shoppe ketting katjes 10 win
Artikelen, Fashion, Huisdieren, Marie en Toulouse, Reviews, Sieraden

Mijn Nieuwe Halsketting en Winactie!

Van Shoppe.nl kreeg ik een leuk voorstel om een sieraad uit te zoeken uit hun webshop. Ik ben dol op sieraden en zeker gepersonaliseerde sieraden vind ik leuk! Benieuwd wat ik heb uitgekozen? Goed nieuws… Jij maakt ook kans om een sieraad naar keuze uit te zoeken! shoppe ketting katjes

Er zijn bij Shoppe tal van mogelijkheden om je sieraad een persoonlijk tintje te geven. Een sieraad graveren met een naam, een vingerafdruk, data, of het plaatsen van een foto. Alles is tegenwoordig mogelijk om een sieraad speciaal voor jou of voor iemand anders te laten maken.

Kettingen, armbanden, aanstekers (Zippo), bedels, muntkettingen, memory lockets, ♥ liefdessloten ♥ (die je vaak ziet hangen aan bruggen om je eeuwige liefde vast te leggen) kan je voorzien van een foto of naam. Maar ook “gedenksieraden” laten graveren is een optie. Mocht je behoefte hebben om de as van je geliefde, familielid of (huis)dier dicht bij je te dragen… zelfs dat kan.

Het pakketje zag er heel vrolijk uit, kijk maar! Dus zeker leuk als je persoonlijke sieraden aan iemand wil laten versturen als verrassing!

Marie en Toulouse

Als jullie mij langer volgen weten jullie dat ik nogal dol ben op mijn 2 katten Marie en Toulouse dus leek het mij een leuk idee om hun te vereeuwigen in een sieraad.

Ik vond deze metalen katjes direct heel leuk. Hoe ze heel “kats” hun pootjes aflikken.

Ik wilde eigenlijk het liefst 2 katjes aan één ketting maar dat was niet mogelijk. Er is wel een voordeel aan dit nadeel, namelijk dat je het katje niet om de sluiting eraf kan schuiven en op zich is dat wel een pluspunt. Soms valt een bedeltje er af en dan moet je hem weer om de ketting zien te rijgen. Maar ik ga vragen of Jeroen het oogje of de sluiting van het hangertje of ketting kan verbuigen zodat ik Marie en Toulouse samen kan voegen aan één ketting.

Mijn Nieuwe Halsketting en Winactie! 7 shoppe Mijn Nieuwe Halsketting en Winactie!

Zo heb ik Marie en Toulouse altijd bij mij! De prijs van deze ketting was €14,99

Winactie!

Wat kan je winnen?

Een cadeaubon van €25 te besteden bij Shoppe

Wat moet je ervoor doen?

  • Laat in een reactie hieronder weten wat voor een soort sieraad je het liefst gaat kopen (geen link/url gebruiken!)
  • Volg shoppe op Facebook


Daarnaast zou ik het enorm waarderen (niet verplicht) als je:

  • Shoppe ook volgt op Twitter en/of Instagram
  • de winactie deelt op social media
  • je vrienden tagt om ook mee te doen

Deze winactie loop tot en met 21 september 2018. Op 22 september maak ik de winnaar bekend!

Succes!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

20 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Will
Will
4 jaren geleden

Ik heb een hele goede vriendin, waarvan de kat kort geleden is overleden.
Zij was gek op dat diertje, ze is daar erg verdrietig om.
Omdat ze alleen woont mist ze haar makkertje verschrikkelijk.
Ik weet dat ik haar heel erg blij ga maken met deze mooie ketting met de naam van haar kat.
Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin en waag graag een kansje.

Jolijn
Jolijn
4 jaren geleden

Leuke actie, ik maak graag kans! Ik zou een ketting bestellen.
Ik volg je op Facebook, twitter, instagram en bloglovin’

Jolijn
Jolijn
4 jaren geleden

Leuke actie, ik maak graag kans !
Ik volg je ook op Facebook, instagram, twitter en bloglovin’

sylvia
sylvia
4 jaren geleden

ooh wat een superleuke hanger, ik doe heel graag mee met deze leuke actie, zou heel graag een mooie armband met foto van de kids uitzoeken!

Vera
Vera
4 jaren geleden

Ik zou een armband met mijn naam willen om mezelf te blijven herinneren waar ik tot in staat ben en mijn dromen te bereiken.

Marian B
Marian B
4 jaren geleden

Leuk geworden! Als ik de gelukkige zou zijn dan ga ik voor een mooie fotoarmband.

Annette
4 jaren geleden

Wat leuk Babs deze kettingen echt persoonlijk ook!

helena
helena
4 jaren geleden

Graag zou ik ook een metalen kat ketting willen. Recent heb ik een britse korthaar gekocht en hij zooo super schattig!

Anita te Gussinklo
Anita te Gussinklo
4 jaren geleden

Leuk je kettingen, ik zou gaan voor de armband graveren.
Ik volg Shoppe nu via Twitter & Instagram

Linda Raaijmakers
Linda Raaijmakers
4 jaren geleden

Ik zou voor onze tweeling een bedelarmband bestellen zodat ik voor beiden daar steeds een bedel aan kan hangen 😀