Review- PUPA Beauty Touch Stick Foundation 9 pupa Review- PUPA Beauty Touch Stick Foundation
Reviews, Artikelen, Foundation, Make-up, Merken, Pupa Milano

Review- PUPA Beauty Touch Stick Foundation

Zoals jullie vast gelezen hebben kreeg iedereen na het PUPA VIP diner een goodiebag mee naar huis. Daarin zaten o.a twee foundation sticks, een lichte en een ietwat donkerder kleur. Een foundation in een stick vorm gebruikte ik in mijn tienertijd (het merk ben ik vergeten, lang geleden) en ik vind het tof dat ze weer terug zijn. Ik laat ze beide aan jullie zien!

Review- PUPA Beauty Touch Stick Foundation 11 pupa Review- PUPA Beauty Touch Stick Foundation

De BEAUTY TOUCH STICK FOUNDATION

BEAUTY TOUCH STICK FOUNDATION van PUPA Milano is de perfecte multitasker die iedere vrouw op haar toilettafel of in haar handtas moet hebben! Deze nieuwe stick foundation is een waardevol product voor een snelle touch-up gedurende de dag. Makkelijk en veelzijdig in gebruik en verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. De fijne, lichtgewicht textuur is zeer geschikt om in verschillende laagjes aan te brengen of over de al aangebrachte foundation te gebruiken als touch-up. BEAUTY TOUCH is ideaal voor een vlekkeloos selfie-vriendelijk gezicht (no filters required!).

Review- PUPA Beauty Touch Stick Foundation 13 pupa Review- PUPA Beauty Touch Stick Foundation

Textuur en formule

Fijne, lichtgewicht textuur met een demi-matte finish die makkelijk te mengen is. De speciale mix van verzachtende bestanddelen maken de textuur crèmig maar lichtgewicht tegelijk. Het product mengt perfect en geeft een buitengewoon “second skin effect”. Verrijkt met Soft Focus poeders die de teint optisch corrigeren, verzachten en perfectioneren.

  • Laag risico voor allergieën
  • Dermatologisch getest
  • Niet comedogeen
  • Parabenen- en alcohol vrij
  • SPF15

Zeer geschikt voor de normale tot gecombineerde huid

Aanbrengadvies:

Als foundation:

Aanbrengen in smalle banen vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe, waarbij gelet wordt dat het product goed gemengd wordt richting de haarlijn. Dan mengen vanaf de kin naar de hals zodat er geen overgang te zien is. De dekking van dit product is kan aangepast worden door meerdere malen aan te brengen.

Als touch-up:

Gedurende de dag opnieuw aanbrengen op de delen van het gezicht die glanzen of die nieuwe frisheid nodig hebben.

Review- PUPA Beauty Touch Stick Foundation 15 pupa Review- PUPA Beauty Touch Stick Foundation

Wat vind ik ervan?

Ik vind ze mooi en ideaal in gebruik. Je zet wat strepen op je gezicht en werkt ze uit met je vingers. De lichte kleur (002) matcht perfect met mijn huid en je ziet hem daarna nauwelijks zitten. Hij is wel dekkend maar niet cakey en alle oneffenheden verdwijnen direct . Deze sticks maken dat mijn huid heel heel egaal, bijna alsof ik een blurring app gebruikt hebt. Deze foundation blijft ook netjes gedurende de dag zitten, al denk ik dat als je een heel vette huid hebt je misschien bij warm weer soms moet deppen met een tissue of blotting paper. De stick voelt best lekker romig aan en daarom verdeeld hij ook zo heerlijk.

Hieronder zie je kleur 002, die matcht perfect bij mijn huid.

De donkere tint 060, daar zit meer geel in. Die kan ik weer goed gebruiken om te shapen, ik wil dat nog wel eens doen bij de zijkanten van mijn neus. Dan lijkt ie nèt een tikkeltje smaller.

Ik vind de kwaliteit, het gebruiksgemak en zeker de 02 een perfecte kleur, die heel goed bij mij past. En ik denk bij meerdere mensen. Er zijn natuurlijk meer foundation tinten van PUPA, kijk maar. Blij dat deze foundation stick weer voorhanden is!

Adviesverkoopprijs: €27,50

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
bychristiana
2 jaren geleden

Ik lees hier echt alleen maar goede reviews over! Mij spreken ze ook absoluut aan, omdat ze goed dekkend zijn maar geen cakey effect geven. Ik heb een vochtarme huid maar zoek wel een goede dekking en dat is niet altijd een makkelijke combinatie.

Rachel
2 jaren geleden

Het zijn altijd prachtige producten van Pupa, vooral de kwaliteit en kleuren van dit merk zijn fantastisch. Je hebt een mooi review stuk geschreven.

Tessa
2 jaren geleden

Een foundation stick klinkt handig in gebruik. misschien als mijn huidige foundation op is eens voor deze gaan kijken

Deb
2 jaren geleden

Klinkt erg goed! Op de een of andere manier leek een foundation in stick vorm me eigenlijk helemaal niks 😊. Het lijkt me zo’n gedoe om je hele gezicht ermee in te smeren, met een poederkwast lijkt het veel sneller en egaler gaan.

Petra
2 jaren geleden

Ziet er mooi en natuurlijk uit, en handig zo een stick!

Evelien
2 jaren geleden

Ik moet echt weer eens kijken bij Pupa, want ik lees zoveel fijne reviews de laatste tijd. Ik was altijd verzot op hun Vamp mascara! Deze foundation sticks klinken erg goed, vooral het blurring effect is welkom met mijn grove poriën 😉 En wat je zegt, om te shapen lijken ze me ook heel fijn!