Review- NYX micro brow pencil 9 NYX Review- NYX micro brow pencil
Artikelen, Make-up, Reviews, Wenkbrauwen

Review- NYX micro brow pencil

Ik had zo mijn zinnen gezet op het wenkbrauwpotlood van NYX. Te koop bij Douglas en dan alleen online verkrijgbaar.  In winkels er vaak naar gevraagd maar niet standaard in het assortiment. Ik heb tig YouTube filmpjes bekeken, vooral die vergelijkende warenonderzoeken… Je kent ze wel.  En iedereen zei dat dit de perfecte dupe was van Anastasia’s brow wiz.  En goedkoper. Dus die wilde ik ook hebben…

nyx micro brow pencil taupe

Ik zag hoe bloggers en YouTubers zo prachtig hun wenkbrauwen bijtekenden en toen dacht ik serieus dat mijn queste geslaagd was en ik nooit meer verder hoefde te zoeken. Toen mijn kleur eindelijk voorradig was en in de aanbieding twijfelde ik geen moment en kieperde hem in mijn digitale winkelmand! (ik twijfelde wel tussen ash brown, en taupe… het werd op het laatste moment taupe, de minst opvallende)

Toen ik hem thuis had was ik dan ook helemaal klaar voor. Babs krijgt nu echte mooie brows!

En…?

Aan de ene kant zit het potloodje die je door middel van een draai aan de huls naar boven ‘popped’  en aan de andere kant zit een spoelie. So far , so good.

NYX micro brow pencil

Het puntje is fijn en dan bedoel ik lekker klein. dus precisiewerk moet gaan lukken.

Maar het puntje vond ik een beetje hard. Het kan aan mijn huid of aan mijn skills liggen, maar ik kreeg geen haartje getekend.

nyx brow taupe

 

Die paar haren die er zitten kleuren wel prima, maar dat was het eigenlijk… zucht, (ik heb met het wenkbrauwpotlood nog geprobeerd om een streepje op mijn arm te zetten .. maar ik ben waarschijnlijk super onhandig. De punt brak dus 2 keer af, zo zonde)

 

Daarna kreeg ik de Retractable Brow Pencil van jane Iredale in de bus en wow! Dit potloodje gaat zo smooth over mijn huid! Deze is zachter die van NYX.  wil je de review van de Retractable Brow Pencil teruglezen, dat kan.

De kleur taupe is overigens mooi, ik denk dat veel mensen die kunnen dragen.

Maar als ik nu moest kiezen… ik zou voor Jane Iredale gaan….

Herkennen jullie dat? Iedereen zweert bij een product en op de een of andere manier “werkt” het niet voor jou?

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Debbie
5 jaren geleden

Klinkt goed, maar voor jouw huid dus niet geschikt. Is de punt driehoekig van vorm of niet? Kan het niet goed zien. Ik heb een fijn potlood gehad van Sleek. Die heb ik al twee keer opnieuw besteld. Nadeel is dat die heel snel op gaat. Ik zal de review van het potlood van Jane Iredale ook eens lezen, heb ik nog niet gedaan geloof ik. Mijn issue is dat ik snel zweet op mijn voorhoofd. Vooral als het warm is ‘s morgens. Dan is het lastig aanbrengen.

Melike
5 jaren geleden

Wat jammer dat hij toch niet zo goed beviel. Op zich ziet hij er wel goed uit, maar zoals je zegt kan het gewoon bij iedereen anders uitpakken. Ik heb dat ook heel vaak. Zo teleurstellend kan dat zijn! Ik ben nu wel heel benieuwd naar die van Jane Irredale;)

Mariska
5 jaren geleden

Producten werken bij iedereen verschillend en iedereen heeft andere wensen. Cliché maar waar. Zelf vind ik wenkbrauwproducten van Anastasia het fijnst 🙂

YuSt
5 jaren geleden

Oewaaaah, heel herkenbaar!
Dat je aan jezelf gaat twijfelen.
Ik wil de NYX ook proberen, maar nu jij dit zegt, wacht ik even. Heb nog zat wenkie spul in huis!

hillybillybeauty
5 jaren geleden

Ik ga al niet zo vaak in de hypes mee. Zeker niet als ik het niet kan testen eerst. Zonde dat ie voor jou niet werkte. Ik heb er nu
1 van Essence, werkt ook prima. 😉

Annette
5 jaren geleden

Ja als ik veel goede reviews lees over een product ben ik toch wel geneigd om het dan te kopen. Dan zit er toch wel eens een missertje tussen.

Deb
5 jaren geleden

Jammer van het harde puntje. Dit type wenkbrauw potlood werkt wel heel fijn. Ik heb er een van Benefit en die lijkt er erg op. Ik moet jouw review van Jane Iredale nog even lezen.. Ik loop wat achter ivm de vakantie 😉 maar ben nu wel benieuwd.

Susan
5 jaren geleden

Jammer dat die niet zo bevalt! Was een mooie goedkopere dupe geweest anders

Astrid
5 jaren geleden

Sommige dingen zijn inderdaad zo persoonlijk he? Zoals mascara’s bijvoorbeeld. Het potloodje ziet er wel heel mooi uit. Jammer dat hij zo tegenvalt.