keek op de week 3
Artikelen, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 3- Tompoucen, 10YearChallenge en een Filmtip!

Hallo KeeKers! Deze week weer een “normale” KeeK op de WeeK, eindelijk na al die strubbelingen van de vorige twee weken. Hou je van een lekkere tompouce? Dan moet je zeker verder lezen! Ook heb ik deze week een keigoede film tip en laat ik zien hoe de “poort”er nu uit ziet.

keek op de week 3

Rainbow cake by sarsmis/ Shutterstock

Deze week heb ik de allerrrrrlekkerste tompouce ooit gegeten! Tom nam ze mee van een banketbakker uit Culemborg en man, wat waren ze lekker! (ik heb er 2 opgegeten). Laatst hadden wij van die diepvries dingen van de LIDL en hoewel ik niet van verspilling houd, deze gingen na een paar happen linea recta de prullenbak in. Zo smerig vond ik ze. Ze smaakten artificial (kunstmatig), de gele room had geen smaak, behalve dat het zoet was. Het was meer zo een maizena-papje met gele kleurstof….Ook de tompoucen van de Hema kunnen niet tippen aan deze uit Culemborg en die vond ik toch altijd best redelijk.

tompouce

Het bladerdeeg was ook lekker krokant, als je je vork erin zette hoorde je het gewoon knisperen. Mooie dunne laagjes bladerdeeg, echt goddelijk lekker! Jullie snappen het wel, als ik iets van gebak nodig heb, dan voortaan naar Culemborg!

Werk aan de poort

Eindelijk rust achter bij ons huis! De boel is platgemaakt en nu moeten de nieuwe plantjes in onze “extended tuin”gaan groeien. Ik vind het er wel mooi uitzien, het is nu een stuk lichter en ruimtelijker.

Film

Ik had jullie al verteld dat ik tijdens mijn griep periode heel veel series en films heb gekeken. Onder andere de mega spannende film “Bird Box” met Sandra Bullock.

Iets engs en buitenaards komt uit de lucht vallen en als je je ogen niet sluit dan word je compleet gestoord. Er breekt paniek uit en mensen plegen spontaan zelfmoord… Je mag eigenlijk nooit meer je ogen openen wil je het overleven.

Het verhaal

Sandra Bullock probeert samen met haar 2 kleine kindjes deze horror te overleven en vlucht weg uit de stad. De enige manier om het te overleven is om zichzelf en haar 2 kinderen te blinddoeken, dus alles moet op de tast en gehoor gedaan worden.

Och, die kindjes…! Wat speelden zij hun rol goed en wat was het akelig spannend! Je zit, althans ik, helemaal van het begin tot eind aan de buis gekluisterd. Later hoorde ik dat mensen zelf geblinddoekt video’s gingen maken alsof het een echte challenge was. Levensgevaarlijke situaties leverde dat op. Laat een film gewoon een film zijn en breng je kinderen niet in gevaar…

#10yearchallenge

Een veel leukere challenge vind ik de #10yearchallenge die je nu overal ziet. Je plaatst een foto van jezelf van pakweg 10 jaar geleden en eentje van nu. Het valt mij op dat iedereen er nu veel jonger uitziet! Wat grappig is dat eigenlijk. Is dat het kapsel, andere wenkbrauwen?

Ik pakte een foto waarop je goed kan zien dat ik nog geen ooglidcorrectie had gehad en jeetje, wat een trieste blik heb ik daar! Mijn haarkleur is mooi, maar zo een kort kapsel… Ik laat het voorlopig maar lekker lang.

10 year challenge

 

Dat was het weer voor deze week, fijne zondag!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
3 jaren geleden

Die tompouce ziet er goddelijk uit!Daar zou ik er nu wel een van lusten hihi. Ik ben zaterdag toevallig in Culemborg, maar pas in de avond.. zo jammer! Anders had ik het adres even aan je gevraagd. Wat fijn dat de rust is terug gekeerd achter je huis en fijn dat het zo lekker is opgeknapt. De film met Sandra Bullock wil ik zeker zien, goede actrice vind ik dat, heb er al heel veel goeie verhalen over gehoord!

chucky1012
3 jaren geleden

Heel fijn om te lezen dat het nu veel beter met jou gaat…..
Leuke challenge 😉

Xoxo

Rory
3 jaren geleden

Volgens mij is het toch niet helemaal mijn film. Mijn vriendin, die graag kijkt naar zombie-films (Walking Dead en dat soort werk) vertelde mij dat in ieder geval. Ik houd het nu even bij ‘You’ (spannend genoeg voor mij) nadat we ‘Travellers’ hebben afgekeken. Ik ben nog steeds weg van de serie ‘Peaky Blinders’ dus bijna niets kan daaraan tippen. Films kijk ik eigenlijk bijna niet meer. Alleen nog maar series.

bychristiana
3 jaren geleden

Ik heb Bird box laatst ook zitten kijken. Erg mooi en indrukwekkend inderdaad. Ik hoorde dat er veel negatieve reacties op het eind waren gekomen, maar ik vond het einde juist HEEL erg mooi! Bizar weer hoor, dat mensen zelf geblinddoekt filmpjes gaan maken. WHY….denk ik dan?

Mariska
3 jaren geleden

Ik vind die 10 year challenge ook wel leuk om te zien inderdaad bij anderen 🙂 Zelf heb ik er niet aan meegedaan. Toevallig heb ik vandaag lekker 2 tompoucen gegeten, gewoon van de supermarkt en vond ik prima 🙂

Tessa
3 jaren geleden

Ik krijg nu ook gelijk trek in een tompoes! Mooie foto’s heb je geplaatst

Irene
3 jaren geleden

Wat fijn dat het beter gaat met je Babs. Wat zag je er anders uit op die foto 10 jaar geleden! Ik kende die challenge niet, misschien moet ik ook eens meedoen. Die film lijkt me heel eng. Ik kan altijd slecht slapen na enge films. Dus daarom kijk ik eigenlijk nooit enge films.

Annette
3 jaren geleden

Ik heb veel gehoord over die film maar is niets voor mij denk ik, ik lees graag thrillers maar ernaar kijken haha nee dat trek ik echt niet. Ik vind de hema tompouce altijd wel lekker vooral omdat de pudding zo lekker dik is, zo zie je maar weer dat smaken verschillen. Fijne zondag Babs!