Kunstnagels en Kattenstickers van AlieXpress 9 kunstnagels Kunstnagels en Kattenstickers van AlieXpress
AliExpress, Artikelen, Make-up, Nagels, Winkelen

Kunstnagels en Kattenstickers van AlieXpress

Sinds kort heb ik deze plak/kunstnagels ontdekt bij AlieXpress. Ze zijn harstikke fijn en omdat ik nu een andere manier van vastplakken gevonden heb hoef ik niet meer bang te zijn dat mijn eigen nagels er op achteruitgaan. Kijk maar mee!

Kunstnagels en Kattenstickers van AlieXpress 11 kunstnagels Kunstnagels en Kattenstickers van AlieXpress

De extra kosten voor Aliexpress vind ik wel meevallen, wat mij betreft is Alie nog steeds spotgoedkoop. En ze zetten bij het product of het inclusief VAT (Value Added Tax) is dus dan weet je de prijs zoals hij is.

Het fijne van deze kunstnagels is dat ze goed passen, vaak moet ik ze vijlen, deze niet. Hoogstens als je ze opgeplakt heb kan je de zijkanten wat vijlen als je de hoekjes te “scherp” vindt.

TIP!

Tegenwoordig heb je ook van die siliconen plakkertjes, die plak je eerst op je opgeruwde (gevijlde) nagels en daarna plak je de kunstnagel erop. Bij mij bleven de nagels zeker een week lang goed zitten, en ik was ermee af en doe meestal ook de huishoudelijke klusjes zonder handschoenen. Het grote voordeel is dat jouw eigen nagels niet beschadigen door lijm en gewoon verder kunnen groeien.

Kunstnagels en Kattenstickers van AlieXpress 13 kunstnagels Kunstnagels en Kattenstickers van AlieXpress

Vooral de nagels van mijn duimen zijn goed gegroeid en ze zijn nu ook keihard. Zij waren zelfs te lang voor deze plaknagels dus wat nagellak er op gedaan.

Vallen de plaknagels eraf en zijn ze nog onbeschadigd, dan kan je ze er gewoon weer opplakken! Wel eerst een nieuw siliconen plakkertje plaatsen.

Kunstnagels en Kattenstickers van AlieXpress 15 kunstnagels Kunstnagels en Kattenstickers van AlieXpress

Zelfklevende nagels

Deze zitten ook prima en passen perfect. In het doosje zitten 24 nagels en er zit een plakstripje aan de achterkant van de nagels. die trek je eraf en opplakken maar. Er zit ook een klein vijltje in en een houten stokje voor je nagelriemen.

Kunstnagels en Kattenstickers van AlieXpress 17 kunstnagels Kunstnagels en Kattenstickers van AlieXpress

Kunstnagels en Kattenstickers van AlieXpress 19 kunstnagels Kunstnagels en Kattenstickers van AlieXpress

Katjes!

Toen ik deze kattenstickers zag was ik natuurlijk direct verkocht, zo schattig!

Kunstnagels en Kattenstickers van AlieXpress 21 kunstnagels Kunstnagels en Kattenstickers van AlieXpress

Kunstnagels en Kattenstickers van AlieXpress 23 kunstnagels Kunstnagels en Kattenstickers van AlieXpress

De nagels in het ronde doosje kosten:  €7,20 (30 stuks)

De nagels in het kartonnen doosje kosten: €3,98 (24 stuks)

De nagelplakkers kosten per 100 vellen rond de €10 (op 1 vel zitten 10 plakkers in verschillende grootte, voor je duim tot je pink)

De kattenstickers kosten: €0.84

Ik bestel ze voortaan dus bij Alie, ze zijn voor mij qua grootte perfect en wel even opletten, de rechte kant is de bovenkant van je nagel, de ronde zijde plak je bij je nagelriemen)

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
11 maanden geleden

Wat een mooi resultaat geven deze plak nagels! Fijn ook dat ze goed passen bij de vorm van jouw nagels. Dat is vaak ook nog wel lastig en zijn ze te smal of te breed en dat is toch wat lastiger bij te stellen dan de lengte. Ook de stickers vind ik erg leuk! Fijn dat Ome Ali betaalbaar is gebleven.

Rory
11 maanden geleden

Wow, dat klinkt als een fijn product dat werkt! Ik houd mijn nagels nog maar kort en afgeknipt alleen. Want met al dat gekook van mij ben ik zomaar bang dat er een nagel in het eten zou belanden, hahaha. Maar zonder gekheid. Staat je mooi. En fijn van je site Babs!

Annette
11 maanden geleden

mooi maatje niet te kort en niet te lang. Ziet er mooi uit.

chucky1012
11 maanden geleden

Zo leuk en mooi 😉

Xoxo

Ilona
Ilona
11 maanden geleden

Leuk en dan vooral die kattenstickers! Ik vijl mijn nagels altijd superkort = nog een overblijfsel van werken in de zorg en als ze nu wat langer zijn ziet het er lelijk uit. Wil niet aan dat acrylgedoe want dan moet je volgens mij toch iedere 3 á 4 weken de boel bij laten werken en buiten de kosten zou ik daar niet zo’n zin in hebben. Ga ze dus ook maar een keertje bestellen. Tot nu toe sinds Juli niks meer besteld bij oom Alie omdat ik dacht dat er heel veel kosten bovenop zouden komen maar dit valt… Lees verder »

bychristiana
11 maanden geleden

Oh deze zien er inderdaad mooi uit! Fijn ook dat ze zo goed passen.