essence-pop-up
Artikelen, essence, Make-up, Merken

essence opent unieke pop-up store in Rotterdam

Rotterdam krijgt kleur! Van donderdag 3 t/m zondag 6 november opent essence een unieke pop-up store aan het Eendrachtsplein in Rotterdam. Het beautymerk was de afgelopen vier jaar sponsor van de EMAs en is dit jaar voor het eerst sponsoring partner van de MTV Music Week. Met de store onderstreept essence haar kleurrijke aanwezigheid tijdens hét muzikale evenement van het jaar.

essence-pop-up

Welkom in de wereld van essence

essence staat voor een compleet assortiment innovatieve beautyproducten in de meest trendy kleuren en formules van het seizoen, en dat tegen een laagdrempelige prijs. Daarbij moet make-up volgens essence ook altijd garant staan voor een flinke dosis fun!

Dat zal de bezoeker van de pop-up store in Rotterdam zeker zelf ervaren: iedereen kan in de coole essence omgeving naar hartenlust de nieuwste producten uitproberen en zelf een lipgloss maken. Als kers op de taart is influencer Jiami Jongejan op zondagochtend van 11.00 – 12.00 uur aanwezig voor een meet & greet.

 

Programma in het kort

Locatie: Eendrachtsplein Rotterdam <naast metro station>

 

Openingstijden essence beauty-spot

Donderdag 3 november: 14.00 – 19.00 uur

Vrijdag 4 november: 11.00 – 19.00 uur

Zaterdag 5 en zondag 6 november: 11.00 – 19.00 uur

Meet & Greet Jiami: zondag  6 november van 11.00 – 12.00 uur

 

 

 

10 gedachten over “essence opent unieke pop-up store in Rotterdam”

  1. Wauw ik ben heel benieuwd of het er ook echt zo uit gaat zien. Lijkt me echt heel erg gaaf. Ik weet niet of ik er tijd voor zal hebben om langs te gaan en het is een beetje ver weg, maar ik wil wel heel graag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *