Review Colorescience make-up. Kijken jullie mee in mijn stash? 9 Colorescience Review Colorescience make-up. Kijken jullie mee in mijn stash?
Artikelen, Colorescience, Make-up, Reviews

Review Colorescience make-up. Kijken jullie mee in mijn stash?

Time to wake up for your make-up met Colorescience!

Na het persevent kreeg ik de Colorescience Core Four ( primer, foundation, setting mist en sun protection) opgestuurd. Ik zal de producten, voordat ik mijn look ermee laat zien, eerst voor jullie reviewen. Lees snel verder!

colorescience

Op zoek naar producten die je een flawless look geven en die je poriën niet verstoppen? Dan is Colorescience een heel goede keuze.

Ik heb deze make-up al een paar keer gebruikt en kan alvast vertellen dat ik er heel happy van wordt. Ideaal voor vrouwen met een drukke agenda, ook omdat alles zo makkelijk in gebruik is. Fast and Flawless!

Ik heb zo’n hekel aan foundation waarvan ik het idee heb dat het in mijn poriën gaat zitten, en dat iedereen het dan 10 keer uitvergroot ziet. Of die mijn rimpels extra accentueert en zo’n cakey gevoel geeft…  dan liever zonder make-up de deur uit! Ik denk dat velen het hiermee eens zijn, Wij gaan voor een frisse glow en geen Barbie plakkaatverf meer.

Nu heeft Colorescience in zijn make-up lijn ook producten die extra coverage kunnen geven. Een uitkomst voor degenen met huidoneffenheden, waardoor je je best onzeker kan voelen. Het mooie is, dat zelfs die make-up niet aanvoelt alsof je ‘dicht-geplamuurd’ bent.

Colorescience heb ik de hele dag gedragen op de Libelle Zomerweek; het was toen behoorlijk warm, zeg maar: ‘bloedjeheet’ voor Nederlandse begrippen. Serieus, het bleef de hele dag perfect zitten en ik hoefde niets bij te werken. Vaak haal ik na een uur een doekje over mijn voorhoofd en neus, omdat ik er op zo’n warme dag uitzie als een glimworm … niet nodig. Het was de ultieme test, en wat mij betreft Approved by Babs!

Prep & Prime

Ik zal stap voor stap vertellen wat ik gebruik.

Prep& Prime

Colorescience Face Primers SPF 20 vormen de eerste stap om de kleur en textuur van de huid te verbeteren. Egaliseer de uw huidtoon, minimaliseer de zichtbaarheid van porien en vul de fijne lijntjes en rimpels. Kies de primer die bij uw huid en huidconditie past, de basis voor het perfecte aanbrengen van de make-up.

Krijg het hele jaar een heldere, door de ‘sun kissed’ uitstraling met deze Skin Bronzing Primer. Gemaakt met rijstproteïnes, blue algae en krachtige anti-oxidanten, beschermt en verzacht deze getinte primer terwijl het de huidtoon meer even maakt. Deze primer is de eerste stap in het bereiken van een warme, gezonde glans.

Gebruik: Breng 1 of 2 pompjes aan met de vingertoppen. Gebruik hierna een crème of powder foundation van Colorescience voor een zacht en gelijkmatige resultaat.

Je hebt meerdere varianten, ik kreeg de Skin Bronzing.

De primer is een beetje mousse-achtig, met een heerlijk licht-frisse subtiele geur. Zodra ik hem op mijn huid aanbreng, wordt hij ietwat poederig en voelt direct heel zacht aan. Bij een primer verwacht je vaak een doorzichtige substantie, maar toen ik een toefje op mijn hand deed, leek het meer op een foundation. In eerste instantie was ik bang dat hij veel te donker was en hoe moest dat als ik ook nog eens de foundation erover aanbreng? Maar hij matcht perfect met mijn huid, egaliseert prachtig en ik zie een lichte glow. Mijn gezicht zag er direct fris en egaal uit.

Niets meer aan doen, dacht ik. Perfect!

Maar natuurlijk gaan we verder met de foundation!

Foundation

Colorescience Foundation

Hierbij is er keuze uit een crème foundation (vloeibaar), losse poeder foundation (lichte tot medium dekking) of pressed poeder foundation
(medium tot volledige dekking) in 15 verschillende kleuren.

De Colorescience Foundations en Correctors hebben een unieke samenstelling van mineralen met hoge integriteit, waarmee u elke keer weer de juiste camouflage of kleur aanbrengt. Deze lichtgewicht creme- en poederfoundations zijn ontwikkeld om te mengen en in lagen aan te kunnen brengen, zodat imperfecties worden verborgen, highlights kunnen worden aangebracht en de huid een egale toon krijgt.

Ik heb de losse poeder met de mooie naam: California Girl (met factor 20 en water-resistant)

Verpakking: 

Bij het openen zag ik dat er om de kwast een ringetje zat, waardoor de kwast perfect in vorm bleef. Ook bij de Sunforgettable, zie de foto hieronder.

Colorescience sunforgettable

In eerste instantie was ik bang dat poeder mijn rimpels zou accentueren, maar deze minerale poeder is zo fijn van structuur en superzacht, erg mooi!

Het was even puzzelen hoe de poeder vrijkwam, maar toen ik het Aha momentje kreeg na het zien van onderstaand filmpje, was het zo makkelijk om op te brengen. met de kwast lichtjes verdelen. Voordeel: je hoeft niet bang te zijn dat je hem niet goed uitsmeert. (wat mij nog wel eens overkomt)

Resultaat: Een mooie matte make-up, lichtgewicht en hoopt zich niet op in mijn rimpeltjes!

Set& Refresh

Colorescience setting mist

Verwen uw huid met Colorescience Setting Mists. Deze mists met serum-kwaliteit fixeren de make-up en geven de huid hydratatie en een levendige uitstraling. Gebruik gedurende de dag om uw look te revitaliseren. De perfecte afsluiter voor onze Minerale Poeders en Foundations.

Gebruik: Goed schudden voor gebruik. Houd op 10-15cm afstand van de huid (gelaat en lichaam). Spray de huid 3 tot 4 keer; herhaal regelmatig gedurende de dag en avond om uw huid en make-up te revitaliseren. Sluit de ogen bij aanbrengen op het gelaat.

Verpakking:

Het metalen flesje zit netjes dicht en de spray knop moet je er zelf in doen. hoe hygiënisch wil je het hebben?

Een frisse spray, je voelt dat je huid daarna ietwat Dewy aanvoelt, en behoorlijk verslavend in de positieve zin. Ik deed dat vroeger vaker, zo’n spray is echt ideaal om alles te fixeren, en geeft een frisse touch.

Protect: Sunforgettable

Colorescience Foundation

Sunforgettable (SPF 30 en SPF 50) is een lichtgewicht, mineraal poeder, dat u nauwelijks voelt en de veiligste, niet-irriterende, instante UVA- en UVB-zonbescherming biedt. De self-dispensing poederkwast zorgt ervoor dat u deze revolutionaire, pure formule eenvoudig kunt aanbrengen.

Wil je nog meer zonbescherming, dan is de Sunforgettable een must. op dezelfde manier als de poederfoundation breng je deze met de kwast op je gezicht lichtjes aan.

Ik heb de Tan Matte, (SPF 30)

Net als de foundation breng je deze luchtig met de kwast op. In de loop van de dag is het handig als je extra zonbescherming nodig hebt. Past makkelijk in je tas/clutch en je hebt geen aparte kwast nodig. Want die zit er al aan vast!

In deze video wordt alles stap voor stap  uitgelegd. Erg leuk om naar te kijken!

Je kan alles nog nalezen op mijn blog, zie mijn bericht over het Persevent en de Core Four.

Meer informatie over welke kleuren er in het assortiment zitten? kijk dan even op de website van Colorescience!

In mijn volgende post over Colorescience zal ik laten zien hoe de make-up eruitziet op mijn gezicht!

Liefs, Babs

 

VOND JE DIT ARTIKEL LEUK?

Voer je e-mailadres snel in om gratis e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten!

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments