award bbloggers
Artikelen, Babs in de media

De Derde plek veroverd bij de Beauty Bloggers Award 2018!

Iedereen bedankt die op mij gestemd heeft! Ik ben behoorlijk trots met mijn derde plaats! En natuurlijk de dames die op de eerste en tweede plaats staan ook van harte!

Het is toch ook een beetje een schouderklopje dat je goed bezig bent met je hobby en dat geeft de mens weer moed. Toen zij mij mailden dat ik genomineerd was vond ik het al een eer, daar er heel wat bekendere beauty bloggers tussen staan. Dat schouderklopje kan ik nu zeker gebruiken met die vervelende griep waar ik nu zo een maand zoet mee ben. Het gaat beter maar man, man, wat ben ik snel moe…

Ik hoop dat jullie deze rotgriep niet oppikken want ik ben er nog behoorlijk beroerd van. Het bloggen gaat momenteel heel moeizaam en mijzelf aankleden en opmaken voor productfoto’s (kleding) vind ik helemaal een crime… Laten we er maar van uitgaan dat ik over een tijdje gewoon weer de “oude Babs” ben.

En… Binnenkort valt een van jullie ook in de prijzen!

Om mijn lezers te bedanken gaat er deze week nog een toffe winactie uit. Leuk dat ik de derde plek veroverd heb, maar daar hebben jullie natuurlijk helemaal niets aan, haha! En over exact een maand ben ik jarig. Goed excuus dus voor een leuke winactie!

Nogmaals super bedankt lieve mensen die op mij gestemd hebben! En niet te vergeten de organisator Mr.Kortingscode.nl!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
3 jaren geleden

Waauw, proficiat! Derde plaats is echt al heel mooi, verdiend!

Wendy
Wendy
3 jaren geleden

Eerst genomuneerd worden en dan derde worden is een super prestatie 🎉🎉🎉🎉🎉🎈👍😘💋. Hierdoor voel je je nu al een beetje harig. Of niet. Geniet van alle eer en lof.

Evelien
3 jaren geleden

Gefeliciteerd, wat supertof zeg! Het is je enorm gegund <3 En heel veel beterschap, ik duim echt dat je je snel beter voelt lieve Babs!

Deb
3 jaren geleden

Wat ontzettend goed, kun je trots op zijn!! Hele mooie opsteker. Gefeliciteerd lieve Babs!

Annette
3 jaren geleden

Tof hoor Babs!

Irene
3 jaren geleden

Wauw wat tof! Gefeliciteerd 🎉 ik heb regelmatig op die site gekeken hoe jij ervoor stond, want ik gunde je het heel erg! Hopelijk ben je snel weer de “oude” Babs!

Tessa
3 jaren geleden

Gefeliciteerd! Je hebt het verdient! Via deze wedstrijd heb ik je blog gevonden en daar ben ik heel blij mee. Met veel plezier lees ik je blogs

Jouvence
3 jaren geleden

Gefeliciteerd! En beterschap, hopelijk knap je gauw op. x

Rory
3 jaren geleden

Gefeliciteerd en wat fijn! Ik hoop dat dit je een beetje opvrolijkt want wat naar om zo te blijven kwakkelen. En zo lang. Rustig aan doen hoor. Stap voor stap alles oppakken. Beter worden staat op nummer 1. Liefs!

Anita te Gussinklo
Anita te Gussinklo
3 jaren geleden

Gefeliciteerd Babs, het is je gegund.
Ik had ook op je gestemd.
In het artikel mis ik wie 1 & 2 zijn geworden.
Enne Beterschap