Nieuw! Vedax Heemst Keelsiroop 9 vedax Nieuw! Vedax Heemst Keelsiroop
Artikelen, Gezondheid, Lifestyle

Nieuw! Vedax Heemst Keelsiroop

Verzachting bij hoest en keelkriebels dankzij 100% natuurkracht van de Heemstwortel. De seizoenen van hoest en verkoudheid zijn weer actueel. Wie dan last heeft van de keel of keelkriebels door bijvoorbeeld luchtwegirritaties, vindt in de schatten van Moeder Natuur bijzondere verzachtende ingrediënten die dit kunnen helpen verlichten. De nieuwe 100% plantaardige Vedax Heemst Keelsiroop op basis van o.a. Heemstwortel en honing zorgt hierbij voor een verzachtende én weldadige invloed op de luchtwegen tijdens de herfst en winter.

Nieuw! Vedax Heemst Keelsiroop 11 vedax Nieuw! Vedax Heemst Keelsiroop

Heemst (Althaea officinalis) is een sterke, zeer oude plant uit de zogeheten kaasjeskruidfamilie. Deze plant heeft zachtroze bloesems en een stevige, houtige wortel met bijzondere medicinale eigenschappen. In de Middeleeuwen kregen jonge kinderen met wisselende tandjes een stukje wortel van de Heemstplant om op te kauwen tegen ontstoken tandvlees. Daar komt ook de naam ´tandwortel´ vandaan.

Heemst bij keelkriebels, hoe werkt dat?

Al in de 9e eeuw vóór Christus gebruikten de oude Grieken de Heemstwortel bij hoest en keelkriebels. De wortel van Heemst heeft van nature veel verzachtende slijmstoffen, die vooral bestaan uit polysachariden. Deze nemen water op en vormen vervolgens een beschermende slijmlaag in de keel met een weldadig verzachtende invloed. Daardoor wordt de keel minder geprikkeld en neemt de kans op die irritante droge kriebelhoest af.

Unieke tweevoudige werking

De Heemstwortel heeft een unieke tweevoudige werking. De slijmstoffen van deze heilzame plant leggen namelijk ook een natuurlijk beschermlaagje in de darmen. Een belangrijke grote zenuw die verbonden is met zowel de darmen als de longen, te weten de nervus vagus, geeft dan minder prikkels af, waardoor je ook minder gaat hoesten. Dus de slijmstoffen van de Heemstwortel kalmeren de darmen en de darmen kalmeren op hun beurt weer de longen.

Breed inzetbaar in de koude maanden van het jaar

Voor wie in de komende kille maanden last heeft van een droge kriebelhoest, kan de natuurlijke Heemstwortel dus effectief helpen. Deze eeuwenoude schat van de natuur wordt met succes ingezet bij bronchitis, hoest, droge hoest, kinkhoest, rokershoest, prikkelhoest, kriebelhoest en heesheid. Heemst is met name te koop in de vorm van hoestsiropen. Van belang is om een siroop te kiezen op basis van de Heemstwortel, omdat deze vorm qua werkstof vele malen krachtiger is dan het Heemst-extract uit de bladeren.

Nieuw! Vedax Heemst Keelsiroop 13 vedax Nieuw! Vedax Heemst Keelsiroop

 Vedax Heemst Keelsiroop is een schoolvoorbeeld van een natuurlijk middel dat de gezondheid effectief kan ondersteunen. Deze Heemst Keelsiroop is ontwikkeld op basis van uitsluitend zuivere en plantaardige extracten en is volledig vrij van chemische additieven. Naast de hoge dosering Heemstwortel extract (700 mg Heemstwortel per dagdosering) zijn aanvullend nog natuurlijke ingrediënten toegevoegd die de verzachtende werking van de Heemstwortel versterken, zoals appelconcentraat en zuivere bijenhoning.

Distributie, adviesverkoopprijzen en meer informatie:

De Heemst Keelsiroop van Vedax wordt gedistribueerd door VEDAX International B.V. uit Deventer.

Advies verkoopprijs:

  • Vedax Heemst Keelsiroop € 11,95/200 ml.

Dit nieuwe product is verkrijgbaar vanaf heden bij diverse drogisterijen en via: www.vedax.nl

Wat interessant om nu te weten dat de keelsiroop eerst je darmen kalmeert en daarna je longen! Zo zie je maar weer hoe belangrijk je darmen zijn.

Ik koop iedere winter wel iets van een hoestdrankje, om mijn keel te verzachten, tegen een droge hoest of een slijmoplosser. Jij ook?

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
1 jaar geleden

Gelukkig heb ik nog geen last van mijn keel maar zodra dat het geval is ga ik hiervoor kijken. Je wordt, helemaal nu, aangekeken als je al een beetje kucht dus ik zou het gelijk de kop indrukken. Grappig dat het key ingrediënt destijds door de Grieken al werd gebruikt, dat moet wat zeggen 😉

bychristiana
1 jaar geleden

Wij hebben het ook altijd wel in huis, ik vind dat het altijd wel iets verzachtend werkt bij keelpijn. Wij moesten trouwens een tijdje geleden hoestsiroop voor Sketch halen bij de dierenarts, die kostte gewoon meer dan twintig euro! Vraag me nog steeds af wat daar nu precies in zat. Gelukkig vond ze het wel lekker om een lepeltje met die siroop af te likken;-)