inspire-me-souffle-1
Artikelen, Beauty Kitchen, Huidverzorging, Merken

Be winter-ready met Beauty Kitchen

De herfst is begonnen en de écht koude winterdagen komen steeds dichterbij. Deze tijd vraagt je huid om extra verzorging, het liefst zo natuurlijk mogelijk. Het assortiment van Beauty Kitchen biedt 100% natuurlijke en 100% effectieve beautyproducten die je huid net dat beetje extra geven. En dat voor een 100% betaalbare prijs. Speciaal voor het winterseizoen presenteert Beauty Kitchen heerlijk voedende producten, zonder parabenen, sulfaten of synthetische geuren, maar mét ultiem verzorgende ingrediënten: het Wonder Balm Trio en de Inspire Me Body Soufflé. Welk seizoen het ook is, Beauty Kitchen laat je huid stralen!

inspire-me-souffle-1

Wonder Balm Trio

Niet zomaar een lippenbalsem! De Wonder Balms van Beauty Kitchen zorgen voor kusbare lippen, óók tijdens koude dagen. Door de 100% natuurlijke ingrediënten kun je de balms zo vaak gebruiken als je wilt. De lippen worden optimaal gevoed, zodat ze zacht en gehydrateerd aanvoelen.

minty-lipbalm-beauty-kitchen

 

Het trio is verpakt in een handzaam klikdoosje en bestaat uit drie verschillende smaken:

  • cocoa butter/citrus,
  • cocoa butter/mint en
  • cocoa butter/sweet cinnamon.

Kiezen was nog nooit zo leuk!

Consumentenadviesprijs: €12,99

 

Inspire Me Body Soufflé

De Body Soufflé uit de Inspire Me-lijn is een zijdezachte, hydraterende soufflé.

Deze Body Soufflé helpt de droge huid te herstellen, verstevigen en verzachten door de werkzame combinatie van shea butter, grapefruit, citroengras en pure oliën als groene munt, venkel, basilicum en Abyssinian oil. Voor het beste resultaat masseer je de soufflé zachtjes met ronddraaiende bewegingen in de huid. Een heerlijk verzorgende verwennerij voor de aan de kou blootgestelde  huid.

inspire-me-souffle-1

Consumentenadviesprijs: €19,99

Beauty Kitchen is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen/Essenza) in Nederland en België. Voor informatie, vestigingen en de webshop: www.hollandandbarrett.nl

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
4 jaren geleden

Dit lijken mij stuk voor stuk heerlijke producten! Ik ben nog steeds super blij met de beauty balm die ik van je heb gewonnen en gebruik hem regelmatig;)

Vanessa
4 jaren geleden

Ik heb nog niets geprobeerd van dit merk, maar de body soufflé lijkt me alvast heerlijk!

YuSt
4 jaren geleden

Mooi… weer iets om naar uit te kijken! Gebruik mijn spullen nog met veel plezier!

Annette
4 jaren geleden

Bij ons is de Holland & Barret net opnieuw geopend ik moet nog even gaan kijk hoe het is geworden. Dit weeked even doen.

Anna Gerrie
4 jaren geleden

Van Beauty Kitchen heb ik laatst een konjac spons gebruikt, helaas viel die snel uit elkaar en kon ik ‘m weg gooien. Die soufflé klinkt wel erg lekker!

Mariëlle
4 jaren geleden

Ik ben ZO benieuwd naar dit merk, ik wil er zeker wat producten van gaan proberen 🙂

chucky1012
4 jaren geleden

De set met lippenbalsems is zo leuk!
Ik ga meer neen kijjen nemen inde webshop.

Xoxo

foryourstyle
4 jaren geleden

Klinkt erg goed, leuk prijsje ook! Kan je leuk weggeven voor kerst of sinterklaas!

Jolanda
4 jaren geleden

Die balm lijkt me heel fijn!