esprit
Artikelen, Fashion, Kleding

Fashion: Mijn Winterkleding Wishlist!

Zoals jullie vast weten ben ik echt zomer type. Het enige leuke aan de winter zijn voor mij de nieuwe kerstcollecties van de cosmeticahuizen en de daarbij horende events van de PR bureau’s. En zoals ik laatst ook vertelde, de nieuwe winterkleding. Fijne winterjassen, lekkere zachte truien en kekke laarzen. Ik laat jullie zien waarin ik deze winter wel gezien wil worden!

esprit

Mooie jeans

Ik wil nog een skinny en een flared jeans aanschaffen. Een skinny jeans heb ik al, maar ik vrees dat ik een aantal kilo’s ben aangekomen dus dan zit hij weer te skinny. Ik wil hem ditmaal in het zwart.

skinny jeans

De skinny dames jeans van Esprit vind ik altijd een fijne pasvorm hebben. Een goede stretch en high-waisted model vind ik het meest comfortabel zitten. Leuk detail: Deze jeans is deels vervaardigd van gerecycled materiaal!

Ik ben ook altijd dol gebleven op jeans met wijde pijpen en gelukkig zijn ze er nog steeds! De flared jeans had in de jaren zeventig een grote populariteit en kreeg in de jaren negentig een revival. Terecht!

Deze modellen zorgen er voor dat je heupen slanker lijken en dat vind ik natuurlijk helemaal prima. En in tegenstelling tot skinny jeans kan ik onder flared jeans makkelijker mijn laarzen aantrekken. Tenzij je je laarzen over je broek draagt, maar dan moet de schacht van de laars weer niet te nauw zitten…

Dark denim met hoogwaardig biologisch katoen en comfortabele stretch: ♥

bootcut/ flared/wijd

Een leuke blouse en trui…

Wist je dat een wijde top het mooist staat op een skinny jeans en een strakker model op een wijde jeans? Zo krijg je mer balans in je outfit.

Deze gelaagde top van chiffon vind ik top! De kleur, de wijde trompetmouwen… Ik zie mij daar wel in rondlopen.

wijde blouse

Katoenen trenchcoat met ribboorden

En deze jas! Die heb ik direct in mijn winkelmandje gedaan! Al denk ik dat ik hem eerst ga passen in de stad. Wat is ie leuk! Ik heb al een gewatteerde jas voor de heel koude dagen, deze is mooi in de herfst en tijdens de milde winterdagen. Is het geen plaatje?

trenchoat esprit

 

En dan eronder natuurlijk een paar leuke enkellaarsjes, een mooie herfst of winterjas plus sjaal en dan is het plaatje compleet.

Handig!

Wat ik heel handig vind op de pagina van Esprit: als je bij een kledingstuk op de pagina naar beneden scrolt dan zie je voor dat item direct ideeën waarmee je het kan combineren. Zoals hieronder deze kledingstukken die super goed matchen met de flared jeans.

combinatie esprit

 

Maar ook hoe een kledingstuk valt, zoals bij een broek de binnenbeenlengte, beenopening, de dikte van het materiaal en bij ieder kledingstuk meer informatie over het materiaal en een wasvoorschrift. Bij de blouses en tops staan onder andere ook de ruglengte en de mouwlengte. Zo kan je de juiste keuze maken en je kleding perfect onderhouden om er jarenlang plezier van te hebben!

Wat staat op jouw verlanglijst voor deze winter? 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Charel
3 jaren geleden

Die trenchcoat is helemaal geweldig! Ook echt mijn stijl!

Deb
3 jaren geleden

Mooie items heb je uitgekozen! Ik slaag ook altijd bij (de webshop van) Esprit. Ze hebben voor mij een goede pasvorm. Ik vind de trenchcoat erg mooi, heb er ook een van Esprit en die is na jaren van trouwe dienst nog steeds mooi. Op mijn wishlist voor het najaar staan een paar mooie enkellaarsjes en misschien een nieuwe jurk en blazer. Een donkerblauwe skinny jeans stond er ook op, die vond ik van Desigual op vakantie voor een prikkie.

Anna Gerrie
3 jaren geleden

Ik heb nog warme truien op mijn lijst staan 🙂

Annette
3 jaren geleden

Ik vind trenchcoats superleuk maar vind ze me totaal niet staan jammer de pammer 🙂 maar beter voor het budget haha (alsof ik het dan niet ergens anders aan uit geef)

chucky1012
chucky1012
3 jaren geleden

Prachtge items heb jij op jouw wishlist staan!
Laat ik nu net in jouw favoriete webshop aan het kijken zijn….
Het is mijn favoriete merk.
Goede zeer overzichtelijke webshop.
Alles is goed en zeer duidelijk uitgelegd.
Maar toch ga ik liever naar de winkel.

Xoxo

Rory
3 jaren geleden

Ik heb teveel kleding heel eerlijk gezegd. Tijdens de Gran Canaria-vakantie is er weer een paar sandaaltjes, tuniek en een flared (zomer)broek bijgekomen. Eenmaal thuis zag ik het tuniekje wat ik tweedehands gekocht had via een hele leuke FB-groep op de mat liggen. Dus ik mag eigenlijk even niets meer. Dat ik gisteren een gat in mijn skinny jeans heb getrokken (zegt wel iets over de kwaliteit) is misschien wel aanleiding om een nieuwe low rise skinny jeans aan te schaffen. Maar het is een soort van gebleekte en lichte kleur. Dus eigenlijk meer voor de zomer…

bychristiana
3 jaren geleden

Ik vind de skinny jeans en de trenchcoat ook wel echte musthaves. Oh wacht, ik héb ze beiden ook al in de kast hangen;-)