken je denk ik wel?). Ik vind je creatie trouwens erg mooi 👌🏻. Zou willen dat ik zo mooi kon tekenen. Fijne zondag!

chucky1012
chucky1012
3 jaren geleden

Jeetje…
Fijn dat je nu weer beter slaapt.
Ahhhh suoer schattig zijn de poezen.
Fijne week had je.
Vroeger was ik jarenlang naar die beurs geweest omdat ik zelf sieraden had gemaakt 👌

Xoxo