sally hansen pink tank
Artikelen, Nagels, Reviews

Review Sally Hansen Miracle gel

Review Sally Hansen Miracle gel nagellak

Eigenlijk heb ik nooit meegedaan aan de  gel en acrylnagel trend. Ik zag altijd veel vrouwen bij nagelsalons zitten, maar meestal vind ik uber-dikke en onnatuurlijk lange nagels gewoon niet mooi. Als je mooie handen hebt met lange vingers, dan kan het wel aardig staan, maar ik denk dat mijn korte, oudere vingertjes er op de een of andere manier er een beetje hekserig vandaan komen.

Maar waar ik wel heel blij van wordt zijn lakjes die lang blijven zitten, niets lelijker dan afgebladderde nagellak.

Dus toen ik zag dat de Miracle gel van Sally Hansen in de aanbieding was,1 plus 1 gratis, heb ik ze direct gekocht. Blijven mijn zorgvuldig gelakte nagels nu langer dan één, twee, drie of meer dagen mooi?

sally hansen pink tank

Wat is gellak eigenlijk?

Gellak wordt ook wel, gel polish of  soak off gel genoemd. Gellak combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak. Belofte: Nagels zien er één tot twee weken mooi uit. De lak geeft meer stevigheid aan de nagel en bladderen nauwelijks.

Balen, mijn nagels zijn momenteel in een verschrikkelijke slechte conditie.  Ik heb ook een tijdje niet meer kunnen bloggen, ivm een verhuizing. Maar mijn redelijk nette nagels die ik gekweekt had… daar is niets meer van over. Ze zijn allemaal afgebroken, zal wel weer even duren totdat ze weer fotogeniek toonbaar zijn.

Gelukkig hebben we de foto’ s nog! (gemaakt vóór de verhuizing)

Ik heb gekozen voor de kleur Pink Tank, moeilijk kiezen tussen al die toffe kleuren, maar dat  luxe probleem heb ik altijd: Van OPI, NYC, Catrice tot essence.

Sally Hansen Miracle Gel Color en Topcoat

Gel manicure in 2 stappen zonder UV-lamp. Het enige wat u hoeft te doen, is 2 laagjes Miracle Gel Color Coat aanbrengen, gevolgd door de Miracle Gel Top Coat. De ultramoderne Miracle Gel is verkrijgbaar in 47 stralende kleuren, verdeeld over 7 kleurcollecties.

De Miracle Gel-manicure bevat de gepatenteerde ‘Tube Technology’. Hierdoor komen er meer actieve bestanddelen vrij in de gellaag die de nagels voortdurend verzorgen en er zo voor zorgen dat de manicure tegen een stootje kan. Het resultaat? Super glanzende nagels die ultralang mooi blijven. En als je het tijd vindt voor een andere look, is Miracle Gel heel eenvoudig te verwijderen met een nagellakremover met of zonder aceton. Geen gedoe met weken, inwikkelen, schrapen of vijlen

Het eerste wat mij opviel: Het kwastje is super!

De lak heb je in een mum van tijd erop zitten, en niet onbelangrijk… hij werkt heel netjes.

Hoe lang blijft het bij mij mooi zitten?

Niet ultralang, wel mooi glanzend. Twee dagen en dan chipt ie toch wel.  Jammer. Maar ik ben ook geen mens om alles voorzichtig te doen. Ben zo’n type die haar handen met handcrème insmeert en vervolgens toch met een of ander sopje in de weer gaat of ik moet opeens mijn handen wassen.

Deze foto heb ik gemaakt na 2 dagen .

Sally Hansen pink tank

De grote witte vlek op mijn middelvinger is lichtval, maar je ziet dat het niet meer zo mooi erop zit.

De Miracle top coat breng je ook moeiteloos op. Het kwastje kleurde een beetje rood, hoewel ik zeker weet dat de  rode lak goed droog was, maar verder kan het geen kwaad. Er gaat geen lak vanaf, niet zichtbaar, in ieder geval.

Momenteel gebruik ik de Miracle top coat over mijn andere merken nagellak en ik moet zeggen dat ook die lak wat langer blijft zitten.

Conclusie…

ik ben toch positief over deze lak, ondanks dat hij niet zijn commerciële belofte nakomt. En ik hoop dat mijn nagels weer wat sterker worden. Vrees zelfs dat als mijn budget het toelaat, ik nog een paar leuke kleurtjes erbij ga kopen.

Want oh dear, wat een geweldige kleuren!

sally-hansen-miracle-gel

 Heb jij al ervaring met deze Miracle gel en welke kleur spreekt jou aan?

xxx Babs

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
7 jaren geleden

Ik was ook wel te spreken over mijn lakje.