keek op de week 51 2018
Artikelen, Feestdagen, Keek op de Week, Kerst

KeeK op de WeeK 51- Toen ging het wel heel snel… En een kerstkaartje voor jullie!

En toen ging het wel heel snel… Met de KeeK’s ben ik eigenlijk al aan het aftellen naar een nieuw jaar. Volgende KeeK zitten wij alweer 2 dagen voor 2019! Het komt vast dat ik deze weken behoorlijk grieperig was, maar ik had totaal niet in de gaten dat het a.s dinsdag al eerste kerstdag was. Meer over mijn verbijstering en een kaartje voor jullie allemaal!

keek op de week 51 2018

Pound cake by hanabiyori/Shutterstock

Af en toe twijfel ik aan mijn verstand of hoe noem  je dat? Ik zag op Facebook iedereen al fijne kerstdagen toewensen en deze week vielen al wat kerstkaarten door de brievenbus. Ach, mijn familie is altijd snel wat dat betreft, dacht ik. Niet beseffende dat het na dit weekend het al kerst is en geen week later! Lekker scherp, hè….

Ik moest nog mijn bestelde kaarten bij de Hema ophalen en had niet veel haast dus.. Tot afgelopen vrijdag 11.00 uur. Gaat er zo een, haha, design lampje boven mijn hoofd aan. Verhip! Ik moet nog kaarten versturen! (smiley, lach, lach, jank, lach, smiley om maar in Emoji’s te spreken)

Kerst stress?

Snel ‘s middags samen met Jeroen de kaarten opgehaald. Wij zijn trouwens soms ietwat prettig gestoord.. Jeroen haalde mijn medicijnen, ik ging naar de Hema en halverwege de winkelstraat kwamen wij elkaar weer tegen. Jeroen deed alsof hij naar mij toe rende en ik sprong in slow motion zijn kant op! Samen in slow motion naar elkaar toe rennen, net als in de film…hilarisch!

De kaarten zijn zaterdag op de post gegaan en verder ben ik even vlakbij wat boodschappen gaan doen, het huis aan kant gemaakt en deze post geschreven. Niet naar AH, hoewel ik dat wel mis. Tijdens de drukke kerstinkopen vond ik het altijd een uitje om lekkere dingen te kopen. Niet idioot dure dingen maar gewoon wat anders dan anders.

En dan vooral kijken naar al die chagrijnige gezichten van de mensen. Iedereen baalt dan dat het zo druk is en stiekem vind ik dat zo grappig… Ik hoop dat degene die normaal gesproken karren vol bij de kassa brengt ditmaal alles online bestelt en afhaalt, dat scheelt heel wat qua wachttijden voor de kassa.

Werk aan de poort deel 4

Het is bij ons achter momenteel één grote modderpoel. Alle struiken zijn weg, de boel ligt plat en door de regen is het de ideale omgeving voor kleine varkentjes zoals Marie… 😉

Wij doen niets bijzonders met de kerst en ik vind het prima. Ik ga lekker in mijn onesie films en series kijken. Het weer is toch saai. Eigenlijk een gewoon weekend met één verschil: Ik heb mij voorgenomen om de klep van mijn laptop tenminste 1 dag dicht te klappen. Lekker helemaal niets op mijn blog doen. Is voor mij al een beetje vakantie.

En dan gezellig samen met mijn rakkers knus voor de buis.

toulouse geeuw

marie (2)

Fijne dagen!

Voor iedereen die dit leest wens ik fijne kerstdagen toe! Rust lekker uit als dat kan. Met of zonder familie of groot kerstdiner. Kerst valt dit jaar helemaal top voor ieder die een doordeweekse baan heeft en waarschijnlijk vrij heeft. (behalve ziekenhuis personeel etc. Sterkte!)

Kerstkaartje!

Christmas card

Ik heb dit jaar eigenlijk sinds tijden weer zin in de feestdagen. Ik zit deze week weer lekker in mijn vel en ik heb  een toch best een leuk en goed jaar achter de rug. Ik hoop jullie ook!

 

Ga jij nog iets speciaals doen met de Kerstdagen?

Tot de volgende KeeK!

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties
nieuwste
oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Deb
3 jaren geleden

Wat een te gekke kaart… Jullie zien er fantastisch uit! Jammer dat ik ’em nu pas zie. Maar beter laat dan nooit. Ik loop zo achter met blogs lezen.. druk gehad maar ook gerelaxt de afgelopen dagen dus iets minder online. Hoop dat je mooie dagen hebt gehad, gezellig met al je rakkers op de bank 😉. Wens je alvast een hele fijne jaarwisseling toe en een schitterend 2019!! Hopelijk zien wij elkaar weer in het nieuwe jaar.

bychristiana
3 jaren geleden

Babs, die foto’s van jullie zijn ZO leuk! Elke keer als ik ze zie komt er een lach op mijn gezicht , het straalt gewoon van de foto’s af hoeveel lol jullie gehad hebben met het maken van de foto’s. Wij gaan ook niet echt heel bijzondere dingen doen met kerst, even kijken hoe het gaat allemaal. We hadden gisteren avond een enorme vertraging met de TGV dus we waren super laat pas thuis, de komende dagen een beetje bijkomen van Parijs dus….

chucky1012
3 jaren geleden

Fijn dat jij je nu héél goed voelt.
Prachtige kerstkaart.
Het is niet nodig om veel en duur te gaan eten.
Er zijn velen die niets hebben…

Hele fijne feestdagen en een gelukkig 2019

Tessa
3 jaren geleden

Wat een toffe gezellig kaart hebben jullie gemaakt! Fijne feestdagen!

Annette
3 jaren geleden

Ik heb dit jaar voor het eerst geen kaarten verstuurd, was er net als jij vanuit gegaan dat ik nog tijd zat had en ineens oeps, nou ja, jammer dan. Eerste kerstdag ben ik alleen en ga ik lekker een beetje rommelen, tv kijken en alvast een paar dingetjes voor het diner op de 2e voorbereiden dan komen er 8 eters dus dan heb ik het ‘druk’ daarna lekker de rest van de week rustig aan doen. Zalig!

Rory
3 jaren geleden

Wat een te gekke kerstkaart!!! Heel gaaf. Ik heb dit jaar mijn kerstkaart ook zelf gemaakt (dat wil zeggen een collage van foto’s. Het was overigens ook een samenwerking). Heel blij mee want ik heb een foto erin verwerkt waarop je mijn moeder, Mila en mijzelf ziet. Een mooie en tegelijkertijd emotionele kaart. Ik krijg er ook fijne reacties op. Ja, gaat hard hè. Ik realiseer het mij ook niet helemaal. Gisteren inderdaad die rijen bij de winkels gezien. Ik koop iets in de uitverkoop maar ik zie mensen met tassen vól. Dat van de supermarkten begrijp ik helemaal niet.… Lees verder »

Wendy
Wendy
3 jaren geleden

Dat met die kerstkaarten had ik dus ook.
Maar ik voel me al een antal dagen niet lekker, loop op de automatische piloot. Ik doe lekker niks geniet van niks doen. Fijne dagen.

Mariska
3 jaren geleden

Fijne dagen! 🙂