keek op de week 11 2018
Artikelen, Keek op de Week

KeeK op de WeeK 11- Zoete Katjes, Zoete Hapjes, Springvloed in Zweden en meer van de Dr.

Hi lieve KeeKer vrienden! Ik heb nog een foto gemaakt van mijn “nieuwe” Dr. Organic stash, van zoete gebakjes en zoete katjes, … Enne… kennen jullie Pixi Beauty?

keek op de week 11 2018

Foto: Shutterstock

Event Pixi Beauty

Ik had deze week een onwijs leuk event van Pixi Beauty bij Babassu Amsterdam. Amanda Bell, make-up artist voor Pixi was aanwezig om alles te vertellen over dit van origine Zweedse merk (leuk, toevallig kijken wij naar Zweedse thrillers momenteel!). Ik heb genoeg leuke foto’s kunnen maken, al kon ik eerlijk gezegd niet alles goed verstaan wat Amanda vertelde. (2 dames stonden voor mij af en toe gezellig te kletsen met elkaar en dat leid nogal af. Niet de dames rechts op de foto, hoor!)

pixi

Van Pixi kende ik alleen de Glow Tonic en die vond ik al zo goed!

Ik heb een mooie goodiebag meegekregen en de make-up… Wat een sparkling sensations, pigmentatie en shimmer, echt super mooi!

Toen ik wegliep zag ik plots een schaal staan met lekkernijen. Snel even wat gepakt voor “on the road.” Wat was dit voor een zoete zaligheid? Iets met dadel of amandelspijs? Wat stom van mij, ik had eigenlijk even terug moeten gaan om te vragen waar ze die gekocht hadden.

zoete koek

Gebak, ijs en macarons

Deze week kwam Tom wel met heel lekkere hapjes thuis. Oké, alles was niet meer helemaal heel overgekomen, maar dat maakt niet dat het minder smaakt. Linksonder zie je mandarijnen ijs, die was al heerlijk! (de rest peuzel ik zo op…)

macarons

 

Pakketje

Deze week kreeg ik zo een lieve verassing! Een spontaan cadeautje van een vaste lezeres van beautybybabs. Zo attent dat zij aan mij dacht. Thanks lieve Gonny!

KeeK op de WeeK 11- Zoete Katjes, Zoete Hapjes, Springvloed in Zweden en meer van de Dr. 10 zoete KeeK op de WeeK 11- Zoete Katjes, Zoete Hapjes, Springvloed in Zweden en meer van de Dr.

 

Event Dr. Organic

In mijn verslag van het event schreef ik dat wij aan het eind mochten meenemen wat wij graag wilden hebben/testen.

goodiebag

Aardig wat, hè? (ik heb niet alles op de foto staan, typisch ik weer)

 

Serie: Springfloden

Op het strand van Nordkoster wordt bij vollemaan een gruwelijke moord gepleegd op een jonge vrouw. Rechercheur Tom Stilton heeft amper aanknopingspunten. Niet alleen is de identiteit van het slachtoffer onbekend, ook lijkt er geen motief te zijn en is er geen spoor van de dader. Uiteindelijk blijft de zaak onopgelost. Stilton is er zo door aangedaan dat hij volledig instort.

Drieëntwintig jaar later schrikt een reeks brute moorden op daklozen de inwoners van Stockholm op. De slachtoffers worden zodanig mishandeld dat ze aan hun verwondingen overlijden. De aanvallen worden gefilmd en de beelden worden op YouTube geplaatst. Olivia Rönning zit in haar tweede jaar van de politieopleiding, een studiekeuze die wellicht geïnspireerd is door haar vader, wijlen inspecteur Arne Rönning. Voor haar studie moet Olivia een onopgeloste zaak bestuderen uit de politiearchieven. Olivia kiest de strandmoord van 1987, begint te graven en zit algauw tot haar nek in de zaak. Maar om verder te komen, moet ze Tom Stilton vinden. Die lijkt echter van de aardbodem verdwenen… Bron: Mijnserie.nl

Goede serie! Ik had geen idee wie de dader was tot aan de laatste afleveringen. Toch vond ik de ontknoping best raar, ik verwachtte totaal iets anders..

Zoete katjes

En meer zoete plaatjes, kijk eens hoe lief!

marie

marie en toulouse

Tot de volgende KeeK!

Ken jij Pixi Beauty ook?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Sonja
3 jaren geleden

Leuk dat je er ook was… alleen niet zo’n flatteuze foto van mij. 😅

Deb
3 jaren geleden

Pixi ken ik van naam, maar heb nog geen ervaring met hun producten. Ben heel benieuwd, heb er goede verhalen over gehoord. De serie klinkt goed. Ga het hier ook eens in de groep gooien, was van de week nog aan het kijken voor een nieuwe serie en deze lijkt me wel wat. Leuke foto van de katjes!!

Vanessa
3 jaren geleden

Wat een leuke events! Ik kende Pixi Beauty nog niet. Bedankt voor de tip van Springfloden. Ik ben altijd wel op zoek naar nieuwe spannende series.

Rory
3 jaren geleden

Springvloed! Jaaaa, dat is zooooooo’n goede serie. Goede keuze! Wij hebben bijna alles van Lumiére gezien. Aanrader.

Karin
3 jaren geleden

haha, toen ik zoete katjes in de titel las, dacht ik dat het over mijn favoriete dropjes ging 🙂 Kan je zien waar mijn gedachten zitten. Die van jou zijn in ieder geval beter voor de lijn en veel mooier!

Annette
3 jaren geleden

Ik heb eerst de boeken gelezen van Bjorlind en inderdaad vorig jaar de serie gekeken. Er zijn inmiddels al 3 boeken en ik zit met smart op de volgende te wachten. Geniet van je zondag!

chucky1012
chucky1012
3 jaren geleden

Leuke en fijne week had je 😉
Goed om een terugblik te zien.

Xoxo

Hennie
3 jaren geleden

Ik ken Pixi van de styletonebox. Leuk dat het in NL nu ook makkelijker te verkrijgen is. Je hebt geen woord overdreven over je kijktip van deze week, want ik heb Springfloden gelijk doorgeroepen naar de man!

Jolanda
3 jaren geleden

Wat een leuke events!! Pixi kende ik nog helemaal niet.