collage oriflame featherlight
Artikelen, Lipstick, Make-up, Merken, Oogschaduw, Oriflame, Reviews

Review- Oriflame Featherlight Collectie-Lipsticks and Eyeshadows

Wat een mooi pakket ontving ik weer van Oriflame! Toen de postbode het mij overhandigde had ik geen idee wat het was, het woog ook helemaal niets. Echt zo licht als een veertje. En dat is niet vreemd als wij het hebben over de Featherlight Collectie van Oriflame. Lipsticks en prachtige shimmery eyeshadows zullen jullie te zien krijgen in deze blogpost. Kijken jullie mee?

collage oriflame featherlight

 

 

In het pakket zaten 8 lipsticks en 5 potjes met oogschaduw. Genoeg te doen, hier ben ik wel even zoet mee. Oriflame heeft mij nooit teleurgesteld. Het is geen merk dat je in de winkel kan kopen, wat ik nog steeds jammer vind. Of zal ik Oriflame adviseuse worden? Voorlopig hou ik het bij mijn blog, Zo kan ik jullie ook laten zien wat Oriflame nu weer voor moois op de markt heeft gebracht!

Oriflame The ONE Loose Eye Shadow

Benadruk moeiteloos en subtiel je natuurlijke schoonheid met deze zijdezachte, losse oogschaduw poeders met hoog gepigmenteerde, glinsterende kleuren. De oogschaduw is gemakkelijk aan te brengen en uit te werken, zodat je kunt kiezen voor subtiele of intense looks. De samenstelling is zo licht als een veertje.

Ik heb Tom gevraagd of hij mijn model wilde zijn. Zijn oogleden zijn nog ‘jong’  en dan ziet het er een stuk duidelijker en beter uit. Met frisse tegenzin is hij gaan zitten, ik vind het super stoer en lief van hem!

 

tom in de makeup

 

Het zijn allemaal zachte pastelkleuren: Nude Shimmer, Peach Twinkle, Taupe Glow, Lilac Lustre en Mint Dust.

Ik heb ze eerst op mijn arm aangebracht en als basis de colour intensifying van essence de   gebruikt. De kleur word dan intenser en je hebt minder fallout.

essence

oriflame eyeshadows op arm

Als mijn oogleden ooit aan de beurt komen, dan kan ik het zelf laten zien. Maar als ik mijn ogen sluit voor de foto lijkt het wel alsof ik ‘lijk’ speel in Baantjer of dat ze het slachtoffer laten zien bij Opsporing verzocht… (Not going to happen now)

De plastic potjes zijn netjes geseald. Ik had wel even de hulp van een pincet nodig om het vliesje te verwijderen. (korte nagels…)

oriflame lipje afgesloten

 

Nude Shimmer

Peach Twinkle

 

Taupe Glow

Lilac Lustre

Mint Dust

 

Met deze poeder oogschaduws heb je wel meer kans op fallout, maar ik raad je aan om er een primer onder te doen. Of het kwastje eerst nat te maken. De kleur wordt dan intenser en het poeder hecht ook beter. Ook blijft het langer op zijn plek zitten!

 

Oriflame The ONE  5-in-1 Colour Stylist Lipstick Featherlight

achterkant oriflame lipsticks

 

donkere lipsticks

Deze ultra-lichtgewicht lipstick staat garant voor prachtige, intense kleuren. Dankzij de mix van verzorgende, hydraterende ingrediënten zoals zonnebloemolie, bessen en bijenwas voelt deze lipstick aan als een lipbalm en geeft een mooie, volledige dekking vanaf de eerste keer aanbrengen. De formule smelt op je lippen, verzacht en verzorgt.

Verkrijgbaar in acht zachte kleuren: Pink Cloud, Peach Pavlova, Rose Petal, Flamingo Fluff, Coral Caresse, Taupe Touch, Violet Velvet en Mulberry Meringue.

 

lipsticks op arm

featherlight lipsticks oriflame

 

Deze is op mijn lippen héél licht van kleur… niet mijn kleur. En dekt ook niet fijn… ik heb een paar keer gecontroleerd of het wel klopt… het klopt.

 

 

Goed dat ik de kleur van de lipstick ook op mijn lippen laat zien. Door de tint van je lippen vallen kleuren vaak anders uit en de belichting van de foto’s wisselt ook.

 

 

Aaah… mooi. hoe donkerder, des te beter de match!

 

Nice!

 

 

 

De lipsticks voelen heel apart aan. Het voelt alsof ze nauwelijks kleur afgeven. Maar zoals jullie zien doen ze dat zeker wel. Wat mij opvalt is dat mijn lippen heel mooi gladgemaakt worden, alsof de lipstick er meer op ligt. Andere lipsticks zijn wat vetter op je lippen.

Ook voelen ze heel verzorgend aan. Nee, zij blijven niet de hele dag zitten, Maar dat vind ik geen probleem.

Mijn favoriete kleuren zijn Taupe Touch en  Coral Caresse!

Conclusie:

Weer zo een prachtige collectie van Oriflame, ik word serieus steeds enthousiaster!

 

Verkoopprijzen:

  • Oriflame The ONE 5-in-1 Colour Stylist Lipstick Featherlight         € 14,00/stuk
  • Oriflame The ONE Loose Eye Shadow                                                € 14,00/stuk

Verkrijgbaar vanaf heden via de website oriflame.nl, alsmede via de Oriflame adviseuses.

 

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
5 jaren geleden

Wat lief van je zoon dat je op zijn ogen mocht swatchen! Het zijn duidelijke foto’s geworden. Van de pigmentatie ben ik niet onder de indruk.. de lipsticks daarentegen vind ik prachtig! Taupe Touch en Coral Caresse zijn mijn favorieten.

Kim
5 jaren geleden

Oeh die laatste lipstick springt er bij jou echt uit zeg! Heel mooi. Ik koop bijna nooit wat van Oriflame. Ben echt een grote Dr. Hauschka fan. Maar nu ik dit zie moet ik toch maar eens er gaan kijken. Wat raad je aan voor een gevoelige huid?

Vanessa
5 jaren geleden

Mooie collectie! Vooral de lipsticks Taupe Touch en Violet Velvet spreken mij aan.

Jonna@Burgertrutjes
5 jaren geleden

Wat een uitgebreide Nieuwe collectie. Ik vind de mint green oogschaduw erg mooi. Niet te opvallend.

sonja
5 jaren geleden

Tom, compliment aan jou voor het model staan! En je moeder heeft gelijk het staat mooi bij jonge oogleden!
Ik ben heel benieuwd naar deze lijn! Ik heb een paar mooie lipkleuren gezien! Wauw! Ze staan jou ook allemaal erg goed Babs! Echter Pink Cloud is voor mij ook een no-go! Hier moet je ook meer het type jong en fruitig voor zijn ?

Melike
5 jaren geleden

Hahahaha wow wat gaaf dat Tom dit wilde doen. Het ziet er goed uit op zijn ogen hihi. Ik zou mijn vriend bijvoorbeeld nooit zover krijgen! Ik vind de kleuren van de lipsticks er ook stuk voor stuk heel erg mooi uit zien. Prachtig subtiel, maar toch goed zichtbaar. Wat fijn dat ze ook zo licht aanvoelen. Ik wil dit ook eens proberen!

Marsha
5 jaren geleden

Ik vind de lipsticks erg mooi! De oogschaduw daar in tegen vind ik een beetje tegen vallen. -x-

DisneyChicks.nl
5 jaren geleden

Wat een mooie producten! Ik vind de Coral Caresse lipstick je erg mooi staan!

Mariska
5 jaren geleden

Ben het qua lipstick favorieten met je eens! De laatste 4 kleuren zijn echt mooi en duidelijk. De oogschaduw geeft ook mooie kleurtjes 😀

Natascha
5 jaren geleden

Wat zien de lipsticks er mooi uit! Behalve Pink cloud (die zou mij ook veel te licht zijn) zitten er mooie kleuren bij!