Miley Cyrus look
Artikelen, Nieuws, Winkelen

Een nieuwe uitdaging: Glampanellid bij Mouniras Mansion

Wat kan een balletje raar (lees: leuk) rollen soms! Ik werd via mail benaderd of ik panellid wilde worden van Mouniras Mansion. Ik volgde Mounira Mansour via twitter en omdat het haar opviel dat ik online een behoorlijk bezig bijtje ben, werd ik gevraagd. Een leuke plotwending, toch?

Wat houdt het precies in en wie is Mounira?

Mounira Mansour
Wat is ze mooi, hè… een prachtige vrouw!

Mounira Mansour is actrice en model. Zij speelde van 2008 tot 2010 de rol van Marjana El Asmi in de jeugdsoap Spangas en in de film Spangas op Survival, die in september 2009 verscheen. Ook speelde zij in Flikken Maastricht, Van God Los en ONM.

Zij heeft ook een Beauty en Lifestyle blog en maakt Celebrity Inspired Looks.

In Mounira’s Mansion worden mijn looks beoordeeld door het GlamPanel. In dit Panel zitten leuke mensen die iets met fashion hebben. Je hoeft absoluut geen baan in de mode te hebben om in mijn panel te komen. Echter moet je wel goed onderbouwend kunnen uitleggen wat je van een look vindt. Mensen met een actief sociaal leven hebben mijn voorkeur.

Mijn eerste look die ik mocht beoordelen was van Miley Cyrus, erg leuk om te zien hoe met kleding van o.a H&M de look wordt gecreëerd. Vaak ook heel budgetproof (Ik denk dat het origineel heel wat meer dollars kost!)

De styliste, MUA, de fotograaf, de kleding en accessoires die zij draagt plus de locatie waar de foto’s gemaakt zijn worden vermeld.

Hier zie je mijn eerste ‘verdict’ over de look.

Miley Cyrus Mouniras Mansion

Miley Cyrus Mouniras Mansion

Het is een beetje onleesbaar, klik hier en dan zie ook wat anderen ervan vonden.

Dit is erg leuk om te doen, eigenlijk ga je heel anders naar kleding kijken. Leuk concept! Binnenkort komt de look van Beyoncé online!

Neem even een kijkje in het gezellige Beauty and Fashion huis van Mouniras Mansion ,and get inspired!

Liefs, Babs

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Mounira
7 jaren geleden

Super leuk dit Babs
Klopt het is goed om een online bezig bijtje te zijn. Je wordt vast gauw bij me weggekaapt haha

Manon
7 jaren geleden

Super leuk dat je dat mag doen!

Ceetje
7 jaren geleden

Wat leuk dat je dat mag doen Babs! Ga gelijk even kijken en haar blog volgen natuurlijk.