Cien Cellular Beauty 10
Artikelen, Huidverzorging, Keek op de Week, Win!

KeeK op de WeeK 2- Win de complete lijn van Cien Cellular Beauty! (Dupe van La Prairie)

Hi lieve KeeKers! Ik heb deze week niets interessants gedaan, zoals jullie weten ben ik herstellende van de griep en longontsteking. Gisteren ben ik voor het eerst even naar de winkels gelopen en wat heerlijk is het om weer buiten te zijn! Het leukste nieuws deze week was dat ik derde ben geworden bij de beauty bloggers awards en om dat te vieren ga ik wat moois verloten! In deze KeeK dus een toffe winactie!

Cien Cellular Beauty 10

Nog wil ik bij deze iedereen bedanken voor de leuke reacties die ik kreeg! Ik vind het vaak moeilijk om te reageren op al die reacties, het wordt anders zo een rijtje “bedankt” en “heel erg bedankt” en dat kan je zowat knippen en plakken. Bij deze dus iedereen bedankt voor de lieve en hartelijke reacties!

award bbloggers

 

Win het serum, oogcrème, de dag en nachtcrème van Cien!

Toen de LIDL eindelijk (weer) die wondercrèmes in de winkel had liggen was ik, of beter gezegd Jeroen, er snel bij om het te kopen. Het leuke was dat hij met 2 setjes thuiskwam! Voor mij om te gebruiken of om weg te geven bij een winactie. Good thinking dus!

Ik heb mijn eigen “setje” al bijna opgemaakt en ik ben absoluut te spreken over deze dupe van La Prairie! Mijn huid ziet er gewoon hartstikke mooi uit en voelt vooral steviger aan. En dat voor zo een budget prijs! Ik vind het topspul, echt!

Wat moet je doen om de volledige lijn van Cien Cellular te winnen?

Cien Cellulair Beauty 10

  • Laat een reactie achter dat je meedoet met de winactie. (onder deze post!) en beantwoord de vraag: Wat voor speciaals/ welk bijzonder ingrediënt zit er in deze lijn van Cien Cellular Beauty? (klik op de link)
  • Tag je vriend(en) op  Facebook en deel deze winactie. (mag op Facebook of via Twitter)

Dat is het!

Op 11 februari maak ik de winnaar bekend, dan ben ik ook nog eens jarig. Feestdag voor mij, en hopelijk ook een feestdag voor jou!

Cien Cellulair Beauty

Succes!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

19 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Sophie
Sophie
3 jaren geleden

Het antwoord is Myramaze. Ik wilde iets uit deze lijn kopen maar alles was al uitverkocht. Dus ik ga heel hard duimen voor deze mooie prijs! En veel beterschap natuurlijk!

Wilma van 't Hof
Wilma van 't Hof
3 jaren geleden

Ik doe heel graag mee. Dat perzikzachtje huidje wil ik wel hebben.
Mijn antwoord op de vraag is: In de crèmes van Cien zit Myramaze.

m chen
m chen
3 jaren geleden

Ik doe mee, antwoord: myramaze!

Jolijn
Jolijn
3 jaren geleden

Fijn dat het beter gaat!
Ik maak graag kans op deze mooie prijs.

Claudette
Claudette
3 jaren geleden

Hoi, het antwoord is Myramaze. Ik had alleen het serum gekocht om te proberen met de gedachte om dan later de rest te kopen. Nu je raadt het al. Serum beviel goed, maar helaas rest was hier al uitverkocht! Dus waag graag een kans want anders moet ik wachten tot volgend jaar!

Marian zw
Marian zw
3 jaren geleden

Deze staat nog bovenaan mijn lijsjtje om eens te proberen, het antwoord is Myramaze. Heerlijk he, als je dan na lange tijd weer buiten bent….hallo wereld ik ben er weer!

Monique
Monique
3 jaren geleden

Hi Babs,

Gefeliciteerd met deze mooie plek en wat een erkenning! Het antwoord is Myramaze. Ik ben gebruiker geweest van La Prairie en enthousiast over de resultaten. Ik was net te laat bij de Lidl, want mijn nieuwsgierigheid was gewekt voor zo’n kleine prijs in vergelijking tot La Prairie. Wellicht altijd te veel betaald…? Daarom probeer ik het graag uit! 🙂 Fijne dag en snel herstel! 🙂

anita kempenaers
anita kempenaers
3 jaren geleden

eerst en vooral gefeliciteerd met je derde prijs bij de beaauty bloggers award, en nog veel beterschap,
doe graag mee voor dit heerlijk setje
het antwooord is myramaze

Deb
3 jaren geleden

Super tof dat je de 3e plaats hebt bemachtigd bij de Beauty Bloggers Awards. Hele mooie prijs en dik verdiend als je het mij vraagt. Uit het lijstje winnaars ben jij verreweg mijn favoriet! Je winactie moet ik noodgedwongen overslaan omdat er wat ingrediënten in de producten zitten waar mijn huid niet goed tegen kan (wat een watje ben ik toch he haha). Dus succes aan alle deelneemsters!

Jacqueline
Jacqueline
3 jaren geleden

Gefeliciteerd met de Blogger Award. Het antwoord is Myramaze. Ik wil graag deze lijn winnen voor mijn droge huid.
Beterschap Babs!