G.M. Collin Huidverzorging- Review van 4 Anti-Aging Samples 9 collin G.M. Collin Huidverzorging- Review van 4 Anti-Aging Samples
Anti- aging, Artikelen, G.M Collin, Huidverzorging

G.M. Collin Huidverzorging- Review van 4 Anti-Aging Samples

Ik kreeg wat samples toegestuurd van G.M Collin. Ik had nog nooit van G.M Collin gehoord, maar toen ik de samples uitprobeerde was ik direct enthousiast. Daar wil ik meer over weten! Ik kan jullie weinig vertellen wat deze producten op de lange termijn voor mijn huid kunnen doen, daar zijn de samples te klein voor. Maar mijn eerste indruk was: “wat een zaligheid”! De textuur, de geur, hoe snel en mooi het door mijn huid werd opgenomen. Ik zal jullie meer over G.M. Collin vertellen. Misschien iemand die er wel ervaring mee heeft?

G.M. Collin Huidverzorging- Review van 4 Anti-Aging Samples 11 collin G.M. Collin Huidverzorging- Review van 4 Anti-Aging Samples

G.M. Collin – vegan, duurzaam, dierproefvrij, microbead-vrij & groene chemie.

G.M. Collin, expert in superieure huidverbeteringsproducten, bestaat momenteel 65 jaar. De reis begon in 1957, waar gerenommeerd dermatoloog Dr. Lapinet, voorloper was met het gebruik van collageenkorrels bij slachtoffers met brandwonden. Waar alles in Canada is begonnen en G.M. Collin vervolgens is uitgegroeid tot leider in huidverbeterende producten, breidt G.M. Collin deze expertises uit naar Europa. De 50+ binnengesleepte awards bevestigen de nauwkeurige, geavanceerde en innovatieve werkzaamheden van G.M. Collin.

Onze huid heeft beduidend veel te verdragen; denk aan de wisselende seizoenen, het aanbrengen van verschillende make-up producten, maar ook het reinigen ervan en de sterke uv-straling, die – misleidend genoeg – niet alleen in de zomer aanwezig is. Het is daarom van essentieel belang dat we onze huid goed in bescherming nemen en met de juiste producten verzorgen. You have to wear it everyday!

Native Collagen Gel

In het kader van goede voornemens, brengt G.M. Collin de Native Collagen Gel voor ieder huidtype op de markt. Naarmate we ouder worden, zien we onze huid veranderen: een slappere huid, een rimpel hier en daar en schrale plekken. Het hoort er nu eenmaal bij, wat we helaas niet tegenhouden. Wél kunnen we dit met de juiste hulpmiddelen verminderen.

Zo bevat de Native Collagen Gel – de naam zegt het al– collageen: een essentieel eiwit, dat samen met Hydrolized Elastine en Oligopeptide-5, zorgt voor structuur, elasticiteit en stevigheid van de verschillende soorten bindweefsels. Met andere woorden, een onmisbaar drietal in je dagelijkse routine. Bovendien bestaat de gel uit een fijne textuur, die je moeiteloos aanbrengt op de huid en welke ook een aangename geur en mooie glow achterlaat. Binnen no-time zie je zichtbaar resultaat. Bijna te mooi om waar te zijn, niet?

De hydraterende Native Collagen Gel is geschikt voor ieder huidtype en verschillende condities; voor elk wat wils. Zo is de gel geschikt als concentraat voor de droge huid of alleen voor de vette huid. En om jezelf echt even lekker in de watten te leggen, dient de Native Collagen Gel ook als verzorgend masker. Laat dat bad maar vol lopen, zet je favoriete afspeellijst op en gun jezelf wat quality-time.

Een state-of-the-art huidverbeteringsproduct, die niet mag ontbreken binnen je skincare routine.

Maar hoe breng je de gel aan en in welke frequentie?

Bij een vette huid: voor optimaal resultaat breng je 3 á 6 pompjes op een gereinigde huid aan. Verdeel dit gelijkmatig met lichte effleurage, niét masseren. De effleurage-techniek resulteert in een volledige absorptie in de huid. Bij een droge huid volg je dezelfde routine, maar is het van belang om na de Native Collagen Gel een voedende crème, zoals de Hydramucine Optimal Cream aan te brengen. Smeren maar!

Native Collagen Gel Droge Huid Anti- Aging Huidherstel

 • Biedt een hogere efficiëntie bij het kalmeren en hydrateren van de huid.
 • Verhoogt de soepelheid van de huid en vermindert fijne lijntjes en rimpels.
 • Kan worden gebruikt als concentraat voor de droge huid of alleen voor de vette huid.
 • Echt een gel, plakt absoluut niet

G.M. Collin Huidverzorging- Review van 4 Anti-Aging Samples 13 collin G.M. Collin Huidverzorging- Review van 4 Anti-Aging Samples

Wat vind ik ervan?

Het is inderdaad echt een gel, maar eentje die absoluut niet plakkerig is. Mijn huid zal wel heel dorstig zijn, het was zo snel ingetrokken. Maar het huidgevoel erna was helemaal prima, soepel, gehydrateerd, heerlijk.

Marine Collagen Revitalizing Cream

 • Vermindert de zichtbare tekenen van huidveroudering en revitaliseert de huid.
 • Verzacht en vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels voor een jonger uitziende huid.
 • Verjongt en verstevigt de huid door te hydrateren.

G.M. Collin Huidverzorging- Review van 4 Anti-Aging Samples 15 collin G.M. Collin Huidverzorging- Review van 4 Anti-Aging Samples

Wat vind ik ervan?

De Marine Collagen Revitalizing Cream is een lichte dagcrème met een dunne, maar niet waterige textuur. Trekt niet zo rap in de huid als de Native Collagen Gel, maar blijft ook niet op de huid liggen. Het voelt gewoon heel goed aan, mijn huid wordt daar ook heerlijk zacht en gehydrateerd van!

Phyto Stem Cell Cream Anti- Aging Cream

 • Is speciaal samengesteld om te voldoen aan de hydratatiebehoeften van een droge huid.
 • Bevordert zichtbaar de revitalisering van de huid en helpt de zichtbare tekenen van huidveroudering te vertragen.
 • Verbetert het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels.
 • Verbetert zichtbaar de elasticiteit van de huid.
 • Verzacht en verzacht de huidtextuur.

G.M. Collin Huidverzorging- Review van 4 Anti-Aging Samples 17 collin G.M. Collin Huidverzorging- Review van 4 Anti-Aging Samples

Wat vind ik ervan?

Deze crème is iets dikker dan de Marine Collagen Revitalizing Cream. Ik snap dat deze heel geschikt is voor een droge huid, hij is wat voller, ook meer voedend.

Phyto Stem Cell Serum

 • Bevordert zichtbaar de revitalisering van de huid en helpt de zichtbare tekenen van huidveroudering te vertragen.
 • Verheldert de huid en verzacht de huidtextuur.
 • Verbetert het algehele uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels en verstevigt de huid.

G.M. Collin Huidverzorging- Review van 4 Anti-Aging Samples 19 collin G.M. Collin Huidverzorging- Review van 4 Anti-Aging Samples

Wat vind ik ervan?

Dit is ook een gel, ook niet plakkerig, trekt snel in de huid. Wat een goed huidgevoel, mijn huid voelt soepel en fris aan. De geur is heerlijk, zo een fijne, zachte geur!

G.M. Collin: Na groot succes in Canada, nu ook in Nederland op de markt!

Voor meer informatie en webshop, check de website van G.M Collin.

Ben jij al bekend met de producten van G.M Collin?

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
5 maanden geleden

Het klinkt goed, maar om te beoordelen of het ook echt iets voor mijn huid is, zou ik de ingrediënten eerst moeten bekijken. Jammer dat G.M. Collin die ook niet prijs geeft op hun website. Als een merk niet transparant is over de ingrediënten die het gebruikt (is niet meer echt van deze tijd vind ik eerlijk gezegd; zelfs drogisterij merken zijn hier open over) dan laat ik het aan mij voorbij gaan.

Rory
5 maanden geleden

Wowwww, wat Annette zegt (ik keek even naar de prijzen van een oogproduct). Maar inderdaad klinkt het wel goed.

Annette
5 maanden geleden

Klinkt inderdaad wel heerlijk allemaal maar auw die prijzen

tine
tine
5 maanden geleden

geen spek voor mijn bek. veel te duur!

Ilona
Ilona
5 maanden geleden

Nee nooit van gehoord maar klinkt veelbelovend. Maar ja de prijzen:-) Wel interessant dat er geen microplastics inzitten want las net in de krant dat het in vrijwel alle cosmetica zit ook de high end producten. Toch wel een beetje eng nu blijjkt dat het ook in je bloed kan komen. Jammer dat ze je niet een iets grotere verpakking toezonden zodat je echt verschil kan zien.