Clarins Eclat Minute Lèvre
Artikelen, Clarins, Make-up, Reviews

Review: Clarins Eclat Minute Lèvres

Review: Clarins Eclat Minute Lèvres

Een paar weken geleden (wat gaat de tijd snel) ontving ik een pakketje van Kyra, eigenaresse van Belissima. Daarin zat de Clarins Lisse minute concentré comblant anti-rides, een superhandige ‘pen’ waarmee je rimpeltjes kan opvullen. Hier kan je mijn review nog teruglezen. Handig voor in je tas, als je even snel wat fijne lijntjes wil verdoezelen! En in mijn handtas zat ook de Eclat Minute Lèvres. ik was hem bijna vergeten, want ik neem hem altijd mee.

Clarins Eclat Minute Lèvre

Wat is Clarins Eclat Minute Lèvres?

Een licht zoete gloss met 3D effect voor volle, gladde en schitterende lippen. Voedt, herstelt en beschermt de lippen perfect. Uw lippen zijn elke dag mooier, aantrekkelijker.

Ingrediënten:
 

Extracten van karité en wilde mango voeden, herstellen en beschermen de lippen voortdurend. Zo worden ze weer soepel en voelen ze heerlijk zacht aan.

Wat vind ik van deze gloss?

Het eerste wat bij mij opkomt is: Zacht , lief, toegankelijk… voor iedereen. Dan de kleur: ik heb 06, Rosewood Shimmer, klinkt goed, hè!

Hij ruikt naar caramel, maak me gek! Ik ben dol op die geur (en smaak)!

Clarins Eclat Minute Lèvre

Zoals je op de foto ziet is de kleur mooi, en lekker  safe voor mij. ik vind hem echt bij mij passen. De laatste tijd ‘durf’ ik niet meer met heel rode of roze lipstick de deur uit te gaan. Of ik moet echt iets bijpassends qua kleding dragen.

Pluspunt is ook dat hij absoluut niet plakkerig is, ik vind dat helemaal niets, als ik steeds een haar van mijn mond af moet halen.

Clarins

Het zachte sponsje is ook erg fijn, en het voordeel van dit soort lipproducten is, dat je het ‘blind’ kan opbrengen. bijna onmogelijk om buiten de lijntjes te schieten.

Ja, deze is fijn, en als hij van mijn lippen af is, voelen ze nog verzorgd en zacht aan. Dat vind ik persoonlijk echt een pluspunt. (want welke lipstick ik ook opdoe, ik ben een kei in het laten verdwijnen van een lipstick)

Het is dus geen longlasting lipstick, maar dat hadden jullie al begrepen. Bijwerken is een must, maar omdat ie zo lekker is, vind ik dat geen probleem (hoeveel lipstick heb ik in al die jaren verorberd?) Ik heb vaak andere cacoaboters,  lipbalsems en glosses gekocht, maar als die er weer af waren, voelden mijn lippen weer net zo droog aan als voorheen. Daar heb je met  Eclat Minute geen last van.

Belissima prijs: € 15,08 Je kan hem hier bestellen.

Ook verkrijgbaar in de kleuren:

  • Reflect Rosé
  • Reflect Corial
  • Reflect Beige
  • Petal Shimmer
  • Candy Shimmer

Welke kleur spreekt jullie aan?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Esmée
8 jaren geleden

Wat een mooie kleur en wat fijn dat hij lekker naar caramel ruikt en smaakt! x

Marianne
Marianne
8 jaren geleden

Deze heb ik ook, is echt heel fijn!