super_bedankt_kaartwereld
Artikelen, Lifestyle, Over mij

Een kaart & cadeau van Kaartwereld voor… ?

Een echte kaart of een pakje krijgen via de post is een van de leukste dingen die je dag helemaal goed kunnen maken. Mijn brievenbus heeft een magische aantrekkingskracht op rekeningen en blauwe enveloppen.

Via Kaartwereld.nl heb ik 2 kaarten en cadeau’s verstuurd. Benieuwd naar wie de verrassing ging?

super_bedankt_kaartwereld

Gemak dient de mens. Soms kom je door drukke werkzaamheden er niet aan toe om gewoon ouderwets een verjaardags- of ander kaartje te versturen. Aan de overkant waar ik woon kan ik een kaart en postzegels kopen, je schrijft er wat leuks in, adresseert hem en dan moet je weer op zoek naar een brievenbus.

Ik ben nogal chaotisch en vaak ligt die kaart na de verjaardag nog op tafel of in de auto. Ik vergeet hem dan domweg op de post te doen. Tja, dan moet je weer een “Te-Laat” kaart gaan halen. Je kent ze vast wel.

Lekker thuis op je gemak een mooie kaart uitzoeken, die ook nog bezorgd wordt op de dag die jij wilt. Zo kan je meerdere kaarten vooruit plannen. En wil je het helemaal feestelijk maken, dan kan je ook direct een cadeau mee versturen. Handig, toch?

De mensen die van mij een kaart + cadeautje kregen.

Ik heb een behoorlijk heftige tijd achter de rug met o.a een gedwongen verhuizing. Gelukkig waren er lieve mensen die spontaan hun hulp aanboden waaronder een vrouw die ik alleen van Facebook kende. Bizar eigenlijk, de mensen uit de straat waar ik al 20 jaar woonde (uitgezonderd 1 persoon) staken geen hand uit en ‘online kennissen’ kwamen met aanhanger plus huisraad en een ‘survivalkit’ helemaal uit Tilburg naar ons toe.

Deze lieve mensen en de Huidacademie waren degenen waar ik het eerste aan dacht.

Toen ik op Kaartwereld.nl ging rondkijken zag ik dat je je kaart ook kon combineren met een cadeau. Wauw, dat vind ik helemaal leuk!

Voor Diana en André: Een bedankje voor het helpen bij de verhuizing

Voor hen heb ik gekozen voor de Superman snoepkaart (vanwege het gesjouw met die zware spullen) en een sleutelhanger met een klavertje vier. Ik ben best wel bijgelovig en ik gun hun al het geluk van de wereld.

sleutelhanger_luck_kaartwereld

Zij zijn er ook heel blij mee en de snoepjes zijn al op. (die zijn dus lekker, gelukkig maar) De sleutelhanger hangt al aan de sleutelbos 🙂

kaartwereld _cadeau_sleutelhanger

 

Voor JC IMP- De Huidacademie in Veghel: Voor alle support om mijn huid weer in topconditie te krijgen.

Kaartwereld huidacademie

Ik heb ruim een jaar bij de Huidacademie rondgelopen en door hun expertise en de producten van Dr. Zein Obagi heb ik een mooie stevige huid zonder pigmentvlekken, waar ik nog steeds complimentjes over krijg. 56 Jaar en er dan zo nog uitzien? (ik hoor het graag, ik geeft het volmondig toe)

Ik koos voor de mensen van JC IMP een lekkere fles wijn en ik heb een kaart met eigen foto online gemaakt. Dat is zo leuk en simpel om te doen. Je kan je fonts kiezen, kleuren, afbeeldingen… kortom, je kan je creativiteit er helemaal in kwijt.

Kaartwereld_huidacademie

En ze waren er heel blij mee!

“We hebben de ontzettend mooie kaart en de fles wijn ontvangen, dank je wel daarvoor! Heel attent, we zullen op je proosten als we hem open maken”

Zo fijn als je mensen kan verrassen!

Keuze genoeg, voor iedere gelegenheid.

Je kan ook een bestaand design kiezen en van daaruit jouw kaart maken, iedere kaart kan je zo uniek maken als je zelf wilt. Uitnodigingen, verhuiskaarten , geboortekaartjes, bedankt kaartjes, beterschapskaarten, Valentijnskaarten, kerstkaartenkaartjes met snoep… kleine, grote, ansicht/dubbele kaarten, XL kaarten… keuze genoeg.

De cadeau’s waar je uit kan kiezen zijn o.a : bloemen, kraamcadeau’s, wijn, chocolade, wijn, bier, happy socks, opblaasbare ballonnen zoals Minions, stationery, sieraden, boeken en zelfs beauty producten!

Dierendag

Wat ik ook heel erg leuk vind zijn de dierendag kaartjes. 4 Oktober is het dierendag en dan kan je een kaart met brokjes of kluifjes versturen. Onwijs leuk!

 

Krijgen jullie liever digitaal een kaartje of een echte in de brievenbus?

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Annette
7 jaren geleden

Echte kaartjes zijn heel erg leuk. Digitale kaartjes heb ik eigenlijk niets mee.

Gewoon Jolanda
7 jaren geleden

Ik geef ook de voorkeur aan een kaartje in de bus. Op één of andere manier vind ik dat veel persoonlijker. Extra voordeel van zo’n kaartje is dat je m ook nog een tijdje ergens neer kunt zetten of ophangen.

Annelies
7 jaren geleden

Oh ik hou er echt van om kaartjes te versturen en te ontvangen. Ik vind kaartwereld.nl super! Ze hebben echt hele fijne cadeautjes om bij je kaart te doen. En ze hebben hele bijzondere kaartjes. Wat lief van de dat je 2 kaarten + cadeautje hebt opgestuurd naar mensen die er voor je zijn (geweest). Ik vind dat toch altijd wel persoonlijker en gewoon heel leuk!