Maybelline Colorshow Acid wash
Artikelen, Nagels, Winkelen

Colorshow nagellak Acid Wash Effect van Maybelline

Ik ben gek op ‘gewone’ maar gekke, aparte nagellakjes. daar heb ik helemaal een zwak voor. Er zijn zoveel leuke varianten. En zoals eerder vermeld, ben ik,  sinds ik voor mijzelf ben gaan bloggen, nogal een nagellak-addict geworden.

Ik zag de Maybelline Colorshow Acid Wash staan en er stonden 2 kleuren in het schap. Een lichtblauwe en een donkere versie. Nu wij richting Koning winter gaan ( nog even niet a.u.b), koos ik toch de donkere kleur: Bleached Blue 248.

Maybelline Colorshow Acid wash

Vandaag schijnt de zon gelukkig, whatever…. paint your nails en je wordt direct ZEN. (als ik niet gehaast ben)

maybelline acid

Conclusie

2 laagjes aanbrengen en hij zit er perfect op. Het eerste laagje verdeelt niet vlekkeloos, sommige plekjes blijven ietwat doorzichtig, maar met het tweede laagje is dat mooi gecorrigeerd. Fijn kwastje, en de lak droogt vrij snel… dat vind ik echt een pluspunt.

Hoe lang deze lak blijft zitten? Geen idee… ik heb hem net opgebracht, maar Wauwie, wat een gaaf patroontje! Alsof er waterdruppels op zitten!

Prijs van dit kekke lakje?  €3,99

Als je wil weten hoe lang deze lak blijft zitten, laat even een reactie achter!

approved by BeautyByBabs

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments