hannah clearity
Artikelen, hannah, Nieuws

Review hannah Clearity Cream

Na mijn bezoek aan de Beauty Trade beurs (hebben jullie al gelezen wat er zoal te doen was?) kreeg ik van hannah de Clearity Cream mee naar huis om te testen.

hannah clearity

Even nog in het kort, wat is de Clearity Cream? Het  persbericht kan je hier lezen!

Een onzuivere-, vette- of geïrriteerde huid vraagt om een product dat zorgt voor een directe kalmering, herstel van zuiverheid, talgreductie en een verhoging van de natuurlijke weerstand tegen schadelijke externe invloeden. Nieuw binnen de Clear-lijn van hannah® is de Clearity Cream. Deze innovatieve formule verenigt kalmerende, zuiverende, balancerende en hydraterende eigenschappen binnen één unieke, effectief huidverbeterende crème!

hannah_ClearityCream

Ik heb de Clearity Cream natuurlijk getest, een  onzuivere huid heb ik niet, maar soms wel van die rare rode plekken in mijn gezicht.

Het flesje heeft een mooi en hygiënisch pompsysteem, en de geur van rozemarijnolie is lekker fris. De substantie is melkachtig en vrij dun. Aan 1 pompje heb je genoeg voor je hele gezicht. Dus zuinig in gebruik, like!

 

Op de foto hieronder zie je die rode vlek, was stiekem blij dat ik hem had, want dan kon ik hem direct testen. Na ongeveer een kwartiertje was mijn huid weer helemaal gekalmeerd. Toppie!

Let niet op de kleurverschillen van de foto, soms kan ik wel tig foto’s maken en dan is de kleur weer veranderd. Jullie snappen wel dat dat soms behoorlijk frustrerend is.

 

Mijn zoon Tom heeft ook last van geïrriteerde huid, zijn handen wast hij (te) vaak en dan zijn ze rood, droog met allemaal bultjes… dus een mooi testobject!


Zoals jullie zien is er een behoorlijk verschil; deze crème werkt in ieder geval goed tegen rode vlekken en een geïrriteerde huid! Enne… Tom heeft het flesje al ingepikt, hij is er duidelijk ook heel happy mee! (hij leest de Quest, waar ook hannah in staat…hmmm.. ik verstop snel mijn andere hannah stash voordat ze verdwijnen ;))

Gelukkig staat de Clearity Cream nu op de piano beneden, want voor mij is het zeker een goede ‘rescue’ als ik weer roodvlekje ben.. 😉

approved 2

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Zoë-Amber
8 jaren geleden

Klinkt als een echte redder-in-nood :O

Debbie
8 jaren geleden

Hannah is toch wel top he? Ik heb er alleen een bodylotion van gehad, die zat in een of andere beautydoos. Maar die bodylotion, die was hemels! Dus ik ben eigenlijk wel erg benieuwd. Mijn plan is om eens zo’n behandeling te laten doen en me dan te laten adviseren.