dr pierre ricaud Luminexpert 10
Artikelen, Anti- aging, Dr. Pierre Ricaud, Huidverzorging, Merken, Reviews

Review: LUMINEXPERT – Al het goede van AHA- Fruitzuren in één Lotion!

Dr. Pierre Ricaud heeft een nieuw product voor diegene die net zoals ik houden van AHA- fruitzuren. Zoals jullie vast al weten ben ik dol op alles wat dode huidcellen verwijdert. De producten van Dr. Pierre Ricaud worden steeds meer mijn favoriet, omdat het een lekker betaalbaar merk is en ook heel goede kwaliteit levert.

Dr Pierre Ricaud Luminexpert

Ik kreeg de Luminexpert huidvernieuwende lotion met AHA toegestuurd en ik was direct verliefd op de mooie, chique fles. De fles doet mij enorm denken aan Shiseido en/of Lancome. Heel luxueus! Eens kijken wat Luminexpert ons beloofd!

Luminexpert Huidvernieuwende lotion met AHA

Een huidvernieuwende lotion met AHA-fruitzuren die de huid bevrijdt van dode huidcellen, de huid herstelt, de teint verheldert en de huid voorbereidt op verdere verzorging – alles in één product!
De formule bestaat uit fruitzuren (AHA) voor een peelend effect en het Fysio-Lichtcomplex dat de vitaliteit van de huid stimuleert. De AHA-fruitzuren zorgen ervoor dat dode huidcellen minder gemakkelijk aan elkaar kunnen kleven, waardoor ze eenvoudiger van de bovenste huidlaag kunnen worden verwijderd en celvernieuwing wordt gestimuleerd. Het complex bootst de gunstige effecten van natuurlijk licht op de huid na en hersynchroniseert de celactiviteit.

Dr Pierre Ricaud Luminexpert

Resultaten:

 • Onmiddellijk: De huid is in 100% van de gevallen voorbereid op verzorging (Test van de directe doeltreffendheid bij 21 vrouwen. Respondenten)
 • Na 10 dagen: De lotion verbetert de celvernieuwing in 88% van de gevallen (Test van de doeltreffendheid na 10 dagen bij 16 vrouwen. Respondenten)
 • Volgens 85% van de vrouwen straalt de huid meer na 3 weken (Zelfevaluatie door 48 vrouwen na eenmaal daags aanbrengen gedurende drie weken)

Meer over AHA en BHA

AHA – Alphahydroxyzuur: glycolzuur en verschillende melkzuren.

 • Geschikt voor een droge huid (Minder geschikt als je een gevoelige huid en/of puistjes en mee-eters hebt)
 • Geschikt voor een huid met zonneschade
 • Hydrateert en maakt de huid minder dof
 • Bestrijdt tekenen van huidveroudering
 • Verwijdert dode huidcellen

 

BHA – Betahydroxyzuur: salicylzuur.

 • Geschikt voor een vette huid, een huid met puistjes, mee-eters en een gevoelige huid.
 • Verwijdert dode huidcellen van het huidoppervlak en in de poriën
 • Bestrijdt mee-eters, grove poriën en puistjes
 • Heeft een ontstekings­remmende werking
 • Niet geschikt als je allergisch bent voor aspirine

Ik heb geen last van puistjes of een gevoelige huid, dus AHA’s passen beter bij mij.

Dr Pierre Ricaud Luminexpert

Wat vind ik ervan?

Vroeger zat ik bij wijze van spreken met een vergrootglas mijn huid te bekijken om een oordeel te kunnen vellen over een product. Tegenwoordig vertel ik meer wat mijn eerste indruk is. Alleen bij producten die heel duur zijn wil ik nog met een “loupe” wel kijken of ik daadwerkelijk een verandering zie. Want als je dan een miskoop hebt, dan doet het natuurlijk pijn aan je portemonnee.

Deze lotion ruikt zalig, een zacht bloemige geur, en voelt heerlijk aan op mijn huid. Door de uitstraling van de flacon en de geur alleen al zou hij zo voor het vijfvoudige verkocht kunnen worden in een parfumerie, en ik zou het echt niet door hebben.

Dr Pierre Ricaud Luminexpert

Een heerlijke lotion om na het reinigen te gebruiken, zodat je huid weer fris en toegankelijk gemaakt wordt voor de rest van je huidverzorging. En AHA’s, maak mij gek, ik ben er dol op.

 

Deze fijne lotion is te bestellen via de webshop van Dr. Pierre Ricaud 150ml/ €14,95

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
4 jaren geleden

Klinkt goed! De fles heeft inderdaad een high-end uitstraling, fijn dat ie ‘maar’ €14,95 kost dan. Ik ben benieuwd naar de ingrediënten want wanneer jij het hebt over een zacht bloemige geur verwacht ik dat er wel iets van parfum in zit en dat trekt mijn huid minder goed (afhankelijk van de concentratie). Ben erg benieuwd naar dit merk geworden.. ga binnenkort de mooie producten uitproberen die ik laatst bij jou heb gewonnen 😉

Karin
4 jaren geleden

ik gebruik ook AHA’s maar eigenlijk vooral in de zomer. Het lijkt wel of mijn huid dat in de winter minder nodig heeft. Ik vind het heerlijk als je ‘s morgens opstaat en die vale sluier van je huid is verdwenen. Deze heb ik nog niet geprobeerd, maar als hij goed is, is hij voor deze prijs zeker interessant!

Annette
4 jaren geleden

Ik moet hem nog in gebruik gaan nemen maar ben er heel benieuwd naar!

Sonja
4 jaren geleden

Ik heb het ook, maar ik mag het niet gebruiken ivm allergie voor aspirine!
Nu test iemand anders het.

Rory
4 jaren geleden

Klinkt goed! En ik moest hard lachen om wat je zegt over met een loep kijken. Dat herken ik wel. Ik wil iets echt heel uitgebreid getest hebben voordat ik erover schrijf. Maar maanden testen lukt dan weer niet met de tijd. Ik ben gewoon iets te precies en uitgebreid soms denk ik. Perfectionisme is toch iets wat vaag om mij heen blijft hangen. Maar jouw reviews vind ik juist altijd heel fijn! Dit lijkt mij ook een fijn product.

bychristiana
4 jaren geleden

Dit product vind ik heel interessant klinken en ik denk dat het ook heel goed bij mijn huid past. De prijs valt inderdaad reuze mee, ook wel eens fijn natuurlijk;-)

chucky1012
4 jaren geleden

Dit klinkt interessant!
Dit wil ik zeker kopen omdat ik dit merk niet ken.
Een doffe huid heb, de dode huidcellen weg wil verwijderen en tekenen van huidveroudering heel graag wil bestrijden….. zodat de laatste niet zichtbaar zal zijn.
Zeer fijn geprijsd.

Xoxo