beautybybabs in de media
Artikelen, Babs in de media

beautybybabs in de Media- Deel 3

Mijn laatste “beautybybabs in de media” was in januari, dus hoog tijd voor deel 3. Ik heb weer social media berichten verzameld waar beautybybabs vermeld is en kans bestaat dat jouw naam/bedrijf er ook tussen staat. Kijk maar mee!

beautybybabs in de media

beautybybabs in de media by Lenka Horavova/ Shutterstock

Kittenpakket

Ik mocht 2 kitten pakketten verloten en Amy van Jouvence heeft een filmpje van het unboxing ritueel van het pakket gemaakt. Bengel en Boefje zitten lekker te smullen. Dat vind ik echt heerlijk om te zien. Schattige, blije, kleine winnaars!

beautybybabs in de Media- Deel 3 7 media beautybybabs in de Media- Deel 3

 

Beautilina

Beautilina had ook mijn post gedeeld, hartstikke leuk natuurlijk! Je kan Beautilina gewoon bij je thuis laten komen als je geen zin hebt om de deur uit te gaan. Een manicure of pedicure aan huis, ideaal nu het weer zo omslaat.

beautilina

Esthetic Health

Esthetic Health deelde mijn review over de Body Blur van Vita Liberata. De zon is weg, maar gelukkig hebben we Vita Liberata!

vita liberata

Ook via hen testte ik het Black Luster mask, wat een fijn en bijzonder magnetisch masker!

black luster mask

 

Viata

Viata online deelde mijn artikel over Remescar. Echt ideaal om je wallen tijdelijk onzichtbaar te maken!

viata

anti wallen

 

Utsukusy

Bloggers zijn heel blij met de producten van Utsukusy. De producten zijn hartstikke goed, en samenwerken met Utsukusy is een feestje voor bloggers!

The Body Shop

Hoe leuk is het als The Body Shop België je tweet retweet?

the body shop belgie

Bedenk mij dat wij de laatste tijd af en toe naar Duitsland gaan, maar eigenlijk wil ik België ook weer eens bezoeken! Leuke tips welke stad een aanrader is?

Skyn Iceland was ook happy met mijn review…

beautybybabs in de Media- Deel 3 15 media beautybybabs in de Media- Deel 3

Dr Pierre Ricaud

Wat aardig dat zij mij vroegen of zij deze foto mochten delen! Wel bizar, het Franse bedrijf schrijft in het Duits?Misschien is Duits makkelijker te begrijpen…

beautybybabs in de Media- Deel 3 17 media beautybybabs in de Media- Deel 3

 

Interview

Ik werd door yaraloveshealthy geïnterviewd voor haar item “Meet the blogger”

Leuke vragen, altijd een uitdaging om ze te beantwoorden!

interview yara

Dr. Pierre Ricaud

ricaud

En natuurlijk trots dat zij mij vroegen of zij deze foto op hun website mogen zetten!

Beauty center Tiel

Een bijzondere beautybehandeling met de OxyGeneo & Tripollar , dicht bij huis ditmaal!

beautybybabs in de Media- Deel 3 21 media beautybybabs in de Media- Deel 3

Miss Sentinelli

Dit vind ik onwijs lief dat Astrid dat spontaan deelt. Natuurlijk delen bedrijven artikelen voor hun eigen promotie, maar dit is natuurlijk onbaatzuchtig. Dank!

miss sentinelli

En je kan je altijd nog opgeven om een gastblog te schrijven!

ECOsyle kittenpakket

kitten

De winnaars hebben hun prijzen ontvangen en hun kittens? “Miauw- Purrrrrblij”

Universkin

Op de website van FYEO Medical/Universkin vond ik deze vermelding. Op maat gemaakte huidverzorging wordt steeds populairder, wat natuurlijk niet vreemd is. Iedere huid heeft andere behoeften en dat wisselt ook per leeftijd, seizoen, interne en externe factoren.Interview 2

Linkedin

Dit heeft natuurlijk niets met beautybybabs te maken, maar ik wilde het toch met jullie delen. Op Linkedin zit een groep IC verpleegkundigen die mijn verhaal over mijn verblijf op de Intensive care hadden gespot. Voor hen zijn de ervaringen van patiënten op de IC heel belangrijk om zo beter te begrijpen wat er in patiënten omgaat zodat ze beter de zorg kunnen afstemmen.

IC

Fillers

essential aesthetics

fillers

In mei kreeg ik fillers omdat ik meegedaan had aan een winactie. Mijn afhangende mondhoeken werden aangepakt en het resultaat was perfect! Zo een kleine ingreep met een groots resultaat!

 

Dat waren ze! Alle bedrijven/ mensen bedankt voor het delen!

Zie jij jezelf wel eens terug in de media?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
bychristiana
3 jaren geleden

Wat een mooi overzicht! Om heel trots op te zijn, lijkt mij! Als beautyblogger kun je toch eigenlijk geen mooier compliment krijgen dan dat bedrijven / merken zo blij zijn met jouw artikel dat ze dat weer bij hun achterban onder de aandacht brengen!

Annette
3 jaren geleden

Leuk, ik denk dat Dr. Pierre gewoon denkt dat wij allemaal Duits spreken of Dutch lijkt te veel op Deutsch dat kan ook natuurlijk haha. Mooi overzicht Babs.

Deb
3 jaren geleden

Wat een leuke en mooie vermeldingen weer Babs! Goed ook dat je verhaal over de IC op LinkedIN is ontdekt, kunnen ze hun voordeel mee doen en hebben ze (als ik het me goed herinner jou ook nog over gecontact).

Rory
3 jaren geleden

Wat goed dat je dit doet! En wat jammer dat ik al dit soort dingen met name ‘heb laten gaan’. Zo weinig tijd en daardoor parkeer ik het even, waardoor ik het weer vergeet. Zonde, want het is leuk om terug te zien op deze manier. Het mooist vind ik de reactie op LinkedIn. Heel bijzonder en waardevol en daardoor weer heel dierbaar.

Wendy
Wendy
3 jaren geleden

Wat leuk allemaal. En leuk dat ze jouw eigengemaakte foto willen delen.👍. Dit is toch wel een groot compliment voor jouw.👍💋

chucky1012
chucky1012
3 jaren geleden

Het waren mooie en fijne artikelen om te lezen!

Happy Friday Xoxo