Demak'Up Detox Challenge 1
Artikelen, Anti- aging, Demak’Up, Merken

Doen jullie mee met de Demak’Up Detox Water Challenge?

Vrouwen zijn te makkelijk in het reinigen van gezicht: 71% van de vrouwen reinigt haar gezicht alleen met water

Vorig jaar bleek uit een onderzoek dat maar liefst 41% van de vrouwen met make-up haar bed instapte…. Na al ons ge-blog over het goed reinigen van onze huid gebruiken nog veel vrouwen alleen water om het gezicht te reinigen (71%). Puur water is hartstikke goed en onontbeerlijk, maar er zijn zoveel leukere manieren om water toe te passen. Voor de inwendige en uitwendige mens.

Samen met Demake’Up gaan we leuke dingen doen, zoals gezonde detox drankjes, maskers,  ijsjes en scrubs maken. Doen jullie met mij mee?

 

Demak'Up Detox Challenge

Amsterdam, 9 mei 2016 – Uit recent social media onderzoek is gebleken, dat meer dan de helft (60%) van de Nederlandse vrouwen de afgelopen jaren meer water is gaan drinken. De voornaamste reden is om een gezond gevoel te krijgen (40%). Een derde hoopt erdoor af te vallen. We zijn ons ervan bewust dat we met water drinken het lichaam van binnenuit een goede schoonmaakbeurt geven.

 

Voor het reinigen van het gezicht denken we het ook te weten. 71% van de Nederlandse vrouwen gebruikt het liefst alléén water voor een optimale gezichtsreiniging. Kunnen we er zomaar vanuit gaan dat dit wondermiddeltje ‘an sich’ óók voor onze huid genoeg doet? Nee. We hebben behoefte aan tips voor ons all-day beautyritueel.

DAG-10-ijsjes-1

Een kwart van de Nederlandse vrouwen geeft ook daadwerkelijk aan meer behoefte te hebben aan reinigingstips voor het gezicht. Nu verwennen we onszelf af en toe. Naast de dagelijkse plons water in het gezicht, kiest 50% weleens voor een extraatje in de vorm van een masker. We rennen en vliegen dagelijks van hot naar her. Die all-day verwennerij kost tijd en is net die uitgave die je niet wilt doen deze maand.

 

Maar we denken te moeilijk. Met water als basis zijn we al goed op weg! In combinatie met healthy huis-tuin-en-keuken producten, ligt jouw nieuwe dagelijkse reinigingsritueel binnen handbereik. Overdag tover je jouw gewone glas water om tot een detox watertje met verse frambozen en bosbessen. Deze heerlijke gezonde ingrediënten, gebruik je ’s avonds weer voor jouw gezichtsmaskertje.

DAG-1.-Granaatappelscrub-1

Easy does it. Demak’Up is dé expert om jou te helpen aan meer inspiratie voor jouw reinigingsritueel en daagt jou daarom graag, net als in 2015, uit voor de Demak’Up Detox Water Challenge!

To detox & rehydrate

 

Demak’Up en huidtherapeute Kim Berger hebben hiervoor een inspirerend platform  ontwikkeld.

Hier vind je een heleboel D.I.Y. tips, recepten en advies om jouw gezicht te hydrateren en te detoxen. “Water is zó belangrijk, voor zowel de binnen- als de buitenkant van het lichaam’’, aldus Kim Berger. “Ik kan niet wachten om alle vrouwen van Nederland te inspireren hoe water mee te nemen in het dagelijkse reinigingsritueel.” Met groene groente als favoriete beautyfood*, is het masker van bevroren komkommer ‘eye pads’ in combinatie met het lemon/komkommer detox water, een ultieme Vitamine C oppepper.

DAG-8.-Komkommer-water-1

Natuurlijk mag ook de top drie fruit, die voor ruim 90% uit water bestaat, niet ontbreken in deze De- mak’Up Detox Water Challenge. Kom maar op met de watermeloen, grapefruit en aardbei!

Meld je hier aan voor de challenge (www.demakupdetoxchallenge.nl ) en ga vanaf maandag 23 mei samen met alle Nederlandse vrouwen de uitdaging aan!

 

So stay tuned!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
6 jaren geleden

Wat een leuke challenge! Ik ga dit zeker even bekijken. Mijn grootste probleem is denk ik wel dat ik altijd vergeet genoeg water te drinken. Misschien zou zo’n challenge hier wel goed voor zijn!

YuStSoMe
6 jaren geleden

Uhm… Ik heb best wel zin om mee te doen, maar ben zo bang dat ik het weer vergeet… ‘Vraagt hulp’ ?

jeapiebel
6 jaren geleden

Vroeger heb ik het gevoel dat mens het vreemd vinden toen ik vroeg voor water bij het drinken. Het laatste jaar lijkt wel veel mensen voor water vragen en meer zoete drank te laten staan. Ik denk dat mensen zich meer bewust zijn van gewicht en gezondheid. Ik was s’ avonds grondig mijn make-up aan het wegwerken, maar ‘s ochtend was ik mijn gezicht alleen met water. Ik drink mijn hele leven dagelijks veel water. Dus eigenlijk ik doe al mee met dit challenge. 🙂

chucky1012
chucky1012
6 jaren geleden

Fijn artikel en zeer goede tips!
Mmmm die ijsjes zien er heerlijk uit 😉

Annette
6 jaren geleden

Ik heb me aangemeld ben benieuwd 🙂

Jolanda
6 jaren geleden

Heel leuk en ook erg interessant. Ik ga hem ook doen!!