"MY SKINCAUD" van PASCAUD 9 pascaud "MY SKINCAUD" van PASCAUD
Anti- aging, Huidverzorging, Merken, Pascaud

“MY SKINCAUD” van PASCAUD

Op 2 april lanceerde Mardge Pascaud het innovatieve beautyconcept MY SKINCAUD via een webinar met live chat. Ze deed dit samen met Professor Maurice Zeegers, van Maastricht University. Er is een groot aanbod in huidverzorging, maar hoe weet men zeker dat het beste regime gebruikt wordt? Veel mensen investeren in prijzige huidverzorging maar bereiken niet het gewenste resultaat. Daarom heeft Pascaud MY SKINCAUD ontwikkeld.

"MY SKINCAUD" van PASCAUD 11 pascaud "MY SKINCAUD" van PASCAUD

MY SKINCAUD geeft informatie prijs over de aanleg van de huidkenmerken en op welke punten men zich moet richten voor zowel de vermindering van bestaande huidveroudering, als de minimalisatie van huidveroudering in de toekomst. MY SKINCAUD is een DNA-test die de persoonlijke huidcode ontrafelt. De code kent 720 varianten. De unieke code vertelt welke serums het beste toegevoegd kunnen worden aan de dagelijkse verzorgingsroutine én hoe vaak ze het beste te gebruiken zijn. MY SKINCAUD kan met ieder ander huidverzorgingsmerk worden gecombineerd.

"MY SKINCAUD" van PASCAUD 13 pascaud "MY SKINCAUD" van PASCAUD

Maastricht University

Om een DNA-test aan te bieden van maximale kwaliteit werkte Mardge Pascaud samen met Maurice Zeegers van de Universiteit Maastricht. Zeegers is hoogleraar in de complexe genetica.

Een persoonlijk huidadvies

De DNA-test doe je thuis of in een schoonheidsinstituut. Je stuurt de test op en ontvangt via een applicatie op je mobiele telefoon alle info, te beginnen met een persoonlijke huidcode. Heel handig, en privacy proof! MY SKINCAUD is dus een gepersonaliseerde huidadvies als basis voor het bereiken van de mooiste huid. Want wat is er meer persoonlijk dan een advies gebaseerd op het eigen DNA?

"MY SKINCAUD" van PASCAUD 15 pascaud "MY SKINCAUD" van PASCAUD

Is de huidcode bekend, dan ‘lees’ je deze en zie je meteen welke huidserums voor jouw huid geschikt zijn. In totaal zijn er zeven gespecialiseerde serums, die gebruikt worden in combinatie met de favoriete en vertrouwde verzorgingsproducten.

De 7 serums

"MY SKINCAUD" van PASCAUD 17 pascaud "MY SKINCAUD" van PASCAUD

Ieder serum bestaat uit krachtige en zuiverende formuleringen. In alle zeven serums zijn de werkstoffen gericht op één specifiek doel. Hierdoor bevat elk serum ingrediënten van een hele hoge concentratie. Wanneer er behoefte is aan het aanpakken van meerdere ‘problemen’ kunnen verschillende serums gecombineerd worden. De geselecteerde serums worden ‘s morgens en ’s avonds gebruikt. De frequentie van het gebruik is afhankelijk van de persoonlijke huidcode.

Pak de oorzaak aan

Dit is het moment om in kaart te brengen wat de “aanleg” punten van de huid zijn op het gebied van huidkenmerken door te richten op de aanpak van de oorzaak van huidveroudering. Met de juiste serums is huidveroudering uit te stellen én zelfs te voorkomen. De schoonheidsspecialist kan hierin adviseren.

PASCAUD

Mardge Pascaud is founder van Pascaud Beauty Innovations. Ze is gespecialiseerd in de huid en cosmetische chemie. Samen met een wetenschappelijk team ontwikkelt ze vooruitstrevende en effectieve producten en behandelmethoden ter behandeling van diverse huidzorgen. Pascaud is uniek vanwege haar innovatieve en allesomvattende visie op schoonheid.

"MY SKINCAUD" van PASCAUD 31 pascaud "MY SKINCAUD" van PASCAUD

De filosofie van Pascaud is gebaseerd op ‘The Beauty Triangle’: Schoonheid op drie niveaus – Inside out beauty, outside in beauty én well-being.

Via www.skincaud.com vind je meer informatie.

De consument betaalt € 298,- voor MY SKINCAUD, bestaande uit de DNA collection kit en Code X serum.

Bijzonder hoe je met een DNA test ook in de toekomst kan kijken en op die manier kan je je huidverzorging daar helemaal op afstemmen. Nu zal deze high-tech methode misschien even wennen zijn, maar ik zie het ook wel gebeuren dat je straks bij de counter zo een testje doet, zodat je direct je aankoop daarop kan afstemmen!

Wat denken jullie?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
2 jaren geleden

Ik vind het interessant, maar ook best prijzig. En dan maar afwachten of je er iets aan hebt. Ik kijk voorlopig wel even de kat uit de boom 😹.

Rory
2 jaren geleden

Ik was aanwezig vorig jaar toen Mardge hier een presentatie over gaf en ik was (en ben) enorm geïntrigeerd moet ik je zeggen. Heel nieuwsgierig, dat kan echt een revolutionaire ontwikkeling zijn. Het is een behoorlijke prijs, maar daar krijg je dan ook wat voor (denk ik).

bychristiana
2 jaren geleden

Ik vind zo’n persoonlijk huidadvies sowieso altijd interessant! Het is gewoon super belangrijk om huidverzorging te gebruiken die ook echt daadwerkelijk bij je huid past.

Bianca
2 jaren geleden

Het persbericht zag ik van de week ook voorbij komen, ben hier wel benieuwd naar x