KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand... 9 keek op de week KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand...
Artikelen, Bad & Douche, Fashion, Huisdieren, Keek op de Week, Kleding, Marie en Toulouse

KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand…

Hallo lieve KeeKers! Deze week het is echt snel voorbij gevlogen. Normaal gesproken staat de KeeK op zondag om 6.15 uur online, maar deze keer lukte dat niet dus vandaag wat later dan normaal. Waarom dat is ga ik jullie vertellen. Verder in deze KeeK o.a : als je slapeloze nachten hebt, een dagje naar een (rustig) strand, een kattig bakje van Action, weer poezelige voetjes, mijn needle felting project en natuurlijk mogen Marie en Toulouse niet ontbreken!

KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand... 11 keek op de week KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand...

Strand Verjaardagsfeestje

Ik was vergeten dat wij zaterdag een verjaardag hadden en meestal schrijf ik de KeeK op zaterdag. Dus dat schrijven lukte niet, ik had beter vooruit kunnen werken, maar soms lukt dat domweg niet. Het was overigens een heel leuk verjaardagsfeest want het werd op het strand bij Wijk aan Zee gevierd. En rustig dat het daar was! Het was wel behoorlijk frisjes, ik kreeg gelukkig een sjaal en vest van mijn schoonzus om warm te worden.

KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand... 13 keek op de week KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand...

Check die witte melkflessen!

De jarige (mijn neefje, inmiddels 30 geworden) had alles meegenomen, lekker eten, strandspelletjes en een groot zeil om op te zitten. Heb ik dit jaar eindelijk de zee weer gezien! Volgens mij is het zo’n 2 jaar geleden dat ik op het strand ben geweest. En dat was toevallig ook op een verjaardag van een familielid.

Zo moe…

Ik was deze week verschrikkelijk moe omdat ik nauwelijks heb kunnen slapen. Meestal dut ik snel weer in als ik wakker word, maar nu lukte dat voor geen meter. En dan ben je de hele dag zo brak. 

Vannacht heb ik eindelijk weer eens goed geslapen. Ik werd om 4.30 uur wakker (rare droom) en om 6.15 uur, toen Marie mij wekte. En dat is voor mij een mijlpaal qua uren slaap. Ik denk dat de zeelucht (en dat ik überhaupt buiten ben geweest) de reden is. Toch maar vaker naar buiten gaan!

Voetjes verzorgd…

Deze week heb ik lekker mijn voeten uitgebreid verzorgd. Eelt verwijderd, een voetenbadje, met de dremel (elektrische manicureset) mijn nagels weer helemaal mooi gemaakt en mijn nagels gelakt.

KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand... 15 keek op de week KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand...

Ze zien er weer perfect uit en dat moet ook want binnenkort glijden deze voetjes in hele mooie pumps! (Al zie je dan niks meer van mijn voeten, haha! Het gaat om het idee)

KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand... 17 keek op de week KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand...

Action koopje

Dit leuke etensbakje voor Marie en Toulouse vond ik bij de Action

KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand... 19 keek op de week KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand...

Spiegel Selfie

Af en toe wil ik een spiegel selfie gaan plaatsen met de kleding die zo leuk in mijn kledingkast hangt en eigenlijk nooit draag.. 😉 We trappen af met een knalrode broek  van H&M en een shirtje van Takko. Van dit soort zomershirtjes zou ik wel meer exemplaren willen hebben, ze zitten altijd zo lekker!

Treacle Moon

1+1 gratis bij Kruidvat. Die kon ik niet laten liggen. Ze ruiken lekker, maar Treacle Moon mag ze best een beetje meer “oemph”geven.

KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand... 25 keek op de week KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand...

Pokébowl

Een Pokébowl maar dan weer net iets anders.

KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand... 27 keek op de week KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand...

Project naaldvilten

Weer een stukje verder…

KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand... 29 keek op de week KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand...

Toulouse

Hmmm… wat zijn de buren aan het uitspoken?

Nu het frisser wordt gaat Toulouse weer vaker in zijn burcht liggen. Gewoon aan elkaar geplakte dozen, hij vindt het top!

KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand... 31 keek op de week KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand...

Patatje met mayo komt eraan! (Het is net alsof ie in een kraampje zit)

KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand... 33 keek op de week KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand...

Ik zie je wel!

KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand... 35 keek op de week KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand...

Marie

Sssstttt…

KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand... 37 keek op de week KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand...

Even lekker uitgebreid geeuwen…  Check mijn gevaarlijke tandjes! Ik stam af van die grote roofdieren, die ja! Don’t you forget it!

KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand... 39 keek op de week KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand...

Tot de volgende KeeK lieve mensen! En een fijne dag!

KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand... 41 keek op de week KeeK op de WeeK 38- Slapeloosheid, Spiegel Selfie & Verzorgde Voetjes op het Stille Strand...

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rory
2 jaren geleden

Ai, die tandjes 🙂 Ja, dat zou je soms vergeten. Toen onze katjes nog leefden konden ze er weleens wat van. Het meisje – Nikita – dan. Later (toen Nikita was overleden en het katertje Jasha kwam) niet meer. Hij was zo’n lieve goedzak.

bychristiana
2 jaren geleden

Wat een super leuk idee zeg om je verjaardag op het strand te vieren, en die foto van jou is zo lief en mooi! Wat enorm vervelend dat je zo slecht slaapt, ik voel me al helemaal katterig na 1 nacht slecht slapen, dus laat staan als je continue slecht slaapt. Wel goed dat je ontdekt hebt dat het beter ging na een dagje strand, vaker doen dus;-) Ik wil ook weer eens naar het strand met Sketch. We zijn er 1 keer geweest met haar en dat vond ze helemaal geweldig.

Annette
2 jaren geleden

Skoet hield mij ook uit mijn slaap afgelopen nacht door heerlijk om half 5 een haarbal naast mijn bed te deponeren. Dus eruit, opruimen en dan proberen nog een beetje te slapen, niet gelukt natuurlijk 😉

Irene
2 jaren geleden

Ik heb ook zo’n gaapfoto van Flopje! Echt geweldig! Fijn dat jullie naar het strand zijn geweest! Wat voor mij ook helpt om beter te slapen om ‘s avonds na het avondeten nog even een wandeling te maken. Ik hoop dat je je snel minder moe voelt!

Deb
2 jaren geleden

Wat een leuke foto van jou op het strand! Wat fijn dat je eindelijk weer wat beter geslapen hebt, voel me zonder slaap ook geen mens. En dan te bedenken dat je dat een hele week had, pfff. Ik moet altijd denken aan dat nummer van Faithless “Insomnia” wanneer ik slecht geslapen heb. Ken je die? Niet echt muziek om lekker van in slaap te vallen, maar goed is het wel! Lekker veel naar buiten gaan dus Babs! Voor mezelf helpt het altijd als ik heb gesport. Op donderdagavond sport ik 2 uur ‘s avonds en dan slaap ik vaak… Lees verder »