Unboxing essence herfst/winter collectie 2021 9 essence Unboxing essence herfst/winter collectie 2021
Make-up, essence, Foundation, Lipstick, Mascara, Merken, Nagels, Oogschaduw

Unboxing essence herfst/winter collectie 2021

Ik kreeg weer een mooie box vol met make-up en huidverzorgingsproducten van essence en ditmaal besloot ik een filmpje op te nemen waarin ik mijn eerste indruk geef van de producten. Het duurde allemaal wat langer dan ik verwacht had. Maar uiteindelijk is het gelukt, al ziet het er niet zo gelikt uit zoals professionele YouTubers dat doen. (Maar het gaat om de producten, toch?) Veel kijkplezier!

Unboxing essence herfst/winter collectie 2021 11 essence Unboxing essence herfst/winter collectie 2021

Wat later dan gepland…

Eerst had ik nogal wat troubles met mijn website, of beter gezegd met de hostingpartij die zelf altijd problemen met de servers heeft. simpel gezegd, zij verkopen bandbreedte/ruimte voor een blog/bedrijf maar dan raakt hun server overbelast omdat ze het niet kunnen verwerken.

Leren bewerken van een video

Daarnaast moest ik leren hoe zo een video bewerkingsprogramma werkt, hoe ik kan knippen etc. in een video.
Wat ik dus constant fout deed was het knippen. Ik knipte constant het deel eruit wat juist niet eruit moest! Dan heb je een filmpje van 20 minuten, Babs knipt en houdt dan 5 minuten film over haha! Om gek van te worden. En dan wil ik het ook nog eens opleuken met foto’s, geluidjes, teksten in beeld en dan raak ik helemaal de weg kwijt.

Het is dus een vrij basic filmpje geworden zonder al te veel poespas. Plus genoeg versprekingen (bij nagellak zeg ik lipstick) en wie mij een beetje kent, ik flap er soms van alles uit. Net wat in mij opkomt.

Kijk daar maar doorheen, het gaat natuurlijk over de nieuwe producten van essence.

Veel kijkplezier! (p.s. inmiddels mijn haar weer geverfd. De ellende is dat de kleur wel o.k was maar hij pakt anders op grijs haar, lastig)

Mocht het geluid te zacht staan, onderin staat een tandwiel met settings en daar kan je het laten ondertitelen. Soms hilarisch om mee te lezen, het pakt niet alle woorden of je krijgt compleet andere woorden te zien)

Hier laat ik nog wat producten zien die ik in het filmpje heb laten zien.

Welk product spreekt jou het meest aan?

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
11 maanden geleden

Wat goed! En wat leuk opgenomen allemaal. Jij hebt iets gedaan waar ik steeds tegenaan hik. Video maken is geen probleem, maar dat editen? Brrrrr. Niets voor mij.

chucky1012
11 maanden geleden

Wat een leuke video 😉
Duidelijk gesproken en jij bent goed in beeld.

Xoxo

Hassanmhan
Hassanmhan
11 maanden geleden

Wat leuk is deze live video 👌🏽
Mooie items.
Dit is fijn om vaker te doen….

Xoxo

Deb
11 maanden geleden

Leuk om je weer eens live te zien Babs! Ik vind dat je het knap gedaan hebt ook zonder te editen. Ik zou er niks van bakken denk ik van video’s maken. Loop al te klooien met die Reels op Insta 😉 Mooi schilderij ben je ook weer aan het maken. Ik vind de lipstick en lippotlood je erg goed staan en de lipstick ehh nagellak haha, vind ik ook erg mooi. Mooie najaarskleur.

Annette
11 maanden geleden

De mascara uit de Lash Princess serie blijft mijn favoriet als ook de wenkbrauwgel. Verder gebruik in niet veel van dit merk – vind het toch meer geschikt voor wat jongere dames 🙂 De nagellak en lipsticks vind ik ook goed.

Ilona
Ilona
11 maanden geleden

Erg benieuwd maar kan het filmpje niet zien.

Ilona
Ilona
11 maanden geleden
Reply to  BeautyByBabs

Jazeker, leuk en goed verstaanbaar hoor. Ik gebruik vaak mascara van Essence (nu even niet door die staaroperaties) maar = Maximum definition voor Euro 2,89. Ik ga nog wel eens voor de bijl als er bij IciParis 40% korting is en heb dan het liefste de Chanel maar zelfs met korting is deze nog rond de Euro 25,00..Verder spreekt het sleeping mask mij wel aan en die roller maar dan niet zozeer voor mijn wenkbrauwen maar bovenlip mag vast ook van Essence!