KeeK op de WeeK 15- Persronde Beauty Trade Special 9 beauty trade special 2019 KeeK op de WeeK 15- Persronde Beauty Trade Special
Anti- aging, Artdeco, Artikelen, Events, Inika, Keek op de Week, Merken, Pupa Milano

KeeK op de WeeK 15- Persronde Beauty Trade Special

Hallo KeeKers! Deze KeeK staat helemaal in het teken van mijn bezoek op 8 april aan de Beauty Trade special die weer in de Jaarbeurs in Utrecht plaats vond. Ik heb weer veel mooie merken en producten gezien en jullie zullen dan ook many, many pictures in deze KeeK zien. In een ander artikel ga ik wat producten uitlichten die in de perstas zaten, maar voor nu…Veel kijkplezier!

KeeK op de WeeK 15- Persronde Beauty Trade Special 11 beauty trade special 2019 KeeK op de WeeK 15- Persronde Beauty Trade Special

Om 10.00 uur moesten wij verzamelen in de perskamer. Er waren bloggers en de “schrijvende pers” die voor een magazine schreven. Wij werden dan ook opgedeeld in 2 groepjes.

Iedereen kreeg dit jaar een koptelefoon op. Een beetje zoals een “silent disco”, maar dan zonder de muziek. Het handige was dat je dan beter kon horen wat er allemaal gezegd werd. Ik blij want ik merk dat als er meerdere mensen om mij heen praten ik de helft niet meer versta. Het enige nadeel was dat je niet even tussendoor kon babbelen met je collega bloggers. Maar ik vond het absoluut slim bedacht!

Met een lekker kopje koffie werden wij welkom geheten.

En dan een rondje langs de genomineerden voor de Professional Beauty Products of the Year 2019!

“Professional Beauty Product of the Year is een wedstrijd waar leveranciers aan kunnen deelnemen die leveren aan de professionele markt (beautyprofessionals) en die deelnemen aan de vakbeurs Beauty Trade Special.”

Chi Essential Serum Blue Itis Treatment (categorie “groene”cosmetica)

Biodroga MD Skin Booster Anti-Age Leave On Serum (categorie gezichtsverzorging)

Medik8 Liquid Peptides (categorie gezichtsverzorging)

In de perstas zat de Medik8 Liquid Peptides, die ben ik momenteel aan het testen so stay tuned!

Karaja Divine Cover waterproof foundation  (categorie make-up)

O la la… Wat een prachtige make-up is dit! Ga ik ook uitgebreid bespreken.

Smooth & Co LYCON Pinkini Brazilian Hybrid Hot (lichaamsverzorging)

Absolution Le Booster Lift (“groene”cosmetica)

IK Skin Perfection Silky Organic Recover Box (categorie gezichtsverzorging)

KeeK op de WeeK 15- Persronde Beauty Trade Special 39 beauty trade special 2019 KeeK op de WeeK 15- Persronde Beauty Trade Special

LPG Systems Huber 360 FIT fitnessapparatuur (categorie apparatuur)

Een apparaat waarop je in 10 minuten en hele sessie in de sportschool doet. Nou, die wil ik wel thuis hebben staan!

Marc Inbane Perle de Soleil (categorie gezichtsverzorging)

Reviderm Neuro Sensitive Emergency (categorie gezichtsverzorging)

KeeK op de WeeK 15- Persronde Beauty Trade Special 51 beauty trade special 2019 KeeK op de WeeK 15- Persronde Beauty Trade Special

Van Montfort Labs Esthecin haarserum (lichaamsverzorging)

Hier vond ik zo een mooi en oprecht verhaal aan vastzitten. Dit echtpaar heeft een dochter die veel last had van haaruitval. Haar vader (in het midden op de foto, moeder staat links) is in “de keuken” zelf aan de slag gegaan met het maken van een haargroeimiddel en dat werkte goed voor haar haar. 😉 Op de foto rechtsonder zie je de dochter die nu een mooie volle bos haar heeft. De vader is overigens arts.

Inika Baked Contour Duo powder (“groene” cosmetica)

Care Cosmetics

Er zijn maar liefst 4 producten genomineerd voor de Beauty Awards!

1-Pupa Beauty Touch Stick Foundation (categorie make-up)

KeeK op de WeeK 15- Persronde Beauty Trade Special 61 beauty trade special 2019 KeeK op de WeeK 15- Persronde Beauty Trade Special

Ik heb inmiddels al een review over deze foundation van PUPA geschreven. Hij is absoluut fijn!

2-ArtDeco Eyeshadow Base (categorie make-up)

3- Pascaud Contour skinrejuvenation & contouring (categorie apparatuur)

4- Depileve Cerazyme Rejuvenation Wax (lichaamsverzorging) en… Jammie…. koffie en een Care cakeje! (categorie lekker smullen ;))

Daarna kregen wij nog een lunch, de perstassen en toen ben ik snel weer richting trein gegaan. Ik was bekaf. Zo jammer, want er waren best veel stands waar ik nog wel wilde gaan kijken. (Sorry lieve mensen van Utsukusy… Ik kon niet meer op mijn benen staan, mijn rug trok het niet meer)

Vanavond zijn de prijsuitreikingen in Nieuwegein. Voor de beste producten maar ook de beste schoonheidssalons worden bekendgemaakt. Iedereen prachtig gekleed in galakleding en een heerlijk diner. Ik weet het nog van vorig jaar, alles was tot in de puntjes verzorgd. Maar dit jaar ga ik niet, ik moet gewoon mijn “uitjes” even doseren. Wel jammer, maar het is niet anders.

Ik hoop natuurlijk wel dat ik er volgend jaar weer bij ben, want zo een beurs is natuurlijk de ultieme snoepwinkel voor deze beautyblogger!

Ik heb weer een boel producten om te reviewen! Van welk product wil jij graag een review zien?

Tot de volgende KeeK!

 

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
3 jaren geleden

Leuk verslag! Slim bedacht inderdaad van de koptelefoons, maar wel jammer dat je niet even kon socializen met collega bloggers. Of heb je dat alsnog kunnen doen? Het haarserum lijkt me super interessant, ik zelf heb van tijd ook last flink last van haaruitval.

bychristiana
3 jaren geleden

Wat een leuk en inspirerend verslag. Ik heb de tour dit jaar overgeslagen in verband met de verbouwing bij ons thuis. Ik heb letterlijk geen plek om echt te bloggen, laat staan foto’s te maken, en ook maar weinig tijd. Hopelijk ben ik er volgend jaar weer bij;-)

Robin
3 jaren geleden

Wat leuk dat je daarbij aanwezig was ziet er erg interessant uit. Ik zie ook mooie merken voorbij komen. Ik ben benieuwd naar je reviews.;)
X Robin

Gonny
Gonny
3 jaren geleden

Zou wat voor mij zijn zo’n koptelefoon. Gewoon voor de hele dag!!!
Ik word gek als ik in een winkel kom… überhaupt ergens waar meer dan 1 persoon is…
Verjaardagen ga ik al een tijdje niet meer naar toe!
Ik ben benieuwd naar het haarserum van Montfort… en de Medik8 producten.

Rustig aan!

Mariska
3 jaren geleden

Dat ziet er wel heel gezellig uit. Leuk bedacht ook met die koptelefoon want ik kan me voorstellen dat je het beter hoort inderdaad.

Rory
3 jaren geleden

Zooooo leuk om je zo uitgebreid gesproken en gezien te hebben Babs! Erg leuk. Hoop dat dat vaker zal voorkomen. Ik ben helemaal onder de indruk van alles wat ik heb gezien en natuurlijk van alle goodies. Voor het eerst weet ik niet waar ik zal beginnen (de dag erna had ik ook een event bij MOOI dus ook weer fijne merken leren kennen). Ik ben vanavond wel in Nieuwegein (is tegenover het huis van mijn ouders). Spannend en leuk! Al moet ik morgenochtend ook weer gewoon om 6 uur op. Ach, we zien het wel 😉

Tessa
3 jaren geleden

Zo te lezen te zien was de beurs erg goed georganiseerd. Volgens mij heb je ook veel inspiratie op gedaan

Annette
3 jaren geleden

Leuk overzicht Babs, ik kijk uit naar de reviews.

chucky1012
3 jaren geleden

Leuk dat jij aanwezig was geweest bij deze zeer goed verzorgde event (y)
Mooie foto’s.
Mij maakt het niets uit waarover je een review schrijft…

Xoxo