N0 7 Airbrush away foundation 1
Artikelen, Foundation, Make-up, Merken, N0 7, Reviews

Review- No7 Airbrush Away Foundation

Soms komt er iets op je pad en dan voel je dat het goed is. Ken je dat gevoel? Ik had dat direct bij deze No7 Airbrush Away Foundation en geweldig, ik mocht hem testen!

Voorkant foundation

Foundations en wenkbrauwproducten, daar richt ik mij het meest op qua make-up. Een foundation die bij je past is best moeilijk te vinden. Wat bij de een er flawless uitziet, kan bij jou er totaal anders uitzien. Foundations kunnen qua kleur (te geel, te roze) niet matchen, of de structuur is niet prettig (te cakey, te waterig of juist te “oily”)

Hoe ouder ik wordt hoe meer ik het idee heb dat een foundation mijn rimpels juist meer accentueert. En dat mag natuurlijk niet de bedoeling zijn.

N0 7 Airbrush Away

Light, vederlicht, air… die woorden schoten mij het eerst binnen toen ik over deze foundation las. In de parfumerie heb ik wel eens de Nude Air foundation van Chanel geprobeerd en die voelde ook zo zacht en luchtig aan. Alleen de prijs was minder mooi.

Ik hoopte dat de N07 Airbrush Away net zo fijn zou aanvoelen en voor mijn gevoel klopt dat inderdaad. De textuur is zijdezacht, de finish is prachtig!

Het matglazen flesje komt met een pipetje. Dat is ook het enige minpuntje. Dat pipetje hadden ze van mij mogen vervangen door een pompje.  Het pipetje zuigt de foundation niet op, dus er komt ook niets uit. Dan maar gewoon met mijn vingers erlangs gaan. Of het flesje omkeren.

Er zit ook geen SPF in, maar dat kan je natuurlijk opvangen met andere sunscreens. Keuze genoeg.

 

No7 Airbrush Away Foundation bevat poeders die fijne lijntjes en poriën optisch vervagen. Dit zorgt in elk licht voor een egale huidteint, zodat je er zelfs voor de camera op je best uitziet. De fluweelzachte textuur zorgt voor een stralende finish en voelt heel comfortabel aan.

Conclusie

De claim klopt helemaal, mijn rimpels worden niet geaccentueerd. Ze worden zelfs verzacht. Fluweelzacht klopt ook, ik voel niet eens dat ik een foundation op heb, nice!

babs N0 7 foundation

 

 

De kleur die ik draag is Cool Beige…

Ik vind de foundation heel mooi op mijn huid. Hij is niet dekkend, maar dat vind ik niet erg. Ik vind het een van de mooiste foundations die ik in mijn handen gehad heb. Ik heb nog een andere waar ik blij mee ben, maar daarover later meer.

Te koop bij o.a Boots

Deze foundation verdient zonder twijfel het stempel!

approved by BeautyByBabs

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Melike
6 jaren geleden

Wauw ik was echt heel benieuwd naar deze review. Ik heb over deze foundation al zoveel goede dingen gelezen, dat ik echt heel benieuwd was naar jouw ervaring. Wat goed om te lezen dat hij zo zacht aanvoelt en rimpels niet accentueert. Dit gebeurt wel vaak bij andere foundations. Hij ziet er ook super mooi uit op je gezicht. Heel fris en natuurlijk!

Vanessa
6 jaren geleden

Jammer van het pipetje, maar voor de rest klinkt deze review goed. De foundation ziet er mooi en natuurlijk uit!

Vanessa
6 jaren geleden

Jammer van het pipetje, maar voor de rest klinkt deze review heel goed. De foundation geeft een mooie natuurlijke dekking!

Deb
6 jaren geleden

Lijkt mij een fijne foundation! Mooi en natuurlijk resultaat. Ik ben inderdaad ook altijd bang dat foundations lijntjes alleen maar accentueren. Ik deed een keer (voor de gein) een make-over bij Douglas inclusief een fotoshoot en ik zag er wel 10 jaar ouder uit onder de plamuur die ze hadden aangebracht. Echt verschrikkelijk! Ik gebruik nu zelf foundation van Bareminerals, deze accentueert lijntjes niet en komt ook mooi uit op mijn sproeten, daar moet ik ook altijd rekening mee houden 😉

Jolanda
6 jaren geleden

Hij is fijn he! Voelt inderdaad heel licht aan!

Annette
6 jaren geleden

Goed zeg. Ik vind No7 verrassend fijne producten hebben.

jeapiebel
6 jaren geleden

Vervelend idd dat een foundation je rimpels meer kan accentueren als je ouder wordt. Eigenlijk alles accentueert nu ik ouder wordt..hahaha. Ik lach, maar het is niet fijn. Door je approve bent ik erg nieuwsgierig geworden. Airbrush Foundation klinkt altijd veelbelovend. Ik heb net twee nieuwe gekocht, ga maar toch eerst proberen op te maken. Misschien deze ooit. 🙂

Gonny
Gonny
6 jaren geleden

Hij lijkt me heerlijk!
Van mij hoeft het ook niet dekkend te zijn.

YuStSoMe
6 jaren geleden

Alleen al de naam… Airbrushed away!
Voor zo draag ik ook het liefst zo licht mogelijk, voor een avondje uit mag het wel wat dekkender. Boots heeft hele fijne producten!

Astrid
6 jaren geleden

Dat ziet er inderdaad goed uit zeg! Jammer inderdaad van dat pipetje, dat lijkt me ook helemaal niet handig! Waar koop je deze foundation?