hannah BeautyTrade beur
Artikelen, Events, hannah, Over mij, Winkelen

Beautytradebeurs 2014

BeautyTradebeurs 2014

Hi, ik zou nog een verslag maken van de Beauty Tradebeurs in Utrecht. Wie stonden er en waren er nieuwtjes?

hannah

De BeautyTrade beurs is altijd leuk, maar als ik eerlijk moet zijn, is er maar 1 stand waar ik graag kom en echt welkom ben . En daar gaan we weer: hannah it is!

hannah

ik had op Facebook al vermeld dat dat bedrijf een bruisende bol van energie is, toegankelijk, je bent welkom en, in tegenstelling tot een paar andere standhouders, wordt je daar niet ‘raar’ aangekeken. Ofwel, als ze niets aan je kunnen slijten, ben je niet interessant.

20140331_163443 (Large)

Ik weet het, het is best moeilijk in deze tijd; dat geldt voor in iedere branche, maar een beetje vriendelijkheid is ook wel leuk. Al heb ik geen onvriendelijke mensen ontmoet, wel stands waarbij ik dacht, waarom zetten ze er iemand neer, die eigenlijk niet weet waar ze het over heeft?

Of net andersom, dat je bijna de stand wordt ingetrokken zoals die ‘lokkers’ voor een restaurant je bijna naar binnen trekken.

Oké, we gaan verder. hannah

Er liep een leuke meneer rond met sushi, zwaard op zijn rug, en als je mij ergens ‘s nachts voor wakker kan maken, is het wel sushi…

Ook liet een hannah huidcoach mij zien wat hannah Active Dry precies deed.

hannah Active Dry is geschikt bij het herstellen van kleine wondjes, acne, herpes, vocht- en irritatieblaasjes. Je hebt maar een tipje nodig en je brengt hem op de plek waar het nodig is, je laat het drogen. Een ideaal product voor bv. een beginnende koortslip of puistje.

Ik kon het effect goed zien, de roze crème droogde langzaam maar zeker op. Gelukkig heb ik (afkloppen) nooit meer een koorstlip, maar voor het geval dat… onthouden dus!

Op de beurs was ik ook erg benieuwd naar het innovatieve product (ILah Brows) om wenkbrauwen op te vullen, ofwel wenkbrauwextensions. Ik heb een geweldig wenkbrauwpotlood van Empro, lees maar hier. Net zoals hairextensions zou het de ‘gaatjes’ mooi opvullen, en wenkbrauwen wat voller kunnen maken. Het ei van Columbus, zou je zeggen..

Ik weet het niet, ik heb het gevraagd, maar ze blijven maar 2 dagen zitten… en dat vind ik wel erg kort. Nee, dat even wordt wachten op een betere oplossing!

Bij de stand van Dermologica was het wel erg stilletjes…

Dermologica

Het een geslaagde middag, lekker relaxed, en  leuk om weer even weer in Utrecht te zijn!

Tot de volgende keer!

Liefs, Babs

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Debbie
8 jaren geleden

Leuk verslag. Ik zou ook wel eens zo’n beurs willen bezoeken.

Shopverslaafd
Shopverslaafd
8 jaren geleden

Leuk om te lezen! Ja klantvriendelijk zijn sommige merken niet, jammer is dat, nergens voor nodig
Een klant is een klant toch